Semester!

Snart bär det av!

Peace & Love 2009!

Ses och hörs på söndag/måndag om vi fortfarande är vid liv då!

Det är mycket nu

Imorgon, om vädret är fint, åker vi till P&L. Annars åker vi på tisdag morgon.
Detta innebär att alla packning bör ske idag.

Jag ska:
Hitta en väska att packa i
Skriva ut biljetterna
Dricka kaffe
Tvätta
Leta fram alla kläder som ska med
Äta något
Sola solarium
Hälsa på en snabbis hos mormor
Bli upphämtad av P


Allt detta innan 17:00. Jag har ganska exakt fem timmar på mig, och jag bör befinna mig på solariet vid 3- halv 4.
GREAT.

Dags att sätta lite fart alltså!

Första gången





Nova firade sin första midsommar.
I torsdags lekte vi den mycket spännande leken "nalle går iväg - och kommer tillbaka!" vilket gjorde att Nova faktiskt skrattade riktigt högt och rejält, i nästan en timme. Säga vad man vill, men att leka har jag alltid varit riktigt bra på!

Såhär firar man midsommar

  

 

5 personer - ingen orkade med en rejäl fest.
Så vi styrde upp god mat, gott vin, misslyckad efterätt och Skissa&Gissa. Ruskigt kul hade vi!
David var snäll och skulle hjälpa mig med kladdkakan (det enda jag kan baka utan att misslyckas fatalt!), men han tog fel på tesked och matsked när han skulle hälla i bakpulver, vilket gav oss en rätt så annorlunda kladdkaka. Men men, en massa vispgrädde på det och alla åt för glatta livet ändå! Cookie- mistake!

Skissa&Gissa kan ju vara det roligaste spelet någonsin! Jag och David i samma lag - ett vinnande koncept. Jag ritar två kaninöron och en nos - David gissar på "Alice i Underlandet" vilket är helt rätt! Galet!

Tack för en trevlig kväll!
Jag vaknade tjugo i ett idag.. Yeeha.

Något åt det hållet ja



Världens äckligaste fylle-min önskar alla er som tänkt fira midsommar en glad sådan.
Imorgon skall det jobbas 08:00-15:15, sedan blir det mat och vin.

"så mycket falskhet, bor det häääär"

Ett flertal kunder påpekade idag att de ibland blir väldigt oförskämt och elakt bemötta av personalen på ICA, men att jag betedde mig exemplariskt och var oerhört trevlig och tillmötesgående.
Manipulativ? Check! Haha. Suckers!

I övrigt hänger förkylningen i, jag är trött så jag vet inte vad.
Jag saknar Stockholm, önskar att jag vore där nu istället för här.
Är totalt luspank, vilket håller i sig till den 25 juli då jag får in cirkus 1500kr. Jippie?
Är dessutom ruskigt upprörd över hur folk beter sig emellanåt. En liten härlig kombination av en gnutta falskhet och total jävla ignorans. Kul.

Pust

Två jobbdagar avklarade. Ack så trött jag är.
Det är liksom inte riktigt samma sak som att ligga på ryggläge i soffan hela dagarna.

Kvällen skall spenderas degandes i soffan eller i sängen, med kaffe, snus och marabou. Fint.

Imorgon har jag stora planer på att spela Mario Cart med P.

Helgen

  

  

Fest i Flen har ägt rum, och jag bosatte mig hos P hela helgen. Sjukt bra har vi haft det, god bål, bra folk och trevlig stämning! Skoja inte att P och jag sov som två små barn där framåt morgonkvisten!

Idag döptes Nova. Jag satt ju givetvis och störde mig på allt humbug prästen drog i kyrkan, även Nova tyckte det var skrattretande! Men det var bra, den rosa bilen hon fick av mig och Morgan är ju helt fantastisk!







Slutligen satt Nova i högen med presentpapper och hade the time of her life!

Imorgon - första jobbdagen sedan mars! 09:00-18:30, wish me luck! Blaj.

My City of Ruins

Ni vet hur det blir ibland när man inte längre har massor med måsten. Då slutar kroppen liksom att oroa sig, och kan till slut slappna av. Jag antar att detta skedde i och med att uppsatsen skickades in i onsdags. För nu lider jag av en riktigt envis förkylning som ger lock för öronen, tryck i huvudet och allmänt slitet tillstånd. Men inga sura miner här inte - jag kurerar med LemSip och håller modet uppe!

Befinner mig nu hemma i Flen för sommaren. Delade känslor, saknar Stockholm, lyan, vännerna och allt som hör till. Man saknar känslan av att det inte finns några begränsningar - vill man gå ut och ta sig ett glas en tisdagkväll så go for it! osv osv osv... Men Flen är mys, alla vännerna, alla dom som man mår så sjukt bra av att umgås med. Jag kan se fram emot massor med tokroliga fester, TVspelskvällar, utflykter och allt annat man kan tänka sig som bara vi kan styra upp!

Dagen har hittils inte varit så produktiv. Jag gled upp vid tolv, har hittils ätit frukost, varit arg på internetuppkopplingen, druckit kaffe och läst några kapitel i "Tusen strålande solar". Verkar mycket lovande! Om en stund ska jag äta qournkorv för första gången. Jag gillar sojakorv skarpt, så det hela känns oerhört obehagligt. Men pappa tyckte han var lite nytänkade när han köpte korven, så vi får väl hålla masken här. Sen ska jag vara barnvakt åt beloved Nova, upphämtas sedan av P för att styra upp en bål och en förfest. Om det inte regnar blir det en tripp till öltältet, för det är ju trots allt Fest i Flen! =)

Det är äntligen över!

SOMMARLOV.

Jag ville bara säga det.
Skickade in slutgiltiga versionen på C-uppsatsen för en stund sedan. Nu ska man bara vänta och se vilket betyg det bli - men skit samma! Vi är ju godkända!

Imorgon åker jag hem till Flen för att spendera sommaren på jobbet (och med vännerna).
Satans vad svårt det är att packa för mer än två månader! Gosh!

Nu ska jag se Scrubs och äta glass. Jag firar!

Rus



Dom här två idioterna har lite upptåg på gång. Bland annat någon form av tillställning på Fest i Flen, en P&L- resa och annat som vi vanligtvis sysselsätter oss med. Jag hoppas på att vi båda får en slapp jobbsommar så att vi kan styra upp en jäkla massa påhitt. Stora groggar ingår.

Sommarens låtval (alla kategorier) =
Lill Lindfors - Rus

Update

I lördags gjorde Sofie och jag stan, shopping, fika/mat och bio, riktigt mysigt! Kommer bli aningen tomt att inte träffas något i sommar! Men vi tar igen det i höst igen! :)
Lördagkvällen/natten spenderade jag med Jonna och Johan. Vi drack groggar och hade det allmänt trevligt. Det hann dessutom bli en del psykologiska sjukdomsförklaringar till hela bunten, haha.





Idag var det dags för opponering på Universitetet! Vår opponering gick alldeles utmärkt, fick mycket beröm av examinatorn. Det vi behöver komplettera uppsatsen med är lite allmänna tillägg bara, inget som KRÄVS för att bli godkänd utan bara för att få ett högre betyg. Känns skönt! Så jag ska fixa och dona lite med det imorgon, sen gör Sara och jag klart allt på onsdag. Ah, vilken lättnad!

Lördag!

Jag har precis varit duktig och lekt med stepmaskinen! Nu är det läge för dusch, sedan kaffe & lunch. Ska träffa Sofie på stan sen, gå i butiker, äta/fika och gå på bio. Bra lördag!

Imorgon skall jag jobba vidare på opponeringen, dags att skriva reflektion till opponering 2. På måndag smäller det, då får vi reda på om vi ens har möjlighet att bli godkända eller ej.. Hur i hela fridens namn funkar det, när man har FYRA tillfällen då kan man bli underkänd? Helt galet..

Fantastiskt som alltid

Konserten igår var precis lika underbar som alltid - Bruce vet hur man gör. Fick höra en del låtar som inte spelats på länge, bland andra The Ghost of Tom Joad, I'm Going Down och Glory Days. Hela sju extranummer fick vi! OCh så hade vi givetvis ett konstant ihållande regn, men precis som en recensent påpekade: Vad fan bryr man sig om regnet? Ingen här gör det i alla fall! Så sant! Dessvärre hade arrangörerna misslyckats fatalt, de släppte in alla ståplats på fel ände av stadion så att ingen kom någonstans, och dessutom var det aningen för mycket folk som hade ståplats, det gick inte att röra sig en millimeter (det är väl en säkerhetsrisk om något!). Topplåtarna var lätt Waiting on a Sunny Day, Bobby Jean, Born To Run och Tom Joad.. Nu jag kan leva lycklig igen tills nästa konsert!

Idag har jag och föräldrarna myst lite. Drog in en sväng till Solna Centrum för att knalla i lite butiker och ta en fika. Hem igen för lunch osv, sedan skickade jag hem dom med en ohyggligt tung resväska och några påsar - jag ska ju tillbringa sommaren i Flen och måste därför ha med mig ALLA tänkbara saker hem. Jag gråter en liten skvätt över att jag inte kommer kunna packa med mig alla mina DVD- boxar... Petra! Får jag ett DVDsug så kommer jag hem till dig och kör maratonlopp på några av dina boxar... =)

Ikväll blir det lugnt. En promenad om regnet bestämmer sig för att ta en paus, och så en film.

Äntligen!



Ikväll är det dags! Vi trotsar de elaka vädergudarna som bjuder på ihållande ösregn idag och beger oss till Stockholms Stadion ikväll, för nu är det dags för årets Bruce- konsert! Ren och skär glädje!

Igår och idag har jag och Sara knåpat på vår opponering, och vi är klara nu. Mycket skönt! Så på måndag smäller det...
Nu ska jag luncha, dammsuga och ta en dusch. Vid halv fyra kommer föräldrarna, och bror dyker upp framåt halv sex. Middag och vin, sedan ska vi bege oss. Självklart iklädda regnställ och gummistövlar!

Dagens skörd!

Ah, jag är så sjukt nöjd med min shopping idag! Billigt och välbehövligt!
Jag hittade äntligen en klänning till dopet, och lite smycken till den. Sedan blev det jeansshorts, somrig tunika, världens skönaste vita tee (och en vit kofta, men den får inte vara med på bild för den ser ut precis som en vit kofta!).

  

 

Klänningen är helt sjukt mönstrad, vilket skrämde mig lite. Men DAMN vad snygg jag är i den! Kap!

Annars så är oppositionsschemat ute nu, jag och Sara är FÖRST ut. Jobbigt läge! Så på måndag klockan nio ska vi opponera en uppsats, och sedan blir vi opponerade på eftermiddagen. Uj uj, much to do! Fan vad jag håller tummarna för att examinatorerna inte nekar oss! Vi fick värsta tänkbara examinatorn.. (krim vet vem jag menar..)

Lite alltmöjligt sådär

Jag hade ju som bekant en ruskigt bra morsdag. Saknade lite folk (Andreas, Tina, Nova & Sam) för att ha en komplett familj, men M&P och Mogge är i alla fall en bra bit på vägen!

  

Idag tvättar jag. Det dåliga vädret kom som på beställning för min kropp kan nog inte hantera mer sol än på några dagar. Jag gör mitt yttersta för att rädda huden på axlarna, men det är nog dött lopp där! Sen ska vi inte ens tala om vilken dunderförkylning jag åkt på! Snorig, helt tjock i huvudet med begynnande migrän, ont i öronen, allmänt seg i kroppen... Uj uj. Thank GOD for LemSip!

Senare idag skall jag ut på stan en sväng med Maria (och kanske Sofie). Shopping står på schemat! Jag är ute efter; klänning till dopet, ytterligare en klänning, jeansshorts, linne från Zara, slapp&skön tee och kanske ett par nya jeans. Sen är det ju även en fråga om ekonomi, men min plan är att detta blir "det sista" jag handlar på kanske två månader. Good luck med det! Men jag ska slänga ut lite saker på Tradera som jag ändå aldrig använder. Jag började lite smått med ett par Boomerangjeans och en locktång i söndags, men det finns mer!

Imorgon ska jag gå upp okristligt tidigt för att ta mig in till Solna Centrum för att besöka en barnmorska. Återigen fruktansvärt sen med p-sprutan (har jag någonsin varit i tid?), och självklart är drop in- tiderna för preventivmedel mellan 07.45 - 09.45. Så jag kan ju dra vid nio, det är iallafall planen.

Oppositionsschemat skall komma ut idag, men Mondo är dött och alla väntar. Sega examinatorer. Men, jag är ju inte direkt taggad på att börja opponera, så några fler lediga dagar gör ju inget!

Nej, snart dags att hämta kläderna och handdukarna i tvättstugan! Kanske ska diska så länge..


Monday

Hade en supermysig dag igår. Vaktade hunden hela dagen, vi roade oss med promenader i värmen, uppretning av getterna på 4H- gården, middagslur i soffan och andra bra saker att göra på en söndag. Sedan kom mor och far, plus en bror förbi. Vi köpte pizza, packade ned några vinare och åt morsdagsmiddag nere vid vattnet på en picnickfilt!

Sen satte vi oss hemma i soffan hos mig och fortsatte dricka vin. Strömavbrott fick vi roa oss med också, det varade i flera jäkla timmar. Jättekul att jag fick gå upp mitt i natten för att släcka alla lampor när strömmen väl kom tillbaka.

Mm, det ska bli rart att sova inatt. Jag och hunden delade på soffan så att föräldrarna fick sängen.. Inte en bra plan!

För övrigt är jag lite mör. Spenderade dagens varmaste timmar i Tanto, igen, med Sofie&Maria. Mera snygga nyanser på kroppen, plus att mina axlar har fått nog - huden är på väg av. Galet! Hur kan man flaga 1 juni?

hits