Ibland ska man ha en jäkla tur...

Fråga bara den här grabben. Ett stolsben rätt genom ögat? Bättre krogkvällar har man upplevt.

Vilka jäkla typer det finns

Idag har jag skrivit en uppsats om påvedömet på 1,5h. Jag har sedan dessutom redovisat den och lämnat in den. Ibland blir jag stolt över mig själv. Så nu är det bara att skriva projektrapporten, sammanställa boken och sedan fixa den som en pdf- fil. För imorgon ska allt in, och jag tvivlar på att ni vet hur jävla skönt det ska bli att slippa projektarbetet. Plus att jag slipper skolan snart! Love it!

I måndags var Flens älskade pucko Spaghetti inne på ICA och snattade. Jag har aldrig sett en kassörska så arg som jag var då. Kanske var jag dock argare den gången en kille absolut inte ville fatta hur han skulle dra sitt kort och betala med det (det var en av mina fantastiska dubbel-pass-dagar). Enligt Petra såg jag självmordsbenägen ut då. Hur som helst, Spaghetti stal sjukt mycket choklad. Och jag skrek på honom. Jag hotade med övervakningskamerorna. Han sprang med chokladen. En äldre man uttryckte sig som följande; "Gud vilka typer det finns".

Jag ska faktiskt skolka från en lektion idag, för att kunna göra klart projektarbetet. Det är typ första gången för mig (om man bortser från spanskan..).

Min nya idol är Martina på jobbet, för den tjejen är kul! Tequila!

Och.. Queen - Bohemian Rhapsody -> kan vara en av de härligaste låtarna som finns.

Onsdagsbestyr

Jag har suttit med nationellt prov idag. Fem timmar uppsatsskrivning. Oh yeah. Skönt att ha det överstökat dock. Jag har dessutom jobbat liite med min uppsats om påvedömet. Den ska in imorgon och jag började med den idag. Räkna med att Pernilla har att göra ikväll och imorgon bitti innan lektionen. Imorgon blir det även att skriva projektrapporten, fixa ihop boken, göra en pdf- fil av den, maila den till tryckeriet och annat blaj. Men sen är det över.

Nu däremot -> Jobb fram till klockan sju.

Nostalgitripp

Jag bjuder på lite nostalgi. Bilderna är från år 2004, och ibland ännu äldre. Enjoy!

Nejdå, det är ingen fara.

Jag vill bara meddela att jag fortfarande inte är klar med mitt projektarbete. Det ska vara klart för inskick på tisdag har jag nu bestämt. Så vi får se hur det går med den saken. Så fort jag har skickat in allt, så ska jag sätta igång med körkortet. Det börjar fan bli på tiden, och när jag dessutom har en bil som står och väntar på mig - varför har jag inte tagit det tidigare? Nu blir det av i alla fall, det är bestämt så.

Petra den kraken är sjuk, men jag ska till henne och negern en sväng ändå idag, jag måste ju ge dem deras inflyttningspresent.

Petra på jobbet i fredags kväll: "Känn här bakom mitt öra! Känns svullet, eller hur?"
Jag: "Oh, det där är ju typ körtelfeber eller nått!"
Petra: "Nejdå, det är ingen fara."

I lördags; Petra sjukanmäld, typ öroninflammation och feber. (Informationen kom från Petras far). Optimisten Petra åkte på en nit. Om jag är tillräckligt snäll idag kanske jag muntrar upp henne med en sockermunk. Vi får se..

Den senaste tiden..

Följande är ungefär vad som har hänt den senaste tiden.
Plus en hel del till, självklart.Kameran är alltid med numera. Bilder på allt, jajemen.

Queen

I'm having such a good time
I'm having a ball
If you wanna have a good time
Just gimme a call
Don't stop me now

En snabbis

Det är FAN mycket nu. Jag har jobbat åtta dagar i rad. Inklusive skola på några av dagarna. Och idag, min första lediga dag på länge, vem ringer då? Jo, jobbet. Fyra gånger. Med fyra olika angelägenheter. Galet.

Imorgon; jobb 07:45-17:00, sedan in till Eskilstuna, till Josefina, och ut på krogen. Shopping och fika på torsdag.
Sedan blir det ju jobb fredag, lördag, söndag, måndag. Men jag tror att jag är ledig på tisdag?

Fick tillbaka på skatten, tack för den skatteverket!

Amazon i torsdags var galet kul. Holmas ägde stället, men Martina ägde dansgolvet. Likör 43 tog hem den kvällen.

Petra och negern börjar få lite ordning nu. Jag taggar på deras inflyttningspresent! =) Den är bra..

Och vart tog Adlen vägen? Vi skulle ju boka semester i södnags, men ingen Adlen dök upp. Iofs lika bra, eftersom jag blev inkallad till jobbet tidigare. Aiya napa Adlen! När ska vi boka?

Det där blev en snabb uppdatering av mycket. Jag måste även skriva klart min bok nu under lovet! Skål!

Mycket massor mer..

Det är mycket nu. Jag vaknar, går till skolan, går till jobbet, kommer hem för att sova.. Det är definitivt inte hållbart i längden.

Igår efter jobbet knallade jag dock hem till Petra och negern för att spana in lägenheten. (Men kanske mest för att dricka kaffe och äta en munk). Väldigt nice kommer det att bli hos dem!

Nu kom dock studentkläderna, så det är dags att kila.

Framtidsplaner

I lördags gick högskoleprovet av stapeln. Jag var så fruktansvärt nervös. Allt gick åt helvete känns det som. Jag vågar inte kolla mitt resultat.

I söndags firade vi bror. Det blev IKEA, Quality Outlet, Kista Galleri, en smörgåstårta som ingen gillade men god efterrätt.

Sedan jobbade jag igår. Och det gör jag idag med. Och onsdag, torsdag, fredag och lördag..

Hade nyss handledarmöte/utvecklingssamtal med min Mentor. Just nu ser det i alla fall lite ljusare ut med mitt projektarbete, då jag har cirka en vecka till på mig innan jag måste skicka in allt till tryckeriet. Bra där.

Nu däremot har jag massor att göra. Som vanligt alltså. Jag längtar tills skolan är slut, så att jag kan umgås med mina vänner dygnet runt istället!

hits