Capgras syndrom nästa

Jag har precis hittat den absolut roligaste och mest perfekta mentala ohälsa som man kan lida av; Capgras syndrom!

"Capgras syndrom är ett tillstånd där en person är övertygad om att en familjemedlem eller nära vän är ersatt med en exakt kopia eller en bedragare. Personen som lider av Capgras syndrom är helt övertygad om att han eller hon har rätt, men kan inte närmare förklara det".  (wikipedia)

Helt galet. Och så sjukt kul att jag måste berätta det här för alla jag känner snarast. Jag ska nog starta en telefonkedja eller något åt det hållet.

Nu har jag bara ett kapitel kvar att plugga in för dagen, nämligen "Strukturerade observationer". Det var ju inte riktigt det här jag skrev upp mig på när jag bestämde mig för att bli kriminalpsykolog eller vad vi nu ska kalla mitt framtida yrke. Men när jag är klar så ska jag belöna mig själv med: färskpressad apelsinjuice, målning av naglar,alvedon, echinacea, sovkläder och min alldeles fenomenalt bra bok: Michael Connelly - Fällan. Om ni ska läsa några böcker i sommar så bara måste ni läsa Connellys. Han är grym! Han är väl varken en Oscar Wilde eller en Douglas Adams, men han är makalös på sitt sätt.

Skriv din åsikt
Postat av: Emelie

hej min vän hoppas allt är bra. Du din fisk skål får ja köpa den för 25 kr?

2008-04-21 @ 22:45:47
URL: http://negern.blogg.se
Postat av: Pernilla

Nej du får inte köpa den! :P Vi ska ju köpa en ny fisk, så snart vi köpt ett bord som fisken kan befinna sig på! Så den är paxad av föräldrarna!

2008-04-22 @ 12:46:05
URL: http://obeskrivlig.blogg.se
Postat av: Emelie

nej SKA ni, GUD så roligt haha.

2008-04-22 @ 21:16:26
URL: http://negern.blogg.se
Postat av: Andreas

Haha! Vilket kung syndrom!

2008-04-23 @ 09:31:00
URL: http://zeelo.blogg.se

Skriv vad du tycker:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Tyck till!

Trackback
RSS 2.0