Ohyeah.

Jag har köpt bil!

11172-272

Seat Ibiza -03, mörk olivgrön-metallic. Very nice! Nu är det bara körkortet kvar..

Semester!

yes! Petra och jag har bokat in oss en vecka på Cypern i början av september. BILLIGT. Vi är glada. Nu ska vi bara be jobbet om ledigt. Men det löser sig, det gör det alltid.

SEMESTER!

Tisdag

Skolan går ju utför nu. Tio dagar kvar till studenten, så det enda som sker är ett och annat betygssamtal. Så övrig tid spenderas på jobbet, för där är det ju ALLTID kris och kaos. Som igår när stackars Dennis var själv i kassalinjen i 5-6 timmar, och hela fruktstyrkan fick komma och jobba av köerna. Kaos som sagt.

Snart dags att ta sig upp till jobbet igen. Jag jobbar fanimej flextider där. Jag ska komma dit så fort jag kan, always.
Jag sitter och funderar på att göra två fallbeskrivningar i psykologi. Det var därför jag satte mig framför datorn. Det går inte så bra, som ni kanske märker.

Ikväll efter jobbet ska jag premiäråka bil med Petra, vilket ska bli spännande. Ska man hålla i sig hårt? Sedan ska vi (förhoppningsvis) ordna en resa. Håller tummarna för det! Jag hörde talas om nån smurf-drink, vilket kan bli spännande. Annars blir det en melon ball eller två, perhaps? =)

Nej, nu stör Joonatan mig så mycket att jag måste sluta med det här! Haha. Klassen ska spela ölbrännboll ikväll, men jag sviker (jobbet as always). SP lär ju vinna, eftersom NV inte kan hålla i en boll. Sådetså.

Torsdag

När man för en gångs skull slutar tidigit från jobbet (sju), så har man en historiauppsats att skriva när man kommer hem. Inte kunde man umgås med någon, ta en promenad, se en bra rulle, sola, ta ett bad... NEJ. Bibeln genom historien fick det istället bli.. Känns som om jag drog nitlotten.

Nu har jag tagit ut lite semester, blir till att vara ledig vid Peace & Love. Så mycket mer än så lär det inte bli, ifall det inte blir en liten tripp fram i september.

Imorgon är det fan bara två veckor kvar till studenten!

Amazon den artonde maj..

Update

Det har varit lite mycket nu på sistone. En hel del har hänt.
Alla tankar går till min kusin, det är helt ofattbart det som hänt. Men vi finns ju här för dig.

17 dagar kvar till studenten. Jag har två uppsatser, en projektrapport, ett prov och en artikel att göra. Plus fyra bokrecensioner. Yippey.

Amazonbilder är på G. Du får hålla dig i kragen så länge Jimma.
Petra, vi måste fan ta och boka nu. Du, jag, lite sol och några drinkar.

Finn fem fel

image240

Fyllon är vi allihopa..

Amazonfest den femte maj. Alla är nyktra, jag lovar.


Nej, jag är inte dum i huvudet.. Det bara verkar så.

Jodå, såhär ligger det till; Jag söp bort min mobiltelefon förra lördagen under en blöt amazon- kväll. Upptäckten skedde på söndagsmorgonen, då jag skulle skicka ett sms. Jag letade precis överallt, ringde runt till allt och alla för att se ifall de visste vart min mobil höll hus - men nej, mobilen var spårlöst försvunnen. Vi trodde alla att den var stulen. Samma dag åkte jag iväg och köpte en ny mobil med abonnemang.

I onsdags, det vill säga tre dagar efter att jag köpt ny mobil, meddelat alla mitt nya nummer osv, så rycker jag tag i en sladd som ligger i min fotölj. Fastsatt i den sladden sitter min "stulna" mobil. Följande har alltså skett: Jag tror mig att tappat bort telefonen, letar ÖVERALLT, köper slutligen en ny, och hittar tre dagar senare mobilen på laddning i mitt eget rum. Anledningen till att jag inte hört den vibrera när jag ringt till den var att jag lagt massor med kläder ovanpå den. Jag var smart nog att sätta mobilen på laddning när jag kom hem full som ett ägg mitt i natten, men jag var tydligen inte smart nog att leta efter den där.

Ja, jag skäms lite över min egen dumhet.

Fan.

Jag har tappat bort min mobiltelefon.

hits