Vuxna människor

Petra och jag är sams nu. Så jag tog bort de väldigt fåniga kommentarer vi skrivit till varandra här i bloggen. Som Petra sa; "Nu har vi ju löst det här som två vuxna människor". Vi löste alltså vårat bråk genom att dricka en kopp kaffe och boka Londonresan. Väldigt bra av oss. Eloge!

Jag har fått bort skräpet i ögat nu. Det är fanimej ännu skönare än att vara sams med Petra! haha.

Just nu skriver jag en helvetiskt lång uppsats om scientologin, som mer och mer börjar likna en akademisk avhandling. Den är grymt långt. Min lärare kommer att slå mig med den, det är jag bombsäker på. Speciellt med tanke på att hon klart och tydligt sa; "det här är ju inget stort arbete direkt". In your face, Ingela!

Kramp i ryggen och fingrarna. Smärre nackspärr. Hungrig är jag också. Helt underbart! Då var det bara analysen kvar då. Ridå.

Skriv din åsikt
Postat av: Petra

haha är jag tillochmed sämre än ett skräp i ögat? :)
Haha, näemen jo. Skönt att ha allt färdigbokat, kan du skicka över vilka datum det var?

2006-11-30 @ 17:03:17
URL: http://whoppe.blogg.se
Postat av: Pillan

Skräpet var faktiskt en lång och väldigt tjock ögonfrans med ett rejält lager mascara på, som till råga på allt lagt sig OVANFÖR ögongloben. Smärta.

trettionde till femte, tiderna har jag inte i huvudet i skrivande stund! Men vi måste ju planera allt kul vi ska hinna med, så då ordnar vi all "fakta" till dig.

2006-12-01 @ 21:49:02
URL: http://obeskrivlig.blogg.se

Skriv vad du tycker:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Tyck till!

Trackback
RSS 2.0