Shopping och Monopol

Tropisk hetta ska det bli nu i veckan. Underbar start med ösregn just för tillfället. Metrologer bör sysselsätta sig med något annat, kanske bli agronomer eller något annat.

 

Monopol igår med gamla järngänget. Jag vann, Petra fuskade, Josefina köpte inga gator alls och Elin spelade bort alla sina pengar på 5 minuter. Måste göras om, nästan inget slår en spelkväll. Bruce Springsteens konsert i lördags hade dock slagit det mesta - OM jag fått biljetter! Jäkla helvete, nästa år när han kommer med The E Street Band är det jag som åker upp fyra dagar i förväg och sover i biljettkön. Ida ska med, men det vet hon inte om. Jag måste ju ha sällskap både i kön och på konserten.

 

Var i Norrköping idag och handlade upp mina slantar, köpte de efterlängtade cowboybootsen som jag suktat efter så länge. Hittade äntligen rätt färg, höjd och storlek på klacken. Thank God!

Blev även partyskor till Bulgarien, kjol & partytoppar till samma ställe, och sedan en skön grå JL tröja, som var ett riktigt kap.

 

I veckan är jag ledig, så jag ska träffa Adlen, spela monopol med järngänget och sola lite. Det är inplanerat, resten är upp till er att fylla. Tjaoo!


Promenader vs. Glass

Baah, sista tiden har det varit fullt upp. Jobb, skolavslutning, studenten, mera jobb.. Tiden bara rinner iväg, men det känns inte som sommarlov. Vart är solen? Regn är så jäkla tråkigt, plus att det inte bidrar till en snygg bränna. Bara inte sommaren regnar bort totalt, då går jag och gräver ner mig någonstans. En vecka med sol blir det ju garanterat, tack Bulgarien!

 

Studenten var härlig, kunde ju varit finare väder, men de slapp ju iaf regnet när det sprang ut. Negern var så fin, väldigt full, men dessutom jäkligt glad! Var så roligt att se henne, och hon hade garanterat mest grejer runt halsen. Petra och jag kände oss stolta över badringen och paraplyet, blommor är ju såå tråkigt! ;) Kusinen var också jättefin, var först hemma hos henne och åt lite, sen bar det av till Negern där jag åt ännu mer, drack alldeles för mycket vin och cider, åt liite för mycket tårta och spelade lite för mycket gitarr (med tanke på att jag verkligen inte kan spela ett enda ackord rätt). Härlig lördag var det, och nu längtar jag tills det blir min tur! Bara två år kvar!

 

Nu har jag klurat lite och kommit på en ännu bättre idé till min bok jag jobbar på. Jag vill inte tala om exakt vad jag kommit på, för då kanske nån jäkel snor min idé. Men uj, jag säger då det, det här kommer bli så jäkla bra! Ska börja skriva ner mina idéer idag, så att jag kan komma igång med själva boken snart. Ska ju ha det som mitt projektarbete i trean, men det skadar ju inte att börja redan nu! :) Har ju räknat med MVG på den.

 

Imorgon ska jag och Lina betala Bulgarienbiljetten, så just nu ligger min ekonomi på + / - noll kronor. Känns inte bra, jag behöver köpa en stock snus snarast. Är inne på sista dosan, ve och fasa. Både igår och idag tog jag en långpromenad på morgonen, vilket var både skönt och vettigt av mig. Det har blivit en aning (mycket) för mycket av det goda på sistonde. Men hur ska man kunna motstå Häägendaz Strawberry Cheescake? Det, mina damer och herrar, skulle jag vilja ha svar på. Först är det ju den goda glassen, sen jordgubbssylten, och sen, godast av allt: KEXBITARNA. Damn, jag borde bannlysas från ICA om det ska funka. Jag är ju dock pank, så jag lägger hellre pengarna på snus än på svindyr glass, men ändå!

 

Nej, man borde nog gå ut på baksidan en stund och få lite sol på sig. Take Care! / Pernilla


hits