pju

Lasse sa det rätt fint:

tänk om jag ångrar mig och ångrar mig igen?

Ni hittar mig på
http://obeskrivlig.wordpress.com/


ommöblering

Så här är det.

Att om vi tar min bloggadress, tar bort ett G och byter ut se mot com, ja, då har vi min nya bloggadress. Jag tröttnade på blogg.se eftersom det inte går att se vad jag skriver på iphonen!

http://obeskrivlig.blog.com/

så nu skriver jag där istället. Men den här bloggen får ligga kvar, ifall att. Man vet ju aldrig om man ångrar sig eller inte.

BAH!

Ah, jag blir galen.

Hemtenta i krim- teori, 2 uppgifter i miljöetik, storstädning (sanering?) av lägenheten, tvätta, posta CV's, skriva ut fler CV's, laga mat... Det är allt som står på mitt schema idag.

Och allt jag vill göra är att leka med min iPhone (JA, 2 månaders väntan är över!) och beundra min tatuering.

Life sucks sometimes.

Förövrigt var Johanna och Sebbe mycket onyktra igår (jag drack kaffe..) och Johanna bedyrade sin kärlek till mig 200ggr genom obehagligt mycket närhet plus att hon insisterade på att jag skulle få hennes halsband. Fulla människor är roliga och alldeles alldeles horribla.

TransformationTråkig, vanlig arm.En alldeles perfekt arm.

(They say you gotta stay hungry, hey baby I'm just about starving tonight)

Andreas på Fafnir äger.

Dagens att-göraGe er in här och kolla på sjukt fina bilder.
Och så ger ni cred till Robert som är sjukt duktig fotograf!

Sunday Bloody Sunday

Utgång igår, mycket trevligt! Jag, Johanna och Maria mötte upp Camilla, Ewe och Micke på Strand (efter en mycket problematisk vägbeskrivning..). Johanna blev lite för onykter och bestämde att vi skulle gå hem (efter ett obligatoriskt veggoburgarstopp), jag insåg att jag trivs med andras misär efter att totalt lyckats få Maria fruktansvärt deprimerad (medan jag faktiskt trivs ypperligt med livet, trots denna nyligen upptäckta talang), ja, kul hade vi helt enkelt.

Idag är det ju mindre kul att se alla tomma ölburkar, illaluktande vinglas och allt annat krafs vi lyckats med i lägenheten på förfesten. Så - bara att ge sig i kast med disken. Sen blir det duschen, tvättstugan, läsning av miljöetik och sedan kommer Johanna hit för att glo på "Twin Peaks" med mig.


uh.

Jonna och jag skulle umgås igår. Det resulterade väl givetvis i på tok för mycket sprit (men kul hade vi!). Idag har jag mått mindre bra, horribelt bakis har jag varit. Kom givetvis försent till seminariet i miljöhistoria eftersom jag var för seg för att ta mig hemifrån i tid..

Tog en lugn kväll med Johanna (det vill säga chips och Twin Peaks). Imorgon ska jag äntligen investera i lite nya kläder, och sen blir det utgång igen! Livet är hårt.


Idiot

Jag begriper inte vad som är fel med mig.

Jag läser ju min drömutbildning. Jag får prata, tänka, diskutera och analysera miljöfrågor dagarna i ända. Nu sitter jag här med en uppgift i miljöhistoria (och vi vet ju att jag faktiskt älskar historia!), 2 frågor och så ska jag klura ut en diskussionsfråga.

Så varför får jag då inte något gjort?

1. Jag är lat.
2. Jag slösurfar och tycks inte kunna slita mig från dåliga onlinespel.
3. Jag är om möjligt ännu mer lat.
4. Jag väntar på att kaffet ska bli klart.
5. Jag skulle vilja ta en tupplur.
6. Jag sitter och har lite ångest över hur mycket jag ska hinna med att göra idag innan det är dags att gå till kiropraktorn.

Jag är en värdelös människa.
Nu ska jag ge skolarbetet en chans. Grejen är den att jag redan har ett sjukt bra svar på den första frågan, så jag vet inte varför jag sitter och velar.

Ikväll ska jag mysa med Jonna! Me like!

Where do my bluebirds fly?Gjorde Johanna världens snyggaste tattoo idag eller vad?
Andreas på Fafnir är verkligen sjukt duktig, rekommenderas!

they say you gotta stay hungry

.. hey baby I'm just about starving tonight!

ah, miljöhistoria! Sjukt bra föreläsning vi hade idag. Jag blir så överhypad av allt miljösnack att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen.

Imorgon: föreläsning och ett besök hos en kiropraktor.
Onsdag: Johanna ska tatuera sig, jag följer med som moraliskt stöd (vi håller det lite hemligt att jag även ska boka tid för att äntligen styra upp nummer fyra).
Fredag: Jonna och jag ska bli onyktra.
Lördag: Johanna och jag ska bli onyktra.
Söndag: Jag kommer troligtvis inte må så bra då.

Jag borde sova.
Och läsa kurslitteratur.
Och röja upp den hemska röran jag åstadkommit i lägenheten.

Diska MÅSTE jag göra.

Lite för tidigt för att skämta om det

Jag lever. Åtminstone lite.

Update:

Skolan = kärlek! Massor med miljömänniskor á la jag. Massor med vegetarianer. Skön blandning på folk, intressanta kurser.. Jag trivs, och det lär bara bli bättre med tiden!

Jag har haft ovanligt roligt på krogen. Johanna och jag har hängt på Terassen och blivit onyktra. Det har även gått så långt att jag i tunnelbanemörkret en natt på väg hem sisådär framåt 04:00 var tvungen att fejka en pojkvän för att bli av med en kille som ville ta med mig till en libanesisk restaurang (lång historia..).

Haha, Johanna och jag har förövrigt snöat in oss på massor med skit. Sanna mina ord, snart kommer ingen annan orka umgås med oss, vi har samlat på oss så mycket interna skämt att det börjar bli löjligt (för jag antar att ingen annan vet vad som menas med "ajdå, för tidigt att skämta om det", "Log Lady", "Diane" och "OCD"..)

Värst på länge - i tisdags började jag få ont i ryggen igen. I onsdags var det värre, och i torsdags fick jag den härliga diagnosen RYGGSKOTT. Fy helvete vad ont jag har haft. Pappa räddade mitt liv genom att posta lite citadon till mig, så de senaste dagarna är ett litet virrvarr av smärtstillande (ryggläge, smärta/avtagande smärta/mer smärta, jag åt inte på 48h..). Men det börjar bli liite bättre nu. Ska tillbaka till sjukgymnasten imorgon, och så ska jag ringa en kiropraktor så att ryggen blir ordentligt tillknakad.

Haha, förövrigt var jag övertygad om att jag hade fått svininfluensan här för två veckor sedan. Visade sig dock att symptomen inte stämde, men ändå.

Anyhow, jag är tillbaka i min älskade lägenhet, livet flyter på rätt okej såhär när man är hög på smärtstillande, min nya dator är mitt livs stora kärlek, tatueringsplaner finslipas, kurslitteratur borde läsas. Och ja, jag har gjort slut på 3 paket kaffe sen jag kom hit igen.

Sådärså.
Jag lever, har ont, vet att bättre tider väntar runt hörnet.
Life's fuckin' fantastic!

hits