Världens mest bortskämda ungeDen här filuren är nu två månader gammal. Hon lipar åt sin faster, och skrattar åt henne.
Hon börjar bra, det gör hon. Nova kommer denna jul få mer julklappar än vad jag någonsin fått sammanlagt i mitt liv. Lite avundsjuk är man. Fast sen lipar hon igen, och då glömmer jag bort att jag är avundsjuk.
Förövrigt har hon jävligt starka fingrar.

Jag har blivit utmanad.

Jag har blivit utmanad av Lina. Nu brukar ju jag inte anta utmaningar, men av ren tristess så får det gå för den här gången!

Reglerna:
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

__________________________________________________________________


* Jag kan vara den mest kräsna personen någonsin när det gäller mat. Jag är vegetarian, äter inte potatis, lök (förutom vitlök och rå lök i hamburgare), svamp, hommus, alltför mörkt bröd, konstiga couscous varianter och så vidare.. Denna lista kan göras hur lång som helst. Men ge mig tacos och jag är nöjd!

* Jag luktar på allting som går att äta eller dricka, innan jag förtär det.

* Jag dricker alltid minst 2 liter kaffe om dagen. Anna Skipper, släng dig i väggen! Kaffe is the shit!

* Jag ogillar att se folk i ögonen. Detta är enbart ett utav flera psykopatiska drag jag har..

* Jag tycker att det är skittråkigt att duscha. Ett varmt bad däremot...

* Jag är löjligt livrädd för getingar, bin och humlor. En väldigt handikappande fobi.

* Jag har ett spelberoende (bingo is the shit!), vilket gör att jag måste undvika alla former av spel där pengar är involverade. Funkar dock inte på fyllan. Och tro mig, ni vill inte veta hur mycket pengar jag har spelat bort...


Nu utmanar jag...

Petra
Posse

David
Jimma
Negern

Thess
Josefina

Det är visst nån som är tillbaka..

HA HA! Datorn hade tydligen varit snäll ändå och sparat mitt inlägg, så here we go;

Jovisst. Såhär fyra veckor sedan senaste inlägget så tänkte jag att det kanske vore på tiden att uppdatera bloggen.. Inte för att det har hänt sådär avsevärt mycket under dessa fyra veckor, men ändå. Jag har i stort sett genomgått kursen Metod II under denna period, och tack gode gud för att den snart är över. Forskningsmetod i kombination med statistikprogrammet SPSS är INTE en trevlig sysselsättning.

I övrigt under de fyra veckor som gått sedan jag senast hörda av mig så har jag: suttit för mycket på tåget, läst tråkig kurslitteratur, druckit för mycket kaffe, degat för mycket framför TVn och jobbat litegrann.
Alltså inte särskilt mycket intressanta saker att uppdatera om, om nu inte någon är intresserad över problemen med att göra ett handskrivet Chi2- test för att räkna ut om signifikansen i min undersökningen kan generaliseras till populationen i stort. Jag tar det som ett nej helt enkelt.

Men det är lite kul saker som är up and coming!
- Vinterfest för Kriminologerna (och min första utgång i Hufvudstaden, kan bli spännande)
- Uppesittarkväll hos P (med tanke på en så tidig inplanering så MÅSTE det ju bli bra!?)
- Julaftonsfrukost på jobbet med P och Jocke (den enda tradition jag håller stenhårt på)
- Nyårsafton i Elin&Davids superfräscha nya lägenhet i Eskilstuna
- Filmmarathon på nyårsdagen (ett MÅSTE!)

Etcetera eller något åt det hållet..

Lina har utmanat mig på nånting såhär bloggmässigt, så jag tänkte ta itu med det senare under dagen.
Förövrigt kan jag meddela att jag har en låsning i ryggslutet, som känns ungefär såhär: tänk dig att ryggraden har vikt sig dubbel inte bara en utan två gånger, och sedan hakat fast sig i svanskotan, och genom detta klämt ihjäl ett antal nerver och senor i ryggen.

Apa!

Men fan ta allting.

Jag skrev precis ett jättelångt och tämligen intressant uppdateringinlägg här, och vad händer? Jo, internet lägger av och raderar all text.

FUck fuck fuck fuck.

Tänkvärt..

People often say that humans have always eaten animals, as if this is a justification for continuing the practice. According to this logic, we should not try to prevent people from murdering other people, since this has also been done since the earliest of times.


- Isaac Beshevis Singer, 1904-1991


En kvick update!

Veckan som gått:

Tisdag - Efter att i ren panik skrivit klar filmanalysen och mailat in den åkte Lina och jag till Katrineholm för att handla mat, och dagens höjdpunkt blev den lastbil som mitt i den stora rondellen gått sönder varav alla matvaror den fraktade låg spridda över vägen. Roande att se Katrineholms samlade poliskår gå och plocka saker på landsvägen! Efter detta begav vi oss till Lager 157, shoppade snorbilligt, för att sedan avsluta kvällen med chips och dipp.

Onsdag - Sov inte en blund natten till torsdagen...

Torsdag - Århundradets tråkigaste jobbdag.

Fredag - Slutseminarium för genuskursen, panikåkte hem för att direkt ta mig till Petra där jag tröck i mig massor med tacos, gjorde mig iordning, åkte till Frida på förfest där jag totalt dominerade Sing Star, för att sedan bege oss till Amazon.

Lördag - Maskerad / avskedsfest hos/för Albin. Bilder ligger uppe på facebook! En mycket trevlig kväll!

Söndag - Ska om cirkus trettio minuter bege mig till Nyköping med gänget för att äta middag på restaurang för att slutgiltligen säga hej då till Albin som överger oss för Australien imorgon.

Jag ska nu byta om från pyjamasbyxor till något lite mer acceptabelt.


hits