Vilka jäkla typer det finns

Idag har jag skrivit en uppsats om påvedömet på 1,5h. Jag har sedan dessutom redovisat den och lämnat in den. Ibland blir jag stolt över mig själv. Så nu är det bara att skriva projektrapporten, sammanställa boken och sedan fixa den som en pdf- fil. För imorgon ska allt in, och jag tvivlar på att ni vet hur jävla skönt det ska bli att slippa projektarbetet. Plus att jag slipper skolan snart! Love it!

I måndags var Flens älskade pucko Spaghetti inne på ICA och snattade. Jag har aldrig sett en kassörska så arg som jag var då. Kanske var jag dock argare den gången en kille absolut inte ville fatta hur han skulle dra sitt kort och betala med det (det var en av mina fantastiska dubbel-pass-dagar). Enligt Petra såg jag självmordsbenägen ut då. Hur som helst, Spaghetti stal sjukt mycket choklad. Och jag skrek på honom. Jag hotade med övervakningskamerorna. Han sprang med chokladen. En äldre man uttryckte sig som följande; "Gud vilka typer det finns".

Jag ska faktiskt skolka från en lektion idag, för att kunna göra klart projektarbetet. Det är typ första gången för mig (om man bortser från spanskan..).

Min nya idol är Martina på jobbet, för den tjejen är kul! Tequila!

Och.. Queen - Bohemian Rhapsody -> kan vara en av de härligaste låtarna som finns.

Skriv din åsikt

Skriv vad du tycker:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Tyck till!

Trackback
RSS 2.0