Samma gamla visa

Det blev till att jobba idag också.. Jag skulle egentligen in till Katrineholm för att köpa skor och slänga ett öga på bokrean, men som vanligt så är det "panik" och "kaos" på jobbet. Så nu vetesjutton när jag ska hinna in till K-holm. Men men..

Jag har i och för sig varit relativt duktig idag i skolan och hunnit med lite pluggande. Mest faktainsamling dock, men lite annat också.

Jag är taggad på solsemester! Vart vill vi i sommar?

No more sportlov

Nu är det slut på det roliga igen. Jag har precis avslutat mitt sista sportlov, och sitter nu och jobbar med ett monsterstort arbete om New York, som tack och lov inte ska vara klart förrens nästa vecka. Pju. Ibland älskar jag lärarna, ungefär de tillfällen då de flyttar fram redovisningsdatum! :)

Halv ett så ska jag infinna mig på jobbet och slita lite där fram till klockan fem. Varför är det alltid någon sjuk? Jag hade behövt vara ledig. Men men, pengarna lockar lite för mycket för min del.

Nähäpp, kanske dags att återgå till att skriva om New Yorks ekonomi och allt blaj man kan tänka sig.

Djurförsök

Ditt namn behövs också.

Lugna lördagen.

Igår tog jag det lungt. Väldigt lungt. Jag jobbade 11-17, och där tog jag och Isabella det kolungt tillsammans. Vi gick och plockade lite kartonger etc. Sedan åkte jag till Hennu, där det blev fika och lite skvaller för att sedan avsluta med Melodifestivalen. Hennes barn är väldigt övertaggade, alltid. Speciellt Liam, han sprang som ett skållat troll genom hela lägenheten i typ två timmar. Amadeus däremot, han gillade inte After Dark's framträdande. Han ville ha ett bra svar på varför vissa killar klär ut sig till tjejer. Någon som har ett bra svar? Dock har sångaren galet snygga ben för att vara kille. Välsvarvat.

Nu; dusch + rensa rummet + äta något? + födelsedagsfika hos bror&tina + jobb 16-21..

Amazon?

I fredags var det ju Amazon ja. Kung i baren? Oh ja.

Mådde som jag förtjänade igår? Jo tack.

Minns allt jag pysslade med? Oh nej.

Uggla sa det så bra..

Det var fan vad jag gnäller om allt jag måste göra. Jag ber om ursäkt, det är ju trots allt bara mitt eget fel att jag inte får arslet ur vagnen i tid.

Istället taggar vi till, för imorgon är det ju löning + Amazon! Kungar i baren? Skulle kunna tro det ja.

Att göra

Det här är en utmärkt bild på hur min "att-göra" hög ser ut. Och det är inga små lätta skolarbeten heller. Bara massor med stora och jobbiga saker där jag faktiskt måste anstränga mig lite.

11172-185

Vill ni hjälpa till går det bra. Först och främst skulle jag vilja veta hur New Yorks stadsplanemönster ser ut, och vilken funktion det har. Tack.

Ett bra svar sökes.

Jag skulle ha börjat plugga för cirka tre timmar sedan. Men jag börjar nu, så jag kommer säkert hinna med allt som var planerat innan jag börjar jobba. Eller inte. Jag har ju i och för sig roat mig med att titta på Vänner- avsnitt. Bland annat när de är i Vegas. Humor.

Imorgon blir det att handla upp lönen + röja på Amazon. Dålig planering av Tom att ha amazonfest samma dag som det är löning. På lördag blir det jobb. Sedan ska jag till Hennu för film och så. Söndag - jobb igen. Sedan ska jag försöka hinna klart alla jäkla skolarbeten som jag borde ha gjort förut. Jag har planer på en krogrunda med Lina och Jonna. Peace&Love ska bokas. Austin Power's filmer ska ses. Jag ska nog hinna en fika med Petra på Violen nästa vecka också. Plus att jag borde sätta fart med mitt projektarbete. Och så borde jag damma mitt rum.

Fråga; Vad gör jag med min tid? (Det här är en bra fråga, jag har extremt mycket fritid ifall man bortser från jobbet..). Fråga två; Varför är det bara 24 timmar på ett dygn?

De senaste dagarna..

Dålig med energi här på bloggen, men ärligt talat så har jag inte varit det minsta sugen på att sätta mig framför datorn de senaste dagarna.

I lördags så förväntade jag mig att Petra skulle höra av sig när hon kom hem från matchen, eftersom planen var så, men nu får vi anta att matchen fortfarande är igång. I söndags jobbade jag så gott som hela dagen. I måndags jobbade jag ena halva av dagen, solade och slogs med två stora ramar med tillhörande affischer. Igår blev det lite träning, en semla och ett jäkla arbete i köket. Jag var duktig och lagade mat att frysa in; Sojafärssås, Linsgryta och Squashgryta. Jag slet i nästan tre timmar, och därmed ger jag mig själv en eloge.

Nu däremot så bär det iväg till jobbet, 11-18 känns rätt överkomligt.

Groovy Baby!

Utmärkt dag I must say. En liten fjuttlektion imorse vid kvart i tio, sedan solarium, hem för en lätt lunch, motionscykla en sväng nu till ett Vänner- avsnitt, äta lite "middag" och sedan knalla till jobbet. Så helt enkelt en utmärkt dag fram tills klockan fyra då jag börjar jobba. Då blir det aningen tråkigare. Men men. Jag fick en kanonbra jobbtid nu på söndag, så jag är glad ändå.

Jobba på söndag innebär dock att jag missar att åka till Sthlm då. Så då blir det inget IKEA på måndag, vilket är synd. IKEA är som en stor lekplats där jag bara vill sprida pengar omkring mig.

Minna vänner bör uppmärksamma följande; Idag fick jag hem Austin Powers The Spy Who Shagged me & Goldmember.. Filmkväll snarast, jadå. Fick även hem Saturday Night Fever, filmkväll på den med!

Slötid

Oohja, slappaste jobbtiden någonsin idag! Rickard ringde och undrade ifall jag kunde jobba 16-20. Och visst kan jag det, men det allra bästa är att mellan 18-20 så plockar jag tidningar! Hur slappt som helst. Lovely. Imorgon jobbar jag fyra till stängning. Det var galet längesen jag stängde. Det kan gå hur som helst, det är ett som är säkert.

Nu ska jag nog ta och göra lite engelsk affärskommunikation- uppgifter. Jajemen.


Bättre sent än aldrig

Nu har jag precis mailat Homeentertainment och klagat på att min Casablanca- DVD hackar, och det tycker jag inte att den ska göra första gången man tittar på filmen. Men frågan är ju bara om de tänker skicka en ny till mig. Företag ersätter ju när de skickar "felaktiga" varor, så länge man som kund själv inte har gjort något blaj med varan. Och jag har inte gjort något med den här skivan, men, jag fick hem den här DVDn i början av sommaren förra året.. Vad tror vi?

uttråkad

Vad glad man blir när man kommer till skolan klockan elva för att ha sin första lektion, då det visar sig att alla dagens lektioner är inställda. Varför kan lärare inte meddela sådant INNAN jag kommer till skolan? Så jag har skrivit en EngC- uppsats, för att ha något att göra. Men vad jag ska sysselsätta mig med nu vetesjutton. Jag orkar inte med mera plugg just nu, även fast jag vet att jag borde. Så jag tippar på att det blir att ta sig hem, lägga sig i soffan, och slutligen slöa bort hela den här onsdagen.


Den som spar han har

11172-183

Familjen Johansson borde köpa ett nytt våffeljärn. Lägg märke till den upp-och-ned vända tallriken som är till för att hålla våffeljärnet rakt medan man gräddar. Det trasiga handtaget och missfärgningarna bidrar ännu mer till det miserabla intryck man får av detta våffeljärn.

Tisdagar är meningslösa

Jag sitter här i skolan och betar av fyra engelska C- uppsatser som jag tänkte lämna in. Jag har precis skrivit en om hyckleri, så nu ska jag ge mig i kast med den om Mark Twain. Sedan blir det om inuiter och slutligen om Canadas rättssystem. Vad är det för jäkla uppgifter läraren delar ut?

En lektion imorse, eget arbete nu mitt på dan, och sista lektionen inställd på grund av att läraren var sjuk. Jag hade kunnat vara hemma hela dagen. Eller jobbat. Gjort någonting mer meningsfullt i alla fall. Jag kanske ska ta en tur förbi solariumet innan jag knallar hem. Då har jag ju i alla fall fått något vettigt gjort.

Den ultimata födelsedagspresenten

Jag har ju glömt att tala om vad jag fick av David och Albin i födelsedagspresent. Jag fick nämligen en egentillverkad Strap-on. Dom höll på i flera flera timmar med att få den klar. Snoppen har konstruerats så att den är avtagbar, den är dessutom väl sandpapprad så att man ska slippa stickor. Bilden nedan föreställer David (till vänster) och Albin (till höger) när de visar hur de har tänkt att den ska användas.

11172-184

Behöver jag påpeka att jag grävt ner den här djupt ner i en byrålåda och hoppas kunna slänga den snarast möjligt utan att någon granne ser mig bära runt på den?

Festival

Jag sa ju för några månader sen till mina vänner att jag nu i sommar skulle slå slag i saken och följa med på en festival. Jag bestämde mig för Peace&Love, mycket tack vare The Ark. När jag var inne nu och kikade på banden som ska spela, insåg jag att jag kommer att få hitta på måånga andra saker att sysselsätta mig med än att se konserter. Det finns några jag vill se, andra som jag borde se och vissa jag bara vill höra en låt eller två av.

The Ark är ju givna. Babyshambles mest för att se ifall Pete Doherty överlever konserten. Iggy & the Stooges eftersom dom inte släppt en skiva på 34 år. Kjell Höglund vill jag höra sjunga Genesarets sjö. Hammerfall och Backyard Babies är ju musik som till stor del faller mig i smaken, men frågan är om jag pallar två hela konserter med dem. Bo Kaspers Orkester vill jag se framföra I samma bil, sen räcker det för mig.

Men eftersom jag aldrig varit på en festival så måste jag ju nån gång uppleva en sådan. Så jag tänkte att sommaren 07 kunde passa bra.


Lat, latare, Ica-personalen

Idag var det en dålig, rent utsagt alldeles värdelös dag på jobbet. Första timmen går bra, mellan nio och tio är det lungt och jag är trött. En bra kombination. Sedan flyter timme nummer två på bra, sedan har jag en liten rast - och det är efter rasten allt vänder. Från klockan elva till klockan två (då jag fick gå hem), slet jag som ett djur i kassan, ensam så gott som hela tiden. En söndag. Det är väldigt lite folk på söndagar, men eftersom jag lyckas pricka in den söndagen då alla människor gör en gruppattack innan de ska se skidor och hockey och gudarna-vet-vad, så blir det till att slita. Jag kombinerar givetvis detta med jobba ihop med de absolut mest lata kollegor man kan ha. Typ. Tack för den televerket.

Så jag fortsatte att vara grinig tills jag fick våfflor här hemma. Så nu är jag lite gladare. När jag tänker på att jag har en hel skolvecka framför mig, med start halv nio imorgon - då sjunker humöret.

Logik

11172-182

Forex är vänliga och uppmanar sina kunder att hantera sina pengar diskret,
fördelaktigen genom att använda Forex egen neongula och så gott som självlysande plastficka.

Det är tveksamt om jag någon gång stött på något som skriker "Kom och stjäl mig!" mer än Forex- fickan.

Så kul man kan ha med lite vax

Madame Tussauds är inte värt pengarna (25 pund för lite vax), men ifall man ändåså är där så kan man ha väldigt roligt. Allt som krävs är en kamera och en god vän.Det första man bör göra när man väl har anlänt
är att titta efter vad Mahatma Gandi egentligen döljer för något.
Man bör övervaka en filminspelning ihop med Speilberg.Man bör visa upp sina vältränade muskler,
helst i jämförelse med någon spinkig stackare.
Man bör hålla ett tal om världsfred, melodifestivalen
eller något annat världsövergripande.
Man bör träffa sin förebilder. Från vänster; Patzy (galen alkoholistkvinna),
Vad-han-nu-heter (galen), Jack Sparrow (galen pirat).
Man bör posera ihop med någon man ogillar. Och med någon man gillar.Man bör mingla med några av de största inom sitt område.Man bör samtala med sina jämlikar.

11172-143

Man bör pilla diverse diktatorer i öronen.

11172-148

Man bör hitta sin livspartner innan man hittar utgången.Som avslutning vill jag att inte en enda av er hakar upp er på något av det som finns med i inlägget, av den enkla anledningen att ironi är humor. Tjing tjing.

London

Till London bar det av den 29 januari, och rätt nyligen hemkomna, det vill säga den 5 februari, så börjar det bli dags för ett inlägg om denna smått ostrukturerade resa.
Först ut; de två som medverkade.
Petra, glad i hågen på Piccadilly Circus.
Jag, smått vilsen utanför Buckingham Palace.
Tower Bridge är precis lika tråkig som den ser ut.
The Crooked House, ska man dricka Afternoon Tea så är det där man ska dricka det.
Petra försöker smälta in bland några av våra största tänkare genom tiderna. Misslyckandet är övertydligt.
Windsor Castle, mäkta imponerande.
Her Majesty's Theater, där har kanonbra musikalen The Phantom of the Opera gått i tjugoett år.
Petra, glad i hågen, gör en utmärkt imitation av Windsor Castle.
Lägg märke till att Petras knä faktiskt föreställer mittentornet.
Petra och jag roade oss många timmar med att ta fula kort.
Petra får rullgardinen i huvudet.
Inget slår en långfrukost på Starbucks.En grupp riktiga Judar. Jag älskar min 4x digital zoom ibland!
Petra vilsen i krokarna av Westminster Abbey.
London Eye och Big Ben besöktes under våran "turistdag".Vi skräpade ner. Vi tog fler fula kort. Petra bäddade inte, trots att det ser så ut.
Vi bäddade aldrig. Vi bara skräpade ner.
Petra är snygg i London.
Duvan på statyn, min absoluta favoritbild.
Gula-jackan-dvs-Petra utanför Hyde Park Towers Hotel.Madame Tussauds kommer i ett eget inlägg.
Ironin på de bilderna måste förklaras för att inte skrämmande missförstånd skall ske.

Abstinens

Planen för dagen är; dusch - mat - jobb - sova. Alltså en såndär alldeles meningslös och ibland nödvändig dag. Imorgon blir det dock en fika på stan med Petra, lite skola och vad som nu kan tänkas dyka upp.

Jag har grova abstinensbesvär. Följande lista är olika anledningar till att jag aldrig mer tänker sluta med någon som jag är beroende av;

Mina händer/armar skakar allt som oftast, vilket gör det svårt att anteckna saker i skolan.
Jag kan inte göra något vettigt alls, då det enda jag fokuserar på är hur gott det skulle vara med en snus.
Mina naglar är numera icke-existerande.
Jag tuggar tuggummi 24-7.
Jag gör väldigt ofta desperata turer till skafferiet för att hitta något att tugga på. Som om NÅGONTING man kan tugga på går upp mot en snus. Neeej.
Mitt humör går i vågor.
Det känns som om det kliar i hela munnen.

Det var en del av allt roligt som jag genomlider just nu.


Congrats' Petra!

11172-144

Petra blir hela nitton år idag. Inte mycket att fira, men grattis ändå! =)

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen. Sverige är på tok för kallt, och ett inlägg om London blir det först när Petra skickat över sina bilder.

Numera är jag inte att leka med. Jag har slutat snusa nämligen. Abstinensbesvär - skoja inte.


hits