Återigen,

.. så är jag en dålig bloggare. Och återigen tänker jag skylla på yttre omständigheter, så som krogbesök, jobb och nya Harry Potter- boken.

I onsdags var det Harry's som gällde, efter en trerätters på Kinan. Vegetariska vårrullar is the shit. Hur som helst hade vi skitkul. I fredags fick jag min bil.. Så nu är det dags för körkortet! Haha. Finally.

I övrigt så har jag läst ut sista HP- boken. Det känns... tomt. Sorgligt faktiskt. Nu väntar jag bara på att P ska bli klar så att jag får diskutera lite med någon..

Nehej, nu ska jag titta på From Hell, för en bra film och en påse ostbågar är alltid ett vinnande koncept.

...

Death is but crossing the world, as friends do the seas; they live in one another still. For they must needs be present, that love and live in that which is omnipresent. In this divine glass they see face to face; and their converse is free, as well as pure. This is the comfort of friends, that though they may be said to die, yet their friendship and society are, in the best sense, ever present, because immortal.

(William Penn, More Fruits of Solitude)

Resumé

I torsdags var det som sagt kubb och lite umgänge med en salig blandning människor. Dessvärre hamnade jag i det förlorande laget på kubben, men det är smällar man får ta. Jag tror personligen att det hängde på att David och jag hamnade i olika lag.. Vi är ett vinnande team, det måste medges. Särskilt när det handlar om Skissa&Gissa. Hur som helst så slutade natten med att jag hade stockholm och posse övernattandes i mitt hem. Mamma tyckte så synd om dem för att de skulle sova i bilen (ha ha), så hon bäddade iordning åt dem. Klockrent när jag väckte Posse i vardagsrummet på morgonen:

Jag: Posse! Vakna!
Posse (yrvaket): Faan, jag har aldrig sovit så här gott i hela mitt liv.
Jag: Eh, men du har ju sovit i jeans?
Posse (tittar på sina ben): Äh, det var det skönaste ändå!

Sedan blev det jobb, jobb, jobb och mer slit. 12-21, 10-20, 16-21... Lyckligtvis var jag ledig idag, men idag resulterade i den mest värdelösa måndagen i hela mitt liv. Tack för den. Men jag har överlevt tristess och dylikt fram tills nu, så då borde jag ju klara natten. Men morgondagen då? JOBB, vad annars. 8.30-18, och sen 07:45-16 på onsdag. Men efter det blir det Harry's i Eskilstuna med en stor skara människor! Härligt! Ifall jag kommer ihåg så ska Josefina få en födelsedagspresent då. Men bara kanske.

och det blir jag som vinner, ja.

Solen skiner lite sådär allmänt. Så ikväll blir det kubb med några vänner. Sånt är aldrig fel. Igår var det dock Harry's i Eskilstuna som gällde. Där fick Josefina uppleva en riktig buggrunda kan man lungt säga. Men det var kul. Jag spillde ut min första drink, men det gör jag ju i och för sig alltid. Spiller och dräller. Det var bara att köpa en ny. Flen dök upp på krogen också minsann. Kvällens citat? "hallå, nu lyssnar du på mig. Jag kanske är full, men jag menar det jag säger: Du är ju dum i huvet!"

Det lutar åt att det blir krogen nästa onsdag också. Löneonsdag! Ohyeah.

Congrats' Josefina! Hela nitton år.. Makalöst! Jag skäms lite såhär i efterhand att Josefina fick göra kaffe åt mig imorse, på sängen, medans jag låg och slöade. Det borde ha varit tvärtom. Men ingen är väl egentligen förvånad.

Okej?

image396

Hjulet snurrar men hamstern är död..

Tuesday, no shit?

Hey. Jag har jobbat elva timmar idag. Shoot me please. Den här dagen blev liksom bara värre och värre. Kunderna var crazy, personalen galen, Britt gick i pension, och det ösregnade i samma takt som kunderna blev argsintare. Men annars så.. Jag gillar helt enkelt inte tisdagar. Jag har druckit en hel kanna kaffe sen jag kom hem. Sova gott inatt? Skulle inte tro det.

I lördags var det bio med josefina och elin. Mycket trevligt.
"Jag skulle kunna tänka mig att knäppa en öl ihop med Ron nångång." (Elin, say what?) (Ett felaktigt återgivet citat, men whatever..) Söndagen tillägnades shopping och fika/mat. Mycket trevligt må jag säga. Det blir Eskilstuna imorgon igen, krogen denna gång. Harrys! Jävligt kul ska vi ha!

Right on!

Petra och jag har varit sådär makalöst bra igen så som bara Petra och jag kan vara. I vintras missade vi inventeringen på jobbet eftersom vi var i London och spred pengar omkring oss. Den 3 september missar vi återigen inventeringen på grund av att vi ska vara fulla i solen på Cypern. Oh yeah. Nice att missa båda inventeringarna på samma år. Way to go!

Krogen på onsdag people? Ska Posse och stockholm med? Övriga Flen?
I think so.

Sant

"A bookstore is one of
the only pieces of
evidence we have that
people are still thinking."

- Jerry Seinfeld


En ledig dag fördrivs som följande

Tro det eller ej, men jag var faktiskt ledig idag. Jag utnyttjade min tid väl genom att ta en lång sovmorgon, gå en långpromenad, betala lite fakturor, grilla och dega i soffan. Jag känner mig alldeles ypperligt nöjd med min lediga dag.

På lördag blir det mat och bio i Eskilstuna! Mycket trevligt. Det blir att sova hos Josefina eftersom man faktiskt inte kommer hem mitt i natten.

På tal om att kunna ta sig hem så.. Jag installerade cdrom- skivan med ta-körkort-programmet idag. Vilka framsteg jag gör! Helt makalöst. Jag har ännu inte startat programmet, men nu är det ju i alla fall där det ska vara. Skivan har jag ägt i snart två år. BRA PERNILLA!

"Did you ever realize that God spelled backwards is dog?" (Woody Allen)

Jo, men så blev det.

Amazon i lördags var ju helkul. Jag och Holmas är verkligen årets duo. Fast Martina är en pärla hon med när det gäller att festa! Dessvärre höll jag inte mitt löfte till mig själv, det vill säga att dricka lagom. Och absolut inte efter tolvslaget. Så jag började med att grunda med sex stycken redbull&vodka. Sedan dracks det i en ström strid. Bra gjort, verkligen.
När klockan ringde ignorerade jag det. Så jag vaknade av att mamma stormade in på mitt rum halv sju och vrålar "klockan har ringt! gå upp!". Jag fattar först inte vad jag måste gå upp för, men snart nog inser jag att jag måste gå till jobbet. Fy. Frukost blev det först vid elva då magen slutat göra kullerbyttor.. Jag börjar verkligen bli för gammal för det här. Att jobba 8-16 dagen efter är inte längre ett alternativ.

Imorgon blir det bio med pappa, Die Hard 4.0. Mamma är borta och jobbar en hel vecka så det blir jag som får sysselsätta pappa. Bio som han betalar låter som ett bra alternativ. 

 
 

Lördag is the shit.

Lördag! Inte för att jag är ledig eller så, men ändå. Jobbade 10-20:30 igår, 7:30-17 idag och imorgon blir det härliga 8-16.. Men det går att jobba bakfull, knepet är att sätta sig inne i svalkan på kontoret med jämna mellanrum.

Nej, snart bär det iväg till Holmas på förfest. Jag kör på en liten P&L- repris med vodka och energidryck, hade man fem dagar på topp med det så kan man ha en dag till. By the way så kommer ju Gyllene Tiders egen Micke "Syd" till Amazon ikväll för att leka DJ, haha.

Nej, nu blir det drink. Bacardí melón med passionsfruktdricka, och lite is på det. Finfint.

Mötley Crüe - Girls, Girls, Girls

Peace and Love 07

Min allra första festival någonsin
- och frågan är om någon festival i framtiden kommer kunna bräcka P&L 07.

11172-338

Flen hade världens kanske vackraste camp, bestående av två partytält, några halvraserade tält och ett träd fullt med toalettpapper. Vart vi fick pappret från? William var klartänkt där när ordningsvakterna tänkte skälla på honom. "Det har vi köpt på Lidl för femton kronor rullen!!"Hela campet till okända människor: WROAFF! Kila!Men varför säga för mycket när bilderna talar för sig själva? Dom visar ju exakt hur många öl vi knäppte och hur många sjuttisar vi drack ur, hur många ciggarettpaket som röktes upp och hur många tält som raserades. Man får ju även en inblick i hur många skumma typer som hamnade i vårat camp. För att nämna några:
Laser, Pallan + gänget, skrikaren, Fix, Lenin, John Lennon, Gestur..Pillan: Emma Pää.

Emma P: Fan va full du ä.

Pillan: DET RIMMAR JU!John och Mackan diskuterar Axels spya.

Någon: Axel, du borde tugga maten lite mera.

Axel: Men jag vet inte hur man gör, jag äter så sällan!

Axel: (Till tysken) Fittsmuts!Tysken: Får jag kalla dig bögjävel?

Axel: NEJ.

Tysken: Varför inte?

Axel: För att jag är bög!!Albin: SOPA! IDIOT! BONDJÄVEL! EMMA POSSE!

David: RALF! (spänner samtidigt armmuskeln)

Albin var dräggigast och luktade mest illa av alla.

Priset för bästa skratt får delas mellan "killen-med-det-ondskefulla-skrattet",
och Mackans hesa, nästan ljudlösa garv.

Axel tar definitivt priset för bästa ragg, nämligen ett som han föreställde sig.Näe, det finns så mycket mer att säga, allt kan inte rymmas i ett jäkla blogginlägg. Ni skulle helt enkelt ha upplevt allt! Se till att va på plats nästa år!Icke att förglömma så stötte Flen på världens kanske tre härligaste Stockholmare, inga mindre än John, Piggelin och Buffeln. Utan dem hade campet inte varit sig likt! Hoppas verkligen att vi ses igen innan P&L 08!kul som jag hade på P&L, så kul är det sällan man har. Lycka!
Det var verkligen några av de bästa dagarna ever.


Tack till alla ni som var med och gjorde det till vad det var!
You know who you are!

Och ja, vi ses där nästa år igen. You bet!
11172-372


Onsdag

Jag är liksom ledig idag, vilket jag firade med att sova till halv tolv. Sedan ringde jobbet och väckte mig. Tack för den. Men som tur var så fick jag fortsätta att vara ledig idag. Om en liten stund ska jag pallra mig över till Petra för att dricka kaffe (jag hoppas du är medveten om att jag vill ha kaffe P), hjälpa henne med religionspluggandet, och så ska jag nog ta tag i mitt körkortspluggande. Borde jag gå och boka uppskrivningen, bara för att få arslet ur vagnen och börja plugga? Det visar sig helt enkelt.

Haha, min pappa är nog den mest intelligenta varelse jag mött.

Jag: Nästa helg är det fredagen den trettonde.
Pappa: På lördagen?

Jag tror det blir en tripp till solariet idag. Solen lyser med sin frånvaro..
Fast Cypernresan blev betald idag, det piggar ju i alla fall upp lite.

Tillbaka till verkligheten

Jag är nyss hemkommen från min första festival någonsin, och det var Peace&Love som fick den äran. Jag har haft riktigt, riktigt roligt. Träffat massor med nya människor som var hur härliga som helst, sett ett flertal bra konserter och rent allmänt haft det riktigt bra. Det blev kanske lite väl mycket att dricka emellanåt, men det får gå ända. Den stående kommentaren var ju ändå "Du dricker för dåligt!", vilken delades ut till precis alla som just för stunden inte höll på att svälja ner en klunk grogg.

Ett längre inlägg med lite mer detaljer och en hel del bilder är på ingång. Just nu njuter jag bara av den där duschen jag tog när jag kom hem idag. Rinnande vatten...

Förstå hur taggad jag är på att krypa ner under duntäcket nu! Jobba imorgon ser jag dock inte fram emot, men är man tillbaka i verkligheten så är man.

Studenten 2007

Den åttonde juni tog jag studenten, och det var fanimej den bästa känslan ever.

11172-325


11172-302

Tack till alla er som var med och gjorde studenten till vad den var.


hits