Radio Nowhere

image414

Bruce Springsteen - Radio Nowhere

Hur bra som helst, men vad annat kan man vänta sig av The Boss?
Magic släpps 2 oktober, första skivan med E Street Band sedan -02's The Rising.

Mer Bruce åt folket.


Nystart

Jahapp. Idag börjar kriminologikursen, så jag ska strax kika in på mondo för att se ifall vi redan nu fått någon uppgift.

Kaos på jobbet, jotack. Semester hit, sjukdom dit, för lite personal och för mycket kunder. Heeelt lovely. Till råga på allt så tänkte Petra stjäla min ena sko strax innan hemgång, hon råkade packa ner den i sin vecka. Varför man nu i hela fridens namn vill ha en skitig gammal sko med sig hem. Beats me.

Kört bil har jag gjort på senaste tiden också, och jag måste medge att jag är GRYMT bra på start i backe och backa in på en parkering. Amazing.

Men, Cypern om en vecka exakt. Om EXAKT en vecka sitter jag på planet och blir full/fullare ihop med P. Fan va nice. Paraplydrinkar och värme i en vecka. Thank god.

NU däremot, skolarbete? Kaffe! C.S.I.! Ny dokumentär på Discovery! Förhoppningsvis ett nytt Jericho-avsnitt nedladdat! I vilket fall så blir det ett skitbra avslut på en värdelös dag.

Freaky.

Imorgon börjar alla gymnasiet igen. Men den här gången slipper jag. Skumt. Det känns på något sätt som om det var typ idag som man blev vuxen. Man kör igång med grundschemat på jobbet (där man numera är en ordinarie anställd med en fast tjänst, vilket är freaky som fan), börjar snart på universitetet.. och så vidare. Jag är även bilägare. Vuxenpoäng så det bara skriker om det.

Okej. Imorgon har jag min första körlektion ever på körskolan. Sen efter det ska Petra och jag hyra "Free Jimmy". Det blir bra det. Nu ska jag dricka mer kaffe, sen blir det C.S.I.

Maskerad?

Diverse utstyrslar som bara dyker upp i samband med alkohol.


Mufflonfår

I trafikteoriboken står det att man enligt lag måste ringa polisen ifall man kör på en älg, en järv och så vidare. Det är även så att man måste ringa polisen ifall man kör på ett mufflonfår. Då undrar de flesta, inklusive mig, hur man vet ifall man kört på ett mufflonfår? Jag har aldrig hört talas om mufflonfår tidigare, och jag har frågat alla jag känner som har körkort ifall de vet vad ett mufflonfår är, och hur de ser ut.

Ingen vet.

MEN, nu har jag löst mufflonproblemet. Dom ser ut såhär;Tydligen så finns det massvis med vilda mufflonfår i Södermanland, vilket innebär att jag faktiskt kan råka ut för en trafikolycka tillsammans med ett mufflonfår. Så ifall ni kör på ett får som liknar den på bilden - ring polisen.

Pju.

Jag är ledig måndag till fredag den här veckan.. Det ni. Och ja, det är precis lika skönt som det verkar. Speciellt för mig som aldrig är ledig, då blir fem ynka dagar som ett jäkla sabbatsår. Dessvärre jobbar jag i helgen och missar en tripp med posse upp till sthlm. Men det får helt enkelt bli en annan gång.

Oh! Mycket viktiga nyheter! Jag har, finally, gått till körskolan där jag bokat både körlektioner OCH uppskrivning. Plus att jag håller på och tuta runt i min fina bil. Igår backade jag för första gången i mitt liv, vilket jag måste medge att jag var skitbra på. Jag är mindre bra på att behålla lugnet när det kommer andra bilar. Lite rätt som det är hör man mig vråla "Men håll dig på din sida då för fan!" åt helt ont anande mötande bilar. Men vafan, folk är ju inte där dom ska vara.

Idag åkte jag och föräldrarna till Kolmårdens Tropicarium för att flanera runt bland giftormar och krokodiler ett tag. Kvällen avslutades med pizza och vin, vilket var ett värdigt slut på en bra dag.

På fredag blir det ridning på islandshästar! Kan bli spännande eftersom det har gått nio år sedan jag senast satt på en häst. Jag har dessutom tänkt pricka in en kväll med lite tv-spel och kaffedrickande (och självklart en stunds beställande ut taxfree- katalogen) hos P och negern. Bara så att dom vet om att jag kommer förbi.

Hell yeah!

Vem ska läsa kriminologi vid Stockholms Universitet nu till hösten då?
Haha, jag är helt galet lycklig nu.

hits