Torsdag

Äntligen en ledig dag, så jag tog sovmorgon till tio innan jag gav mig i kast med en ny bok och lite frukost. Nu, efter ett på tok för varmt bad (inte lika varmt som P's i måndags dock..), är jag någorlunda fit for fight. Jag ska slänga i mig lite lunch och sen höra av mig till P för att se om vi ska hitta på något innan det är dags för oss att dra oss till Eskilstuna för bio, nämligen Narnia.

Nu är jag så illa tvungen att hjälpa pappa med något som har med datorn att göra. Krigszon nästa alltså.

Sisådär en vecka senare...

Jag har ju varit aningen seg med bloggen, men jag säger som P, det är enbart för att det händer en hel del. Lustigt nog är det roligare att blogga när man inte har gjort något kul på ett tag. Det är alltså roligare att gnälla, nu har vi bevisat det.

I övrigt är Barcelonaresan bokad och klar, flyg och hotell är nu ordnat. Vecka 32, torsdag till söndag. Skön sista semestervecka må jag säga.

När andan faller på lär det väl hamna lite bilder här också, kameran är med överallt.

Nu däremot ska jag göra mig lite representabel och sedan åka till jobbet.
Det är SÅ kul att jobba.

Undra vad han tänker nu..?


Back to life, back to reality

Nu är semestern slut. Första jobbdagen idag, segt så inihelvete. Men men, semester igen vecka 32, då det blir en Barcatripp. Vi ska bara boka. Imorgon.

Bilderna från den trevliga grillningen hos Alb förra veckan är på G upp på Facebook.

Jobbet driver med mig. Jag hade en soft vecka, jobb mån-ons. Nu är jag av någon diffus anledning enbart ledig torsdag och söndag istället. Hur gick det till?

Förövrigt är jag pank. Och kissnödig. Så jag lägger ner det här nu.

Bobby Jean så inihelvete!

I fredags bar det som bekant av till GBG där det vankades Bruce Springsteen för tredje gången. Och jag säger då det - INGET, jag menar verkligen INGET kan toppa detta! Lördagen, my choice of show, var verkligen det mest makalösa som hänt mig. Jag kan fan lägga mig ner och dö lycklig nu på direkten. Jag menar, vi hade;
Night, Hungry Hearts, Because the Night, Thunder Road, No Surrender, Girls in their Summer Clothes, Bobby Jean, Badlands, Born to Run, American Land, I'm on fire, Mary's Place... AH, MAGISKT!

Jag måste erkänna att jag grät en skvätt när han kommer ut på scenen och kör igång makalösa Night. Men Bobby Jean var verkligen höjdpunkten, tillsammans med I'm on Fire.. Sen kan vi ju verkligen diskutera vilka makalösa liveversioner han kör av Because the Night, Badlands och ja, allt annat han spelar. Det är krut i den gubben!

Fem plus av alla tidningar efter lördagskonserten, och jag säger som Aftonbladets Markus Larsson: Jaha? Och vad fan ska man se nu då?
Det var så makalöst. Men ni som inte var där kommer aldrig haja stämningen när sextiotusen människor sjunger samstämmigt i tre timmar. Ni kommer aldrig fatta hur najs det är när Bruce går ut till publiken och plockar in skyltar med låtönskningar, och dessutom spelar fansens önskemål. Ni kommer aldrig se glädjen i fansens ansikten när de som står längst fram får spela på hans gitarr. Ni får fanimej inte ens se Clarence Clemons spela saxofon så ståpälsen når nya, oanade höjder.

Jag tycker synd om er. Personligen ska jag leva på detta i resten av mitt liv.
Ja, jag är en lycklig själv nu. Thanks Boss.

Born to run

I onsdags grillades det hos Alb, där jag även övernattade. Torsdag förmiddag hämtade P upp mig för en god frukost hos henne innan det bar av på en aningen impulsiv tripp till Gröna Lund tillsammans med David och Elin. Där åktes nästan alla karuseller (Eln och jag hajpade sönder Extreme..) och P vann en jättestor kexchoklad, Elin "vann" (?) en rosa blomma i tyg som tycktes vara årets höjdpunkt och jag vann minsann en Homer Simpson-docka.

NU däremot ska jag duscha och packa, sedan är det tåget som gäller. Göteborg nästa, med min beloved Bruce Springsteen imorgon. Ståplats Ullevi.
Skoja inte om att jag är taggad.
Bara nu inte Mogge glömmer sin biljett. Det skulle inte förvåna mig.

Yatzy!

Igår bar det av en sväng till Factory Outlet, där de tycktes ha öst upp all gammal skit för att förhoppningsvis lura på sommargästerna något. Efter lite grävande kom jag hem med ett par lite kortare baggy jeans från Boomerang och ett par gudomliga mysbyxor från Reebok. Efteråt åkte jag till Albin, där vi (nu skäms jag lite) spelade Guitar Hero på Albs nya mobil. Sen blev det en skogspromenad med hunden (tips: ballerinaskor och grusvägar är en dålig kombo), och efter det Yatzy. Hela kvällen. Albin och jag knåpade ihop ett fint vad: Första omgången yatzy blev alb bajsnödig. Vi skakade hand på att han inte skulle få gå på toa förrens han slog en yatzy. Det tog sju omgångar, sedan fick Alb sitt efterlängtade toabesök. Posse dök upp sen, av någon diffus anledning eftersom hon skulle börja jobba tidigt i Nyköping idag. Trevligt hade vi det.

Nu ska jag ringa Trygghansa och be dem köra upp sin snordyra bilförsäkring i arslet. Sedan ska jag åka och pimpla kaffe med mormor, och slutligen handla lite mat och alkohol till kvällens grillning hos Alb.

hits