Hundvakt



Jag är hundvakt idag då mina föräldrar befinner sig på Solvalla för att spana in årets Elitlopp. Vi ligger i soffan och degar mestadels, och tar promenader i värmen. Perfekt söndag må jag säga!

Picnick på Djurgården



Picnick på Djurgården igår kväll. Mycket trevligt!

Återigen en dag i solen

Jag tog sovmorgon idag. Det behövdes.

Nu ska jag styra upp mig sjäv lite, och sedan bege mig ned till vattnet. En bra bok och denna dag är gjord! Det blir dock lite problematiskt att sitta i solen idag, eftersom ett antal av mina kroppsdelar inte borde utsättas för direkt solljus. Men det borde kunna lösas på något relativt smidigt sätt kan man tycka.

Vad tusan packar man med sig i en kvällspicnick? En vinpava är ju givet, och den där cidern som ligger i kylskåpet som verkligen inte är min. Men sen då? En macka? Vindruvor? En till vinpava? Och vad ska jag ta på mig? Jag kommer ju säkert få solfrossa ikväll..

Åhja, detta tåls att tänkas på.

Checklistan..

Druckit en kanna kaffe - check!
Diskat - check!
Inte kunnat tvätta eftersom alla maskiner var trasiga - check!
Inte orkat spika upp maskerna - check!
Tappat bort en sax och den enda nagelsaxen - check!
Spelat BITCH istället för att göra något produktivt - check!
Njutit av min nya morgonrock + leopardskor från H&M - check!
Fått arslet ur vagnen och beställt en stegräknare - check!
Ignorerat städningen av badrummet - check!
Kletat in mitt stackars ansikte med en fuktgivande mask;

 - check!

Observera de härliga färgskiftningarna; röd hals, vit där linnen&bikiniband sitter, röda axlar och rosa bröst.
Fint må jag säga. Kul att mitt ansikte sög åt sig all fuktmask, fanns nästan ingenting kvar när jag skulle tvätta bort den! Galet. Imorgon: sovmorgon, promenad, göra allt det jag ignorerade idag, läsa en bok i solen, fixa något som kan klassificeras som picnick, åka ut till Djurgården.

ah, denna ledighet!

Underbar dag i solen! Inga kissande fåglar idag, och tur var väl det. Däremot behöver jag hitta en återfuktande ansiktsmask ungefär precis NU. Stackars härliga soliga ansikte!

Kvällen blir slapp och skön. Jag ska tvätta lite, och sedan glo på en film i sällskap med lite glass. Imorgon blir det återigen Tanto och mer sol! På kvällen sen ska det grillas och drickas lite alkohol, jag ska tydligen träffa massor med vänner till Sofie som jag inte har den blekaste aningen om vilka de är! Men det kan säkerligen bli mycket trevligt! Jag är ju alltid oerhört sympatisk och trevlig när jag har alkohol i kroppen (inga kommentarer där tack).

Jag måste sätta upp mina afrikanska masker på väggen. Dom har legat i köksbordet i flera veckor nu, och allt som krävs är att jag drar i två spikar i väggen ovanför TVn. Kvällens uppdrag! Städa badrummet borde jag göra också..

Heldag

Ledig från examinationsarbetet några dagar + strålande solsken = heldag i Tanto!

Min picnickfilt, årets KÖP, funkar lika bra som underlag för att bättra på brännan.
Jag fyndade fyra pocketböcker igår på Åhléns (men hittade ingen klänning..) så jag har även något att göra när alla andra somnar i solen! Kakor har jag packat ned också, mycket viktigt.

Nej, nu ska jag göra mig iordning. Hörs ikväll!

Torsdag då.

Regn regn regn regn. Vilket inte gör så mycket, eftersom det sägs att högsommarnvärmen kommer imorgon! Solning i Tanto igen, både fredag och lördag. Jag ska bli brun! Oh yeah.

Regnet är ju att föredra eftersom jag ska pyssla massor i lägenheten idag, städning bland annat. Sen ska jag ut och handla, måste hitta en klänning till dopet som sagt.

Men innan något sådant sker så kommer Sara hit, vi ska styra upp det sista på uppsatsen. Sen lämnas den in! Då ligger inte längre något i våra händer, vilket både är läskigt och otroligt skönt. Men om nu examinatorerna accepterar den så blir det ju opponering - det är jag inte sugen på. 45min prat och konstruktiv kritik av någon annans uppsats - inte kul.
För övrigt så är det tydligen över hälften av studenterna som inte kommer att lägga upp sin uppsats nu i juni, vad fan sysslar institutionen med? Borde det inte ringa någon klocka?

Kaffebryggaren skall startas, och så ska jag styra upp mig själv lite.

Livets jävligheter

Jag har inte dammsugit på snart en vecka. Anledningen till detta är att jag har inväntat min nya handdammsugare. Jag fick den igår. Öppnade kartongen idag - taggad som FAN på att få dammsuga (vilket aldrig hänt förut).

Vad händer då?
Jo, dammsugarhelvetet ska väl laddas i SEXTON timmar innan man får använda den.
Det är inte schysst.

Förövrigt så är jag kär i nya sittpuffen/pallen. Den är så fin. Och den rymmer så mycket. Jag fick mycket bättre ordning i garderoben efter att jag flyttade på täcket och massor med kuddar!

Jag måste boka tvättid. Och byta lakan. Och så behöver jag ju uppenbarligen dammsuga. Damma borde jag göra också. Köpa en klänning till Novas dop. Hitta ett par snygga shorts. Klippa sönder ett par jeans. Ja, det är mycket nu. Detta får ske imorgon.

Let's get you guys bored!

Den här listan över varumärken är ju fanimej överallt. Så jag gör väl den jag med. Inte för att jag är så förtjust i att alla tycker att saker "måste ha" ett visst märke, men ändå. Jag borde plugga lite, så det är alltid bra att skjuta upp det med en lista!

SKOR: Allt! Ballerinas, flipflops, sandaler, boots (kärlek!), Uggs, tygskor.. Och pumps när det är fest.
SNEAKERS: Mest tygskor, eller Reebok Freestyle Hi. Har ett par i stort sett oanvända converse också.
JEANS: Levi's, helst. Annars Nudie. Hata budgetjeans! Ingen kvalité alls. Jeans är viktigt! 
T-SHIRT: Amplified, ju trasigare desto bättre. Eller i stort sett vilken tee somhelst som skriker ROCK.
UNDERKLÄDER: Allt möjligt, budget till lyx. Föredrar Dolce, Diesel, Frank Dandy och HANKY.
VÄSKA: Spelar ingen roll, jag byter varannan dag. Men helst slipper jag bära på dem!
PLÅNBOK: Stor svart sak från H&M som rymmer huuuur mycket som helst.
SOLGLASÖGON: Tiger. Ser lite ut som pilotisar.
KLOCKA: Jag har både en i äkta guld och en Lacoste. Men jag föredrar billiga herrur från Ur&Penn.
SMYCKEN: Gillar inte smycken, men ett såntdär klassiskt samearmband har jag alltid. Och så älskar jag mitt halsband från Bjorg!
TV: 32'' platt, Philips. Svart pianolack! Mumma.
MOBILTELEFON: Sony Ericsson nånting, jag gillar inte mobiler. Speciellt inte Sony.
MP3: iPod Classic 120gig.
DATOR: Bärbar sak från HP. Behöver bytas ut..
SMINK: Varierar konstant, men aldrig budget och aldrig lyx.
ANSIKTSKRÄM: Nivea skulle jag tro. Varierar också hela tiden.
DEODORANT:Dove.
TANDKRÄM: Denitvit.
SCHAMPO/BALSAM: Stora billiga flaskor från ÖB.
TVÅL: Varierar. Aldrig lyx dock, onödigt.
PARFYM: Dolce Gabbana Feminine, och Agent Provocateur.
MINERALVATTEN: Kranvatten!
VIN: Helst ekologiskt. Men jag dricker det mesta, bara det inte är sliskigt.
DRINK: Tequila! Haha, men jag dricker allt. Utom jäger.
BRÖD: Croissanter!
MAT: Vego.
GLASS: Ben&Jerrys
GODIS: Choklad. Och lakritspipor! =)
SÄNG: IKEA såklart. Billigt, och fan så skön den är!
LAKAN: Hemtex, Åhléns, IKEA.
FRISÖRSALONG: Hos Jon hemma i Flen. Men jag behöver nästan aldrig klippa mig, så vi färgar mest.
DAGSTIDNING: Ingen.
MAGASIN: Läser det mesta, om jag kommer över det.

Ah, förvaring. Kärlek!

Härmed utnämner jag Nelly till århundradets sämsta kundservice någonsin!
Jag skrev ett ganska så långt mail till dem, där jag uttryckte hur besviken jag var på deras sätt att behandla mig som kund. Och vad får man till svar? EN rad, där de varken ursäktar sig eller vill ersätta mig.
SÄMST. Till och med H&M, som är riktigt stora och kan skita i en enstaka kund, har en tokbra kundtjänst som alltid är tillmötesgående och ordnar med det mesta.
Jag säger bara FY Nelly! Mycket tveksamt om jag någonsin mer handlar hos dom.

Handledningsmötet idag gick fint, det är lite smågrejor som vi kan slipa på innan vi lämnar in till examinatorerna. Men man ska väl inte hurra för mycket ännu, för det finns ju tre tillfällen kvar där vår uppsats kan underkännas. Men, 1/4 är ju en bit på vägen i alla fall!

Jag köpte en tokbra svart canvaspall från Granit idag. Jag har suktat efter den länge, så det var dags nu. Perfekt som extra sittplats vid TVbordet, plus att den är ihålig, så jag har nu tryckt ned 1 täcke, 3 kuddar och ett lakan i den! Extra förvaring - precis vad jag behöver.


Min pall är dock större än den på bilden. Lite bredare, så man kan säkert trängas 2 personer på den om man inte är alltför bred om baken.

Funderingen nu, efter att ha druckit mitt kaffe, är huruvida jag ska slänga ut lite grejer på Tradera eller ej. Jag ska dock ta en promenad lite senare, och så ska jag ju självfallet fila på uppsatsen.

Oh Sunny Day!



Vilken underbar dag! Strålande sol!
Vi låg i Tanto hela dagen, så det är skapligt med färg i ansiktet och på armarna nu. Härligt!
Världshistoriens kanske roligaste sak inträffade.. En fågel flög förbi, och Sofie skrek.
Fågeln hade nämligen KISSAT på Sofies rygg! Har ni någonsin hört talas om något liknande? Nog för att folk blir nedbajsade av måsar lite då och då, men kiss? Haha, det var så roligt och så äckligt att jag trodde jag skulle dö av skratt!

Jag hämtade min nya handdammsugare hos Maria också, ah, den är så fin! Här ska dammsugas!

Imorgon: Handledningsmöte 11:00, och senare på dagen blir det ett (eller flera) glas alkohol.

Ledig från alla krav!

Äntligen en heldag ledig från pluggande! Och solen skiner.. Det är mycket tveksamt om det kan bli så mycket bättre!

Dagen skall spenderas i Tanto med Sofie&Maria, vi ska inviga picnickfilten och bara ha det sådär allmänt bra som man kan ha det ibland! Om jag kommer ihåg så ska jag fota lite, så att ni andra kan avundas oss sedan.

Om lite mindre än en timme ska jag möta upp Sofie för att köpa lunch som vi ska ha med oss. Så det är bara att dra på sig shorts och linne.. Mmm. Solen!

Ryggen är dock fortfarande riktigt illa däran, det gör ont när jag sitter-ligger-går-står. Och sen är det lite svårt att böja på högerbenet med tanke på min lilla vurpa igår! Haha. Jag hoppas jag får lite sympatier idag från mina vänner, såret ser ju fortfarande lite obehagligt ut. Jag MMSade en bild till mamma (man vet ju vart man får respons!) och hon tyckte myyycket synd om mig. Inte för att jag har ont, men det är en principsak.

Inte ens blod kan förstöra denna dag



Sådär ser mitt ben ut.
Jag begav mig ut på en liten promenad, jag skulle sitta en stund vid vattnet och njuta av solen och en bra bok. Vilket jag också gjorde, bland annat i sällskap av en svan och en jäkla massa änder. MEN på vägen ner så lyckas jag halka i en nedförsbacke, landar på knät (vilket också sved rejält i ryggslutet som redan är illa skadat) och ser allmänt löjlig ut. Nere vid vattnet så tänker jag att jag kanske borde spana in om det blev några skrapmärken. Jodå, plus att det rann massor med blod. Köttigt och fint! Nu har de iofs redan fått sårskorpor, så det är ju bra. Plus att jag fick ett öppet sår foten, vilket är fullständigt löjligt, då skon faktiskt täckte den biten av foten. Så kan det gå..

MEN MEN MEN MEN MEN.
Inte ens blod och trasigt ryggslut kan förstöra för mig idag. Inte heller det faktum att Nelly inte skickade några jävla kläder till mig eftersom de påstår att saker är slut (vilket är fullkomligt idiotiskt, då varorna fanns i lager när jag tryckte på slutför beställningen, så nu har jag fått betala snordyr frakt + fakturaavgift för en jävla sketen t-shirt).

Ta daaaaa.
(trumvirvel)

C-UPPSATSEN KOMMER ATT FÅ LÄGGAS UPP FÖR OPPOSITION!

AAAH.

Förstå min glädje. Och Saras glädje. Och vår handledares glädje efter vi nu inte längre kommer hota honom över mailen. Det blir skumpa för mig och Sara på onsdag när vi haft sista handledningsmötet. Ah, denna glädje. En sådan otrolig lättnad! TACK alla ni som höll tummarna! Men fortsätt att hålla dem, för vi har Sofie&Maria, Ellinor och Peter kvar. Så nu lämnar vi min glädje åt sidan och hoppas på det bästa för mina vänner!

Måndag

Färdigpluggat för idag. Uppsatsen är i sin helhet inskickad, det enda som är "nytt" är den avslutande analysen, så eftersom den endast är ett första utkast så bör den väl styras upp efter handledarens kommentarer.

För fan, håll alla jävla tummar ni har.

Beroende på om Sofie är kontaktbar, så kanske det blir vi två på min nyinköpta jättefina rutiga picnickfilt i solen hela eftermiddagen. Om hon fortsätter att vara dryg och ignorera mig så blir det jag och en bok på picnickfilten. Men sällskap vore ju trevligt!

Mitt ryggslut är skadat. SJ's jävla idiotstolar sabbade allt. Jag har så ont. Rör mig som en gammal tant. INTE okej!

En söndagsutmaning

Jag blev utmanad av Ellinor, och jag har inte så mycket att syssla med så det passade ju bra!

Om du skulle vinna många miljoner på lotto, vad skulle du köpa?
En stor jävla lägenhet, en fruktansvärt bra kaffebryggare som gör kaffe redan innan man blir sugen, sen skulle jag göra de resor jag har planerade och så skulle jag köpa mig ett riktigt bländvitt perfekt Hollywood- smile!

Har någon någonsin kallat dig lat?
Alla! Givetvis. Men mest är det jag själv som kallar mig det.

Vilken svordom använder du mest?
Jag svär ju jämt! Hur ska jag kunna välja en? Svordomar är fantastiska, folk förstår precis vad man menar. Det är sällan dom gör annars..

Tittade du på tecknat när du var liten?

Givet! Älskar tecknat än idag! TMNT, Scooby Doo, Disney, Tom&Jerry.. Love!

Hur många syskon har du?
2 äldre bröder.

Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?

Klart jag vill ha fler tatueringar! 3 är för lite.. Det blir åtminstone 3 till! Piercingar finns och är djupt ångrade. Hål i kroppen är onödigt, och dessutom gör det fruktansvärt jävla ont.

Vad har du för väder just nu?
Neddragna persienner, så det är svårt att säga. Men jag tyckte mig höra att det regnade förut!

Vad åt du till middag senast?

Dagens kombinerade lunch/middag bestod av gårdagens pasta med pesto, paprika och soltorkade tomater. 3 morötter också.

Kan du vissla?
Dåligt. Men ibland visslar jag när jag ska säga en summa som innehåller tjugo eller sju.

Vilken film kan du alla replikerna till?
Oj, många. Jag lär mig repliker lätt. Men vi kan väl nämna Fantomen på Operan, Grease, Dirty Dancing, Moulin Rouge, Sound of Music, Djungel George, A Night at the Roxbury, Notting Hill.. Ja, ni hajar.

Hur många stolar står kring ditt köksbord?
Två.

Har du en stationär dator eller en bärbar?
En bärbar sak som borde bytas ut. Den mår inte bra..

Vilket var ditt favoritämne i skolan?
Kultur&Idéhistoria, litteraturvetenskap, religion..

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Crap.

Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, men det kan ju bero på att jag inte äter kött. Jag hoppas andra människor får dåligt samvete dock!

Om du var född av motsatt kön, vad skulle du vilja heta?

Något coolt gammalt namn från den grekiska mytologin. Achilles vore ju trevligt!

Har du åkt moped någon gång?

Ja, dessutom har jag åkt fylletaxi á la moped med P's lillebror som chaufför.

Vad lyssnar du på nu?

Timern i köket som tickar alldeles fruktansvärt.


Gör dagens goda gärning! Come on!

V-politikern Jens Holm tjänar sjukt mycket pengar. Så nu tänker han skänka 50 000 kr till en välgörenhetsorganisation - och vi får välja vilken! Så gå in här och rösta! Självklart tänker ni rösta på Djurens Rätt, en stor eloge till min favvoorganisation efter deras historiska seger för sälarna! När ni ändå är igång så kan ni ju klicka för skogen också..

Sara och jag pluggade i sex timmar igår, och det gick riktigt bra. Vi håller alla tummar vi har för att detta ska gå hem hos examinatorerna! Jag ska finslipa lite grejor idag, och imorgon ska vi skriva avslutande analys.. Sen ska vi väl få lite respons på den delen, och sen ligger inte detta i våra händer längre.. Usch och fy, brr, ångest och helvete. Ellinor får veta om hennes får gå till opposition imorgon, och jag håller tummarna så jävla hårt att jag får kramp. Sen är det Sofie&Maria på onsdag.. Sara och jag bör få veta på onsdag eller torsdag.. Fan vad jobbigt att vara sist i ordningen också, tänk om alla andra får lägga upp men inte vi? Aaaah, kan detta inte bara ta slut?

Nu ska jag lägga upp massor med gamla kursböcker till försäljning.. Min plånbok & mitt konto mår inte bra just nu, så jag tänkte dra in lite extra cash. Insåg även att jag har en locktång som jag endast använt en gång så den åker också ut till försäljning.

Åter i sthlm

Hemma igen!
Eller ja, inte för att jag kanske någonsin meddelade det här, men i onsdags så drog jag hem till Flen. Hängde lite med mina föräldrar, träffade P, hälsade på Nova, kramades med hunden.. The usual.

Så nu har jag intagit soffläge. Filmen som går på TV verkar rätt kass så jag drar nog på en Scrubs- säsong istället. Morgondagen skall ägnas åt arbete med c-uppsatsen ihop med Sara. 10:00 drar vi igång! Responsen vi fick på allt vi skickade in i tisdags var bra, det är massor med saker som ska styras upp men ingenting är egentligen särskilt stort eller kräver mycket arbete. Så vi håller tummarna för att ändringarna godkänns och för att diskussionen vi ska skriva blir BRA BRA BRA. För då får vi lägga upp den. Får vi inte det så kan det hända att jag skjuter mig i huvudet. MEN just in case så ska jag köpa en flaska skumpa och lägga på kylning, för om det ska firas så ska det göras med bubbel!

Kvällens plan får bli; dusch, scrubs+glass och sedan sänglänge.

Utmaning!

En engelsk utmaning av Ellinor, vilket passar bra eftersom Sara lyckades slumra till i soffan och dyker upp först framåt elva.. Haha!

Rules:
1. Answer the questions on your blog
2. Take away one question you don't like and add a new one
3. Tag 5 other people

1. Which perfume do you use?
Dolce&Gabbana Feminine, för evigt. Älska!

2. Song of the day?
Det får väl blir "Ain't no mountain high" som är min sms- signal, det är det enda i musikväg jag hört idag.

3. What's for dinner today?
Flingor? Nudlar? Troligtvis något enkelt som inte innehåller någon näring..

4. Today's highlight?
Att vi ska skicka in nya resultatdelen, men det är bara en highlight om det blir godkänt.. Annars så gillar vi att Petra fått tag i en sjukt nice lägenhet och att Johanna kommer hit ikväll och glor på Scrubs med mig!

5. What whould you really like to learn?
Liksom Ellinor så önskar jag att jag visste vad examinatorerna anser vara en "bra" c-uppsats! Bortsett från det så skulle jag hemskt gärna vilja lära mig att spela gitarr. Eller kunna prata latin & gammelgrekiska.

6. What was the last thing you bought?
Vindruvor, choklad och Cappuchinopulver med marabousmak (?).

7. What's your most important goal at the moment? 
C-uppsatsen! Ååh vad jag vill att den läggs upp för opposition nu i juni...

8. What do you think of the person who tagged you?
Ellinor är sjukt härligt att umgås med, dessutom är hon driftig och sådär engagerad i skolan som jag önskar att jag vore! Där snackar vi självdisciplin!

10. What's the colour of your eyes?
Blå blå blå.

11. If you could change something with yourself, what would that be?
Min nyfunna morgontrötthet, sen vore det ju kul om man kunde gå ned i vikt och bli vältränad sådär bara över en natt!

12. If you could be anywhere in the world for the next hours, where would that be?
Kambodja skulle jag vilja besöka, samt norra Thailand där buddistmunkar föder upp mina älskade utrotningshotade tigrar.

13. What do you find important with your friends?
Att vi alltid kan skratta, både med och åt varandra. Och att man aldrig behöver säga saker som "säg inte det här till någon" osv. Att lita på varandra är så sjukt viktigt!

14. Who would you like to meet sometime?
Jag är tråkig och kan inte komma på någon särskild.

15. Would you like to have kids one day?
Nej tack.

16. What's your favourite piece in your wardrobe?
Jag är barnsligt förtjust i mina nya Ed Hardy- mysbyxor! Kärlek!

Ed Hardy Love kills slowly


17. Do you have any favourite models?
Kunde inte bry mig mindre!

18. 3 things that make you smile?
Mina nära&kära, dålig humor á la AFV, folk som bjuder på sig själva.

19. What's your favourite song at the moment?
Seaside Bar Song, always and forever. Snart ses vi igen Bruce!

20. What's your favourite tv-series?
Vänner, Criminal Minds, och nuvarande favoriten Providence! Haha.

21. What are you wearing at the moment?
Ed Hardy- mysisarna, GAP luvtröja, Blondie- tee..

22. What's your favourite sweets?
Hmm. Glass? Alltid glass!

23. Who's your role model in life?
Alla de människor som jobbat hårt för att nå dit de är idag.

24. What is the last film you saw?
Hmm, den gick på TV.. Helens små underverk kanske den hette? Ödsla inte tid på den..

Jag vetesjutton om jag ska utmana någon..
Vi kan ju satsa på Petra, Sofie (som bloggar alldeles för dåligt), ja, det får räcka så! Eller nej, vi utmanar Emma också, fast hon har säkert redan blivit utmanad!

Det här med tidiga mornar...

Tre bra anledningar till att gå upp TIDIGAST klockan 09:30;

1. De bra TVprogrammen börjar vid 09:30, om man går upp tidigare fastnar man framför Knight Rider och TV-SHOP. Och det är ju aldrig bra. The Voice är ju riktigt värdelöst också. Varför inte spela bra rockmusik istället för ren och skär skitmusik?

2. Du är egentligen inte sugen på frukost förrens framåt 10. Det är dessutom ekonomiskt, för om du äter framåt halv elva så kan du äta en kombinerad lunch och middag! Hah! Årets studenttips vill jag lova!

3. Du är ändå för trött för att gå upp tidigare.

Om 30min dyker Sara upp, återigen en pluggdag. Flyt i skrivandet och i tankarna har dock infunnit sig, så nu känner jag inte samma hopplöshet!


Här hemma spökar det..

Min väckarklocka spökar.
Jag vaknade, tittade på klockan och såg att den var halv tolv! Katastrof, har jag sovit bort halva dagen? Panik, kastar mig ur sängen, och inser att nejdå, både TVn och min mobil påstår att klockan är tio över nio. Känns som om min väckarklocka har gjort sitt..

Fick respons idag på teoretisk bakgrund, bra konstruktiv kritik och tummen upp! Glädje! Det här kanske kan gå vägen!
Nu känner jag mig mycket mer motiverad till att plugga idag! =) Fast det mer konkreta besked om huruvida vi är inne på rätt spår eller ej kommer på onsdag.. Jag ska nog köpa en trisslott då, för har man otur med något borde man väl ha tur i något annat? Så vi hoppas på tummen upp för c-uppsatsen eller ekonomiskt oberoende i 25 år. Just nu känns det som om jag faktiskt inte kunde bry mig mindre om vilket som går i uppfyllelse.. Hah.

När jag har pluggat lite så ska jag leta upp en parkbänk nere vid vattnet och slå mig ned där i sällskap med en pocketbok. Mitt ansikte och mina armar ska få sig lite välbehövlig färg!

Nu rullar det på lite

Dagen har bestått av: plugg plugg plugg plugg. Plus ett upprörande besök på McDonalds där världens dummaste och mest inkompetenta kille stod i kassan. Hur svårt ska det vara att LYSSNA? Hallåå! Jag är en KUND. Idiot.

Ingen sol fick jag idag heller, eftersom det är svårt att koppla in datorn i en trädstam istället för i eluttaget. Men imorgon blir det promenad, sitta och njuta en stund i solen och bara plugga litegrann. Bra plan.

Tisdag: PLUGG hela dagen. Sedan inskickning för att få nya upplägget godkänt..
Onsdag: Då åker jag hem. Jag ska älta lite pluggångest hos mor och far, och gosa lite med Nova. Och HUNDEN! Damn, vad jag saknar hunden.

Helgen kommer att bestå av plugg. Åh vad jag ser fram emot denna vecka! NEJ. Jag kan lika gärna gå på diet också, lika bra att passa på och ta allt tråkigt på en och samma gång..

Ikväll ska jag hänga framför TVn och äta vindruvor.

Tämligen ointressant läsning

Plugg plugg plugg plugg plugg. Men kommer det bli tillräckligt bra?
Inte nog med att vi har bytt metod, ändrat upplägget OCH analysen angående resultatet, vi måste dessutom skriva ett stycke kallat "teoretisk bakgrund". Det är svårt, kanske med tanke på att jag inte hittar några som helst passande teorier. Men vi får väl glädjas åt att resultatdelen hittils ser riktigt bra ut, i alla fall enligt mig och Sara!

Nej, nog ältat om c-uppsatsen nu. Bajskurs.

Jag är så trött i huvudet att jag knappt kan hålla ögonen öppna. AFV roar mig just nu, sen är ju frågan om det går någon halvbra film på TV som man kan somna till.

Morgondagen skall ägnas åt - ja, ni gissade rätt. PLUGG. Jag har tänkt infinna mig hemma hos Sara klockan 11:00 sharp. Min personliga plan är att 2 av 4 teman i resultatdelen ska bli klara, plus att vi ska komma på något att skriva om på den där jävla teoretiska bakgrunden. Nu ältade jag visst igen, men jag blir så trött på det här!

Ge mig energi och lust att klara av detta nu.

Såhär ska man inte spendera en lördag

Å hej å hå.
Handledningsmötet igår kunde ju ha gått bättre.
Vi kan väl säga som så att Sara och jag nu ska skriva om hela resultatdelen (med fokus på helt andra saker än det vi skrivit om tidigare), vi byter troligtvis metod och så måste vi lägga till en del del grejor. Bah. Kritiken vi fick förstod jag förvisso, man ser ju alla fel när någon 'utomstående' påpekar dem. Så på så sätt är det helt okej, men det känns ju aningen surt. 1 juni ska slutgiltliga versionen in till examinator, så vi har lite att göra. Men Sara dyker upp om cirka 30 minuter, sen ska vi sitta i närmare 8 timmar och plugga stenhårt. Så håll tummarna! Och PEPPA oss! Vi behöver det.

Trevligt igår kväll med Sofie, vi såg massor med tämligen usla artister i Kungsan, men jag måste medge att Måns är en riktig entertainer! Vi stötte på ett mycket intert skämt på väg till tunnelbanan och det var ruskigt svårt att hålla tillbaka allt skratt! Hah. Men det är ingen idé att förklara för alla andra..

Nu ska jag dricka kaffe och försöka bli människa igen, för nu väntar HÅRT arbete. Vi ska visa de där jävla examinatorerna att vi KAN, vi VILL och vi VET hur och varför. Screw them!

Today

Dagens promenad är nu avklarad. Compeed är inte värt pengarna. De påstår att de ska sitta i flera dagar, men mina har inte ens suttit i 12 timmar. Skit.

Nu ska jag äta lite mat och sedan göra mig iordning. 16:00 är det handledningsmöte, och efter det ska jag möta upp Sofie för middag (troligtvis Hermans) och sen ska vi av någon anledning gå och se Rix FM Festival i Kungsan.

Ah, jag är så shoppingsugen. Jag vill ha ett par nya chinos, lite slappa tee's från Monki, en partyklänning, ett par nya skor jag spanat in... MEN jag har inte pengar så att det räcker. Tror jag. Kanske kan jag lösa detta på något clever sätt?

För er slösurfare out there

Ni vet att nära man slösurfat alldeles för länge så finns det tillslut ingenting kvar att läsa i bloggväg.
Meeen, har ni inte läst dessa bloggar så tycker jag att ni gör det! Inget krafs om vad man gjort idag, vad man är klädd i eller vad man ska göra i helgen. Bara bra läsning helt enkelt.

146 mil vegan har så sjukt mycket bra recept. Läs, laga och njut.

No Impact Man tar klimat- & miljöfrågan till en helt ny nivå. Han är underbar!

Köpstopp är sjukt bra. Läs den från början!

Djurens rätts blogg är inte bara intressant och lärorik, den är fruktansvärt rolig också.

Köpstopp och ekonomi MÅSTE ni läsa från allra första början. Och när ni är klara tänker ni efter riktigt riktigt ordentligt.

Konsumbloggen är humor på hög nivå. Men ni bör ha suttit i kassan i en mataffär för att förstå..

Onekligen kan vara Sveriges roligaste människa. Hon tar vardagsbetraktelser till en helt ny nivå!


Onsdag

Tatueringen är lagd på is fram till hösten. Jag och tatuerarna kommer inte riktigt överens. Jag ska tatuera in ytterligare ett citat på latin, och jag vill ha det ganska så litet, men det går minsann inte för sig. Enligt tatuerarna så kommer allt bli suddigt och oläsligt med åren om jag inte tar det i strl 67 (ni vet, Words storlekssystem). Och jag vill inte! Jag vill ha det ytte pytte litet... Men jag vill ju heller inte ha en suddig tatuering om några år. Ah, denna ångest. Så nu ska jag tänka ordentligt på saken, och sen i höst får tatuering nummer fyra ordnas.

Gah, jag blir så sur. Jag ville ju ha en ny tattoo NU.

Igår kväll skickade vi in många många sidor examensarbete till handledaren, så nu är det ganska så lugnt i några dagar. Jag ska fila lite på min analysdel, knyta ihop säcken lite så att säga, och styra upp en innehållsförteckning. Sen efter handledningsmötet på fredag så har vi troligtvis en del att ordna igen, för helt perfekt tvivlar jag på att det är!

Nu är det Providence och kaffe som gäller för mig. Sedan: städa hela lägenheten, hämta ut mina mysbyxor på Pressbyrån, kolla om mitt förråd blivit tömt, sätta upp lite saker på väggarna, gå en promenad, handla mat... Jag har en del tråkiga saker för mig alltså.

Tisdag va?

Aaah. Morgon. Jag gillar det inte.

Jag ska göra mig iordning nu. Sen ska Johanna slå en signal när hon har vart på jobbintervju. Sen blir det stan, East Street. Jag har svårt att bestämma mig för vilket av alla mina älsklingsmotiv jag ska tatuera in.

Jag kanske ska dammsuga medan jag väntar på Johanna?

Ikväll ska Sara och jag gå igenom närmare 30 sidor C-uppsats. Sen ska vi skicka in den till vår handledare, och efter det är det bara diskussionsstycket och några andra mindre saker som ska ordnas, så som det ser ut nu... Fan, är det sant? Är vi snart klara? Kan jag snart lägga den här satans kriminologin bakom mig? Fast allt hänger ju på ett godkänt, och man kan verkligen inte veta om examinatorn kommer godkänna ens arbete. AAH. Detta framkallar snart en hjärtattack vill jag lova..

Change of plans

Det blev inge East Street idag, vi tar det imorgon. Både Johanna och jag behöver knåpa mer på motiven! Men Skoog och Johanna kom förbi för kaffe, skitsnack, Buzz och så. Myspys. Fem timmar senare gav vi upp. Så nu, efter att ha ätit dagens mål mat (och fortfarande inte dammsugit), så ska jag ta itu mer med c-uppsatsen. Genomläsning med stavningskontroll, ordval och sånt skall göras. Inte kul, men nödvändigt. Man skriver ju så tokigt ibland utan att reagera, så lite extra koll behövs verkligen. Flera upprepningar av samma ord på raken är ju inte OK!

Mera kaffe nu. Jag tror jag har mer kaffe i mitt blodomlopp än vad som egentligen bör vara där. Vita och röda blodkroppar - screw you! Zoega runs in my veins.

Måndag!

Mulet ute. Tråkig dag. Fast jag släpade mig upp och gick en promenad! Pluspoäng till mig.

Har suttit och filat lite på uppsatsen. Ordnat litteraturförteckning, fixat referenser osv. Ska skriva lite på diskussionsdelen nu, och så måste min del om Familjevål göras klar. Men nu är det inte mycket kvar!

Senare idag ska Johanna och jag bege oss till East Street Tattoo. Jag ska nog springa in på Åhléns också, måste köpa picknickfilt och så tänkte jag hitta något till Nova. Åh, inte att förglömma, Comped skavsårsplåster måste införskaffas! Mina skavsår har ännu inte gett med sig, och det ser så fånigt ut att motionsgå i mockasiner..

Dravel

Jag är FULL av energi. Känns som om jag skulle kunna springa ett marathon på rekordtid. Vilket vi alla vet är rent skitsnack, men så full av energi är jag. Och varför i helvete ska det vara så klockan halv elva?

MEN, denna nyvunna energi skall utnyttjas imorgon. För imorgon är det måndag, vilket innebär första dagen på veckan, och, klyschigt nog, första dagen i resten av mitt liv. Ha! Så klockan ska ringa klockan åtta, då bär det av på morgonpromenad. Sen ska det städas, pluggas och ha sig. Jag befarar att mina beställda Ed Hardy- mysbyxor är för små. Så promenader behövs nog, i alla fall om jag vill få bort det lilla lagret med onyttigheter som av någon mystisk anledning placerat sig lite här och var på kroppen. Vad tror vi, kan jag hantera en fullständigt nyttig vecka? Motion, inga onyttigheter... Jag skulle ju inte satsa pengar på saken, men ändå. Försöka duger?

Sara och jag hade en mycket bra liten planeringsstund tidigare idag. Vi gick igenom vad vi hade gjort, insåg att vi faktiskt är uppe i 24 sidor text, vi hade massor med uppslag för de sidor som återstår. Ja, det går bra nu. Vår käre handledare gick med på alla tidskrav vi ställde. Stackarn får bara 2½ dag på sig att läsa cirka 30 sidor. Muy bien, tycker vi.

Istället för att städa idag, vilket var planen, så spelade jag tetris istället. Mindre bra. Så det finns lite dammråttor som väntar på mig tills imorgon.

Sunday morning comin' up

Klockan ringde vid tio i nio. Jag släpade mig upp, trots att jag helst ville lägga mig ned och dö. Men nu är frukosten avklarad, två tvättmaskiner snurrar och jag har även hunnit med lite slöande framför TVn.

Är det bara jag, eller är det obehagligt att se andra människor (helt okända människor) gå omkring i morgonrock? Stod två morgonrocksbeklädda typer i tvättstugan, gav mig the creeps. Speciellt den färgglada randiga flanellmorgonrocken. Huh.

Det blir väl ungefär lika kul idag som igår.
Plugga. Dammsuga. Träffa Sara och diskutera C-uppsatsen, kopiera lite artiklar och bråka om hur våra meningar skall vara uppbyggda (det är sant, vi har lagt ned mest tid på att kritisera varandras ordval! Sjukt kul. Sara blir galen på alla mina gammeldags uttryck. I like 'em!). Laga mat. Gå en promenad. Köpa en glödlampa.

Helt makalöst vilket intressant liv jag lever!
Imorgon verkar det som om jag och Johanna ska bege oss till East Street Tattoo. Johanna ska bolla idéer med dem, och jag ska fortsätta bråka om storleken på min nästa tatuering.

Att analysera en bild



Titta noga på bilden ovan. Det var från den ytterst spontana inflyttningsfesten hemma hos Skoog&Johanna.
Saker att observera:
1. Mitt ansiktsuttryck. Det verkar som om Skoog byter låt, och att detta gör mig väldigt, väldigt upprörd.
2. Det faktum att jag dricker vin ur ett vattenglas. (Vem tror jag att jag lurar?)
3. Den uppätna, halvfärdiga kladdkakan i ugnsformen. Med skedar i.
4. Det faktum att jag ser förskräcklig ut i håret.
5. Skoogs fullständigt nollställda ansiktsuttryck.
6. Min handrörelse. Ser ut som om jag tänker mucka gräl.


Denna bild kan förklara varför man hellre poserar på kort, än att någon smygfotar.


Om varför det är svårt att skriva

Nedan följer två citat direkt hämtade från två av många artiklar jag läst och analyserat till C-uppsatsen. De får förklara varför det både är svårt och jobbigt att skriva, att kunna få ned ord och meningar som på något sätt kan göra ämnet rättvisa när man måste skriva akademiskt och med akribi.

"What I wasn't prepared for were the pictures my first client brought to show me, apologetically, to explain why she had to return home. The pictures were of here "loving" husband cutting her beloved dog's ears off with a pair of garden shears. He had sent the ears along, too, but her mother thankfully neglected to forward them."

"O'Farrell decided Scott took too long to come back for his dog so O'Farrell took Rocko and Christine out to a country road for a demonstration of what would do to Dusty [Christines hund, vår anm.] if Christine ever told of her abuse. O'Farrell beat up Rocko, punching and kicking him in the face and throwing bottles at him, glass shattering and cutting the dog's face and body. Christine remembers Rocko's bloody eyes and O'Farrell telling her, "If you ever tell, I'll do this to Dusty"."

Jag skriver om våld mot djur och dess kopplingar till mellanmänskligt våld.
Det värsta är väl att detta är två citat, verkliga händelser, ur en samling av så oerhört mycket våld och lidande. Det finns mer. Hur fan ska man kunna göra ämnet rättvisa? Fan om vi inte får ett A för det här.


Saturday night

Jag led av skrivkramp förut, men sen rullade det på lite. Nu är jag dock allmänt förvirrad, det är så svårt att fortsätta en text, eller avsluta den. Allt är skit, sen är det bra igen, sen går allt åt helvete, och ja, det är en ond cirkel.

Min lampa i badrummet dog inatt. Jag funderar på om jag ska orka pallra mig iväg till Coop och köpa en ny, eller om jag ska kissa i mörker tills imorgon.

Ed Hardy- mysbyxorna är snart i min ägo! Beställt och klart! Underbart!

Kvällen återstår.
Jag funderar på följade upplägg;
Plugga (dvs SKRIVA) i en- enochenhalv timme till.
Röja lite i lägenheten.
Läsa ut "Svart eko".
Äta glass & glo på TV.


Ifall någon inte hajade det så har jag en plugghelg. Det vill säga att jag umgås inte med någon, försöker plugga så mycket som möjligt (går mindre bra..) och tvättar en hel del. Social och trevlig alltså!


Mysbyxor

Ed Hardy Love kills slowly

Jag behöver nya mysbyxor. De här från Ed Hardy är ju helt underbara.
800kr, klarar studentplånboken det?
Och hur tusan kan de tänkas vara i storlekarna?

Fördelaktigt för mig, tack

Vaknade framåt halv tio idag, det är fanimej rekord för mig! Jag måste börja gå upp tidigt varje dag känner jag, min kropp kan inte hantera all sömn.. Mormor av alla människor ringde mig  vid 10, hon meddelade att hon saknade mig och sen passade hon på att skälla lite om rullatorn (hon vill ju gå som vanliga människor) och hemtjänsten (hon behöver ju ingen hjälp!). Sen pallrade jag mig ned i tvättstugan.

Nu har jag 30min på mig att plugga, sedan måste jag ner igen för att byta till torktumlare och torkskåp. Jag vill gladeligen meddela att jag numera INTE tumlar mina kläder! Haha.

Annars så är jag upprörd över mobilabonnemang. Jag vill (behöver) ha en ny telefon, och jag kan tänka mig att byta abonnemang, eller behålla mitt. MEN jag vill kunna skicka gratis sms till alla i hela Sverige. Och jag tänker inte betala en månadsavgift för telefonen, jag kan tänka mig MAX 300kr i månadsavgift (men då vill jag ringa för hela beloppet), och så vill jag ha en snygg mobil med GPS eftersom jag alltid går vilse. Men det måste vara gratis att använda GPSen. Och så får det gära vara en touchscreen. Om någon känner till ett sådant fantastiskt erbjudande, hör gärna av er!

Gratis ÄR godare är gott

Jag älskar gratisbio.
Jag har numera två presentkort (300+500kr) i min plånbok, som jag fått helt gratis. Det uppskattar studentplånboken vill jag lova! Jag har bara deltagit i lite tävlingar, erbjudanden och så vidare, utan vidare ansträngning. Och inte nog med presentkorten, jag fick även ett mail från
gratisbio där de meddelade att jag tydligen var en av vinnarna i en månadstävling, så jag fick en tidningsprenumeration helt gratis! 8 nummer av ToppHälsa, bara sådär!



Sånt här gör mig glad!
Jag tycker alla borde bli medlemmar. Perfekt att samla ihop poäng när man ändå bara sitter och slösurfar!
Klicka här för att gå med!


Såhär ska jag spendera min helg

Urmysig middag igår! God mat (fast efterätten var bäst..), vin och trevlig sällskap! Mer sånt! Fast gärna i en bättre prisklass, jag känner att det blir soppa för mig resten av månaden. Bra för bikiniformen, men i övrigt alldeles överjävligt.

Alltså, jag har blivit helt besatt av 'Providence'. Hur mysig serie som helst ju! Finns den på DVD måntro? Jag måste ju uppdatera mig på allt som hände innan jag började leva framför TVn...

Hela helgen skall ägnas åt c-uppsatsen. Mitt mål är att skriva klart ett första utkast av resultatdelen om familjevåld. Det bör bli runt tio sidor, vilket innebär att jag måste fixa de sista analyserna idag, och sedan ska det bara skrivas. Men jag är taggad, jag tror stenhårt på vår c-uppsats. Så eftersom jag är positiv så lär väl examinatorerna HATA den. Så funkar det på kriminologiska institutionen. När du inte har en jävla aning om vad du sysslar med och allt känns kasst - då får du bra betyg. Har du läst på ordentligt, ansträngt dig och varit sjukt motiverad - då får du ett F.

Kaffe!

Torsdag, 7maj.

Vaknade imorse med grov migrän.. Det var längesen sist, och den här gången fick jag inte ens någon effekt av migräntabletterna. Men en kombination av eeze, alvedon, c-vitaminbrus, vatten, frukost och kaffe gjorde susen. Nu har jag bara lite överkomligt ont! 

Min plan för dagen är att plugga som en galning fram till dess att Providence börjar på femman (mitt nya favoritprogram! Sorgligt men sant!), då tar jag en lunchpaus framför TVn. Sedan fortsätter jag plugga som en galning, fram till dess att klockan blir halv fem. Då sätter jag mig på tunnelbanan och beger mig till Medis där jag ska möta upp
Sofie. Vi går sedan till Koh Phangan för att äta middag och dricka vin med Ellinor och Maria. Ska bli riktigt mys, vi har ju knappt hunnit med att umgås sen vi började skriva c-uppsatsen. (Förutom när jag och Sofie lekte med getterna. Men det är en helt annan historia).

Min huvudsakliga plan idag är att bli klar med alla artiklar som behandlar kopplingen mellan våld mot djur och våld inom familjen. Det innebär fyra analyser och tre genomläsningar. Det borde jag väl klara av?

Haha, för övrigt, P ska bo själv för första gången någonsin. Inte att blanda ihop med att P ska flytta hemifrån. Nejnej, P ska hantera ett hushåll själv. Det här är ju förvisso ett rätt så internt skämt, men skoja inte att P såg rädd ut när jag påpekade detta! Ännu värre blev det när P redogjorde för hur kul det var att se dun flyga omkring i den genomskinliga dammsugaren, ungefär som om Elin och jag skulle gå på att P faktiskt uppskattade hushållsarbete! HAH.


That's it for today

Pju. Helt slut efter kostymshoppandet. Vi skulle ju även välja ut bälte och skjorta, och när allt var så nytt och fräsch så behövdes nya skor också eftersom de gamla helt plötsligt såg så risiga ut. Vi tröck i oss lite energi också, för mig blev det dagens första mål mat. Bra drag med nachotallrik de luxe!

Så fort Grey's Anatomy är slut så blir det en kopp té och fortsatt läsning i Michael Connellys "Svart eko". Imorgon blir det städning, PLUGGANDE till tusen, jag räknar med att analysera minst tre artiklar, och så avslutas dagen med middag & alkohol med Sofie, Maria och Ellinor. Gnäll om examensarbetet är att vänta! :)

Jag hittade ett par mycket rara Vagabondskor. Mycket funktionell och casual modell.. Rätt bra pris också, men jag behöver ju egentligen inte skorna.. Ska jag offra mig? :)

Vad skulle du välja som personlig sak?

Något annorlunda dag idag.
Mötte upp Petra och Elin på centralen, och vi begav oss sedan till Söder Mälarstrand där Elin skulle på casting för Robinson. Spenderade några timmar där, sjukt kul att fylla i sexton sidor med personliga frågor! Om det nu skulle vara så att de är intresserade av att ha med Elin så kommer de ringa till mig och P för att ställa kompletterande frågor! Haha!
Tok en fika på centralen innan jag begav mig hemåt igen. Ska möta upp bror senare i Solna C, där jag ska vara smakråd när han köper kostym. Det KAN ju vara det tråkigaste som finns, men jag har att välja på att vara smakråd eller att analysera texter, så det var inte ett så svårt val faktiskt.

Vad skulle ni ta med som personlig sak till en öde ö?

Avskrivning (varning för uttråkning)

Jag tänkte passa på och skriva av mig lite, lite trevlig och lite skit sådär.

Först och främst så trodde jag, eller nej, jag var helt ÖVERTYGAD om att jag valde mina vänner med yttersta omsorg.. Tji fick jag. Två av dessa idioter ska på intervju för hösten omgång av Robinson imorgon! HA HA HA. Helt galet. Fast om någon av dem kommer med så vill ju jag följa med och dricka gratis sprit på kändisfester.. =) Dubbelmoralen segrar.

Det är en helvetes massa folk som läser den här bloggen dagligen, men väldigt få som kommenterar. Jag fiskar inte efter kommentarer, för sånt klarar jag mig utan, jag är mest nyfiken på vilka som är och snokar här egentligen. Jag har en svag känsla av att jag känner er hela bunten.. Come on people!

Och förresten, vad hände med alla bloggar man brukade läsa? Alla har ju lagt ned. Mina vänner som uppdaterar sporadiskt, eller som har lagt ned, kom igen! I need you!

Det var väl de glada saker jag hade att komma med.
Jag är i allmänhet lite upprörd på folk just nu. Av ett flertal olika anledningar. Inte på mina nära och kära dock, det måste klargöras! Så ingen som vet med sig att de räknas in där behöver bli upprörd. Men, dit jag ville komma är att vissa personer har lite svårt att ta en vink. Jag vetesjutton hur jag ska förklara mig här, men principen är att jag håller en tämligen sporadisk kontakt med de personer som jag gillar. Och vill umgås med. Andra har en tendens att tränga sig på, och de lyckas heller inte fatta att nej, jag vill inte umgås med dig/er. Och så vidare.. Fast, om vi ska vara riktigt petiga här, så är jag mycket mycket mycket upprörd på folk som man själv tror sig vara vän med, men som i själva verket bara anser att man "känner varandra, och kanske umgås lite ibland". Inte okej. Nog för att jag är bra på att 'screena' ut folk, men jag brukar ju göra det jävligt tydligt. Det borde vara en allmän regel tycker jag.

Och, för att inte låta alltför bitter, så vill jag bara meddela mina 'nära och kära' att jag saknar er emellanåt. Jag trivs bra i huvudstaden, har bra människor här som jag umgås med och som jag verkligen gillar, men det innebär ju inte att man inte saknar såna där idioter som man umgåtts med hela livet och som känner en helt och hållet. Ni vet, när man kan umgås en hel dag utan att faktiskt säga något till varandra. Bara vara liksom.

Eftersom jag sitter för mig själv och pluggar hela dagarna så rör det sig en del tankar i huvudet. Jag har ett stort inlägg på gång här om drömmar. Inte sådana man har på natten, för det är inget för mig. Utan sådana drömmar som man skapar sig själv, och som man blir bitter på när man inser att de aldrig blir av. Ni hajar.

Så det kan bli lite bittert här ett tag framöver. Djupa tankar och sån skit. Plus massor med gnäll om C-uppsatsen. Ska bli kul att se om det ens finns en enda läsare kvar här tillslut! :) Haha. Fast jag kanske slår på stort och slänger in lite positiva inlägg här också. Jag kan ju börja redan nu, och meddela att mina blåa tumme inte längre är blå! Men den mår fortfarande inte bra, men här får man vara glad för det lilla.

När jag ändå är igång och skriver så kan jag säga att jag och Jonna hittade VÄRLDENS bästa pall på Granit. Snygg, funktionell och billig. Den ska jag ha! Plus att jag hittade massor med annat snyggt, men jag ska hålla ett öga på min knapra ekonomi tänkte jag. Som tur är (eller fan-i-jävla-helvete) så funkade inte mitt tatueringsmotiv som jag tänkte göra nu i veckan, så det blir inte av förrens till hösten. Så de pengarna slipper jag ju slösa! (Investera, heter det. Mm.)

Nu ska jag dricka kaffe och känna mig lite lättad över att ha skrivit ner så mycket dravel på så kort tid! Yeeha!

Nu jävlar så kör vi

Jag har nu lagt i en högre växel gällande c-uppsatsen. Planen är att två artiklar om dagen skall analyseras, och det gäller varje dag som är kvar av den här veckan. På så sätt kommer jag bli klar med alla artiklar om 'domestic violence', plus att jag kommer hinna med några om barns våld mot djur och lite andra intressanta saker jag hittat. Sedan är det nog dags för Sara och mig att sätta oss och skriva analys/resultat och diskussion. En hel del att göra alltså!

Jag har nyss skickat in två artiklar till vår handledare för 'kontroll', så att vi inte gör något vi inte borde! Alltid skönt att få veta sådant redan från början!

Och om NÅGON vet hur man kickstartar kroppen energimässigt - ge mig tips! Varken kropp eller huvud är med för tillfället, men jag känner mig inte sjuk på något sätt. Vad tusan kan detta bero på?

...

Jag är så trött.

Min kropp och mitt huvud bara la av helt och hållet.

Så. trött.

Greeeat weekend



Här bor jag.. Såhär härligt kan man njuta i solen om man sätter sig på bryggan vid café Båtbryggan. Inte illa må jag säga!
Sofie och jag möttes upp inne i stan idag, satte oss och åt scones vid vattnet i gamla stan och njöt av vädret. Sedan begav vi oss hem till mig, gick en promenad och njöt ännu mer av vädret! Kvällen avrundades med mat, "Notting Hill" och utröstningen av Robinson (som Sofie sökt till nu till hösten...).



Sofie tar mycket allvarligt på det här med att njuta av solen..

 
Vi träffade lite nya vänner på 4H- gården.
Han till vänster var en jävel på att posera, fåren förde mest oväsen.

Igår kom först mina föräldrar upp (och de hade med sig massor med välbehövliga saker så som tavlor, en gardinstång och KAFFE) och hade mysdag med mig. Sedan dök Posse upp (tätt följd av Skoog och Johanna) och kvällen resulterade i vin, likör43 med mjölk, Turkiskpepparshot, Singstar och en utgång på Solidaritet. Ruskigt kul!

  

Morgondagen skall ägnas åt plugg, troligtvis en liten picknick i solen med Skoog och Johanna, och sedan dyker P och negern upp på vägen hem från Tunisien. Jag förväntar mig en FIN present eftersom de tänker slagga här! :)

Friday I'm In Love

Underbart väder! Vilken glädje!

Idag har jag umgåtts med mina föräldrar, vi har myst i lyan, fikat, gått en promenad så att jag fick visa dem hur fint jag bor, vi åt glass på café båthuset, käkade tacopaj och satte upp en gardinstång! hah. Bra dag!

Nu väntar jag in Posse, som sitter på tåget från Nyköping. Vi ska dricka vin och ha det mys!
Imorgon blir det till att vara i solen ihop med Sofie, och på söndag har jag en svag känsla av att P och negern kommer hem från Tunisien, vilket innebär att de tänker våldgästa mig..
Hela nästa vecka ska ägnas åt plugg.. En hel del att göra!

Och jag har fortfarande inte pantat mina flaskor...

hits