Bojkotta tele2 !!

Jag vill skicka ut en liten varning anågende tele2, som är ett jävla skitbolag. Dom har, utan att meddelat mig, spärrat min internetuppkoppling och sänkt den så pass lågt att det tar flera minuter för mig att ladda en endaste jävla internetsida. Detta pga att de har ändrade villkor angående hur mycket man får surfa, villkor som jag inte har fått ta del av. Så ska ni skaffa mobilt bredband, välj INTE tele2. Jag har, efter att ha pratat (och skällt) med sju olika personer nu fått min vilja igenom. De ska ta bort min spärr. Men jag har i vilket fall som helst avslutat mitt abonnemang hos dem, och skaffat ett annat hos en annan operatör (som inte har begränsat surfutrymme). SÅ, ett varningens finger till alla angående tele2!!

Men jag är fortfarande sjukt upprörd. Inte kan jag installera iTunes på datorn så att jag kan ladda min nya iPod med musik, för med mig sega uppkoppling (spärren tas inte bort förrens imorgon) så skulle det ta ARTON timmar att ladda hem skiten.

Så här sitter jag, oförmögen att kunna använda mitt internet till något vettigt, och därav helt fast i mitt pluggande (vilket iofs ska in imorgon, så det är väl lika bra..).

Sensmoralen i sagan är att jag aldrig mer i mitt liv kommer att teckna ett abonnemang, oavsett vilket, med tele2. Och inte ni heller hoppas jag.

Bah.

Bah!
Nu har jag väntat en bra stund på Alb och mitt tålamod börjar tryta. Han ringde om ville umgås vid tolv, jag sa att han kunde komma över klockan fem, och vad händer? Jo, men albin har ju fortfarande inte dykt upp. Jag blir upprörd vill jag lova!

Igår var det filmdag med genusperspektiv för hela slanten hos Maria. Frågan är ju bara hur mycket vi fick gjort... Maria satt vid datorn, jag sov mig igenom större delen av Man on Fire, Peter såg besvärad ut under Brokeback Mountain och Sofie gjorde massor med konstiga ljud så fort hon gillade någon del av filmerna. Utöver detta så åt jag god kinamat. Det gillar vi! Jaja, vi får väl se hur det går med den där jäkla filmanalysen.. Ett godkänt bör man väl skrapa ihop.

NU hörde alb av sig. Segarsel till karl det där!

jag och min besatthet

Min nyfunna besatthet av Clive Owen (googla och inser varför!) ledde i lördags till att jag och Johanna stod på jobbet och insåg att han var vårat största gemensamma intresse just nu. Och eftersom Johanna plockar ur saker ur tidningar och hamstrar dessa, så lyckades hon gräva fram en Clive- film till mig. Bara sådär! Sjuk glad blev jag, och spenderade lördagkvällen med "Derailed", vilket jag kan rekommendera vem som helst att göra. Och det är inte bara för Clive, filmen vore säkert lika bra ändå. Svensk regissör dessutom, det är ju nästan så man får bli lite mallig. (andra Clive tips är ju bland annat King Arthur och Beyond Borders. Mjau!)

Det sägs att det ska spelas kort ikväll, men Albin har ju alltid varit ett jävla segarsel. Vi får dock hoppas på att denna kortkväll blir lika fenomenal som den i fredags, jag har fanimej aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Negern av alla människor stod för underhållningen genom att vara så bitter som en människa kan tänkas bli. Och man vet att det är roligt när Pernilla tappar luften (tämligen internt..).

Jag pluggade lite förut. Tänkte svara på en fråga till GX2, som hade någonting med hur man reproducerar makt genom diskurser, vilket i sin tur beror på vilka diskursiva möjligheter man har. Jag hajar inte riktigt VAD det är frågan går ut på, men ni kan ge er fan på att jag har ett svar. Spännande att se betygsättningen på den sen.. Pju. Min teori är - ju krångligare svar, desto högre betyg. Vi får helt enkelt vänta och se vart detta leder!

Jag borde nog äta något nu, jag har för ovanlighetens skulll glömt bort att man bör äta middag.

Giv it up for Pernilla!

Och vem är så jäkla bra att hon går och får ett fucking B på sin "brottslighet ur individuellt och strukturellt perspektiv" tentamen? Ett sjukt jäkla B!
Av sextio personer fick en A. Sen var vi sex stycken som fick B. En tredjedel av gruppen blev underkända. Jag är GRYM!

Jag tänkte att ni nog ville veta det!

Nova!

"Farmor och Farfar" socialiserar lite med Nova.


Nova ser med stor skepsis på sin faster. Med all rätt. Observera! Första bildbeviset på mig med bebis!


Nyblivna pappan!

Och så har den här dagen regnat bort också.

Jag har vikt denna regniga söndag åt skolarbeten. Jag har hållt på i typ en timme, och jag är klar nu. Instinktivt inser alla att det inte är någon stålande A på den uppgiften inte. Men feministisk poststrukturalism, hegemonisk maskulinitet och normativ feminitet är verkligen inte roligt. Feminister förstör mest tycker jag. Allt jag kan tänka på är galna "bränn BHn" demonstranter som inte rakar sig under armarna. Så nu inser ni nog mitt engagemang i denna uppgift...

Därför ska jag istället slänga ihop lite tacos till mig själv, och glo lite på dålig söndagstv. Eller kanske lite Dexteravsnitt, men då måste jag äta i sängen och det slutar ALDRIG bra. Senare ikväll ska familjen iväg och hälsa på Nova, som kommer hem idag. Så just nu fruktar jag det ögonblick då någon tvingar mig att hålla i henne. Kallsvett AB.

Jag ska jobba på att samla mod till att hålla i ett spädbarn resten av denna regniga söndag. Jag är en sorglig figur, no doubt about that. Men om ni har tur kanske ni får se en bild på familjens nytillskott senare idag! Mest så mycket stolthet som bara går att känna så vill jag nog påstå att den tjejen kommer att bli oerhört lik sin faster, på ont och gott!

Nu ska jag installera min nyinköpta skrivare.

Guess what?

Igår blev jag faster till NOVA!

En liten tjej på 3520g och 50cm.

Detta firades med champagne vill jag lova. Men lustigt vad gamla alla blev plötsligt. Mina föräldrar är ju för tusan farmor och farfar nu..

hits