Sista dagen för det här året..

FORT har det gått. Man har hunnit med en hel del..

Körkort
Studenten
Londonsemester
Cypernsemester
Peace & Love
Brucekonsert
Börjat på universitetet
Gjort högskoleprovet
Köpt en bil


..
Det blir en hel del. Det här var ju bara stora grejor.. En liten sammanfattning av 2007 är på ingång, lär väl dyka upp imorgon eller så.

Nu är det mest förberedelser inför kvällen. Jag har slängt ihop två kladdkakor, sedan ska jag göra en paj. Duscha står på schemat, likaså att fixa hår, smink, kläder och allt annat.. En tripp upp till ICA måste det bli, lime, energidryck och grädde måste inhandlas.

Det är mycket nu helt enkelt!

Bingo!

Aah, bingo på nätet är ju det roligaste som finns. Snacka om att det är lätt att spela bort pengar.. MEN, man kan ju ha tur att vinna nån gång ibland.

Ikväll ska det spelas Wii. Kul. Bara man inte får lika jävlig träningsvärk som senast.

Bingon har stulit min speciella pluggtid. Skit också. Men kanske blir det vinst denna omgång? :)

Shit! Nån vann precis jackpot på bingon.. Och jag var ett nummer ifrån. Här kan vi snacka om adrenalin! Woho!

Wii

Igår spelades det Wii. Albin erkände för första gången någonsin att jag var riktigt bra på något som har med idrott att göra, nämligen både Wii Bowling och Wii Baseboll. Skaplig träningsvärk jag har idag, högerarmen och hela ryggen/nacken. Men OJ vad kul vi hade! Jimma slog mig med dosan, jag kastade iväg dosan, Petra drog dosan i golvet och Albin drog in den i byrån. Det känns som om vi som kommer och spelar Wii är skyldiga värdparet en ny dosa om ett halvår eller så..

Nyår är så gott som planerat och klart, någon av gänget borde ta en tur med mig till ÖB och köpa lite läsk, chips och plastglas kanske? Det tror jag på!

I övrigt så har P och jag börjat planera Londonresan! Vi har så gott som säkert spikat datum, vi har kollat flyg, vi har hört av oss till Sam där vi planerar att sova, vi har kollat upp musikaler... AAH! Ren glädjeyra. Jävlar vad jag ska vräka pengar omkring mig!

Sabina är hemma över julen, kul att se henne! Vi ska träffas hos Lina&Ralle nån dag för lite skvaller bland annat. Undra när det blir av måntro?

Nu ska jag roa mig med Desperate Housewives s02 boxen. Och min bok, "Virgin Suicides". Och måla naglarna.
Ses.

Jag tog tydligen ett litet uppehåll..

Nu är jag tillbaka igen.

Jag har spenderat mina senaste 40 minuter i telefon med albin, vilket som vanligt inte var ett dugg givande.
Jag har däremot upptäckt att de nya Jericho- avsnitten ska börja sändas i februari! DET är ren lycka för mig!

Julen, ja. Många fina julklappar. Massor med flytta-hemifrån grejor, massor med böcker, Desperate Housewives säsong 2, och allt möjligt.. Jag är nöjd i vilket fall som helst.

Ikväll ska jag leka med Petras julklapp, för hon fick Nintendo Wii. Så vare sig hon vill eller inte så ska jag och Albin svänga förbi hos henne och Jimma för en omgång. Me like!

Nu måste jag ha kaffe.

ICA vet hur det ska gå till...

Julruschen har härmed tagit sin början på ICA. Härmed checkar personalen ut all form av sans och trevlighet. Först ut ur butiken vinner.

Bortsett från allt kaos idag så hade en kund hittat mask i sin hundfoderpåse. Men hallå, det är ju ICA vi snackar om. Det är bara att packa om och sätta nytt datum!

Jag är aningen trött just nu. Men trots tröttheten kom jag ihåg att ta hem mina jobbkläder för en omgång i tvättmaskinen. Välbehövligt ska ni tro! Imorgon är min sista lediga dag på en vecka sisådär. Då ska jag roa mig med att tvätta, byta lakan, damma, dammsuga, plugga, promenera och göra matlåda. Ring inte och stör!?

Care to have a guess, anyone?

Jag har aldrig riktigt förstått mig på den här bilden..

11172-425

Dagens goda gärning

På grund av min ledighet idag bestämdes det att det skulle bakas lussebullar. Arbetsuppgifterna såg ut som följande; Jag smälte margarin, jag smulade jäst, jag rullade ihop några lussekatter och jag satte dit russin i dem. Resterande uppgifter sköttes av min mor.
Det är vad jag kallar jämlikhet. Det är så det ska vara!

Efteråt agerade jag tidig tomte och gjorde dagens goda gärning då jag åkte till mormor med lite bullar, och sedan till Petra och Jimma med bullar OCH en bok. Snacka om att min karma steg i taket där.

Imorgon går vi in på den värsta jävla veckan på hela året, det vill säga veckan innan julafton. Hej och hå. Det kommer vara HEMSKT på jobbet. Måndag och onsdag går väl an, men när jag kommer till jobbet på fredagmorgon, uj uj.
Jag hajar inte varför så många icke- kristna människor envisas med att fira Jesus födelsedag vareviga år. Vad är grejen? Han föddes, predikade om att alla skulle vara snälla mot varandra (en utopi som var dömd att misslyckas), spikades upp på ett kors och that's it. Han var dessutom jude.
KOM IGEN FOLKET!
Det vore ju fan mer relevant om vi firade Vasas födelsedag, eller till och med E-types födelsedag.

Nu ska jag titta klart på säsong ett av Criminal Minds.
Där har vi ett program i världsklass!


Bruce Springsteen and the E Street Band

MAKALÖS konsert igår! Jag finner inga ord, det var alldeles magic..
Och äntligen fick jag se E Street Band live! Speciellt Clarence! Vilken kille! Eller som Bruce uttryckte det; "Clarence 'Big Man' Clemons, the Godfather of Swedish Soul!"
Gåshud vid alla saxofonsolon och så fort Bruce tog tag i munspelet...Låtlistan:

1. "Radio Nowhere"
2. "No surrender"
3. "Lonesome day"
4. "Gypsy biker"
5. "Magic"
6. "Reason to believe"
7. "Candy's room"
8. "She's the one"
9. "Living in the future"
10. "The promised land"
11. "I'll work for your love"
12. "The River"
13. "Working on the highway"
14. "Devil's arcade"
15. "The Rising"
16. "Last to die"
17. "Long walk home"
18. "Badlands"
19. "Girls in their summer clothse"
20. "Jungleland"
21. "Born to run"
22. "Dancing in the Dark"
23. "American land"
24. "Santa Claus is coming to town"


MAGISKT!"See you in the summer!"


Go veg

image424

Världens kanske snyggast genomförda protestaktion. PETA vet hur det ska gå till.

Så sant som det är sagt

Jag bara måste citera en av elektrikerna/rörläggarna eller vad de nu jobbar med, som håller på att bygga om på min arbetsplats. När jag satt i kassan en kväll kom tre av dem fram för att läsa på kvällstidningarnas framsidor. Där stod det om en ny mirakelkur mot rynkor. En av gubbarna skakar då på huvudet, och säger kort och gott;

"Det är väl bättre att vara naturligt snygg!"


Jag kan inte annat än att hålla med.
Det är livsfilosofi det.

Jag och de dåliga nerverna

I torsdags var jag och gänget på bio för att se American Gangster. Där och då upptäckte jag att jag har dåliga nerver. En kille har en pistol riktad mot pannan mitt på en öppen gata, och säger iskallat att "eller hur att du skjuter mig här bland allt folk". Jag tänker "yeah right, aldrig att han gör det".. Snacka om hopp jag gjorde i stolen när han faktiskt sköt. Jisses..

Jag är klar med julklapparna! Känns mycket bra måste jag säga. Eller, några saker är på väg med posten, men bortsett från det så är jag klar.

Och på måndag är det jag och Bruce som ska ses över lite musik på Globen. Oooh, love.

Aah, dessa lediga dagar..

LEDIG. Torsdag och fredag, och sedan måndag och tisdag. Lyckliga, lediga dagar. Jag tror att jag vilken dag som helst kommer att få en panikattack på jobbet, av flera olika anledningar. Vi kan dra dom lite snabbt här;

1. Vissa kollegor (medans andra håller ens gnista igång, thanks)
2. Vissa kunder (typ bajsparet, de galna kvinnorna som hatar mig osv.)
3. Min nya beundrare, som skickar skrämmande mail och brev till mig på jobbet. (Mycket freaky, mest med tanke på att alla mail och all post kommer till chefen, som sedan ger dem till mig.. GE UPP!)
4. Alla paket som kommer till posten.

Sådär.

Idag ska Petra och jag plocka upp Elin på GB, för att sedan köra in till Eskilstuna, möta upp Josefina, och sedan roa oss med och umgänge. Övernattning hos Josefina (som vi råkade glömma att tala om för henne, gjorde dock det idag..) och sedan julhandel (och handla till oss själva? :) ) imorgon. Kan bli bra detta!

Jag skulle precis publicera ett inlägg i lärandedialogen, då jag insåg att hela lärandedialogen kretsar kring en bok jag som inte orkat ta mig igenom ännu. Så jag vet vad jag ska göra de närmsta timmarna.. Man bara MÅSTE älska boken "Criminology Theory: Selected Classic Readings".. BAH!

Jag tror faktiskt knappt på det själv..

JAG HAR TVÅ BILJETTER TILL BRUCE PÅ ULLEVI DEN FEMTE JULI 2008! STÅPLATSER!

DAMN!

Jag har nog aldrig varit såhär lycklig någonsin.
Då blir det tredje gången gillt för mig och The Boss...
Det är kärlek det.

JÄVLAR!
Jag ska åka och hämta dem direkt, jag litar inte ett dugg på ticnet förrens jag sitter med biljetterna i handen. Jag har köat på nätet sedan halv nio. Jag är helt ihjäl. MEN LYCKLIG!

hits