Top Model & Rea

Jisses, den här säsongen följer jag verkligen Top Model slaviskt. Men oj så kul det är! Dock måste jag få säga att jag, som avgudar och älskar långt hår, tycker att Cassandra var mycket mycket MYCKET snyggare i sitt långa hår. Klipp aldrig av någons hår! Jag skulle tappa halva min personlighet om nån klippte av mitt hår.. Plus att jag skulle stympa frisören..

Nyår är numera så gott som ordnat, ser verkligen fram emot det! Ska tillbringa kvällen hos Josefina, drickandes vin och ha kul. Och eftersom hon flyttat hemifrån nyligen, så var ju jag bara tvungen att kila in på Mique idag och köpa henne något fint! Det är hon värd, efter allt som jag snyltat på i den lägenheten! =)
Var ju inne i Eskilstuna idag och skulle handla lite på rean. Det slutade dock med att jag bara köpte ett reaplagg, och resten till ordinarie pris! Typiskt mig. Det blev i alla fall en snygg väst (reaplagget), ett par svarta Cheap Monday jeans, en tavla, ett armband, örhängen, mascara, läppglans, present till Josefina och ett partylinne till nyår! Precis lagom shoppat av mig. Nästa gång jag åker in ska jag köpa min efterlängtade Lyle & Scott tröja, eftersom jag fick ett presentkort på 500:- i julklapp. Den gråmelerade färgen är ju bara alldeles för snygg. (Ja, jag är svag för gråmelerat. Och brunt. Mumma)

Imorgon, på fredag och på lördag ska jag jobba. Har jobbat rejält nu i två veckor, så januarilönen kommer nog betala nästan hela min Londonresa. Plus att jag fyller i januari, så det trillar nog in lite pengar då också!

(Lättmjökdrycken är bäst..)



Obesegrad

Då var julen över för den här gången, vilket känns allmänt skönt, trots att det var en bra jul. I söndags var det utgång som gällde, och jag var och svirade i Katrineholm för första gången. Inte lika bra musik som på Rolling, men skoj var det. Igår var jag ruskigt bakis, vilket inte var lika skoj. Men det är smällar man får ta.

Jag står numera som obesegrad mästare i Kalaha, vilket är det bästa spelet som finns. Jag vann cirka 30 gånger i rad mot min bror. Helt sanslöst kul. Monopol har det också spelats, men där gick det inte lika bra. Men jag kom i alla fall inte sist! =)

Bästa julklappen då? Bruce Springsteens samlingsbox pga 30års jubileumet av 'Born to run'- skivan. En skiva och 2 DVDer i en otroooligt sexig förpacking. Me like it.

Oj oj, H&M's vår/sommar katalog trillade ner i brevlådan idag; härligt! Dags att beställa lite sköna vårkläder, plus en massa partytoppar inför Bulgarienresan! =) Jag kommer att bli alldeles utblottad. Men tänk bara tanken; korta kjolar och babydoll linnen! Sommar! Värme! Vintern kan dra åt helskotta! Ah, nu är jag på jättebra humör. Därför ska jag dra ner humöret lite genom att trampa lite motionscykel och sen ta ett långt, varmt bad med en härlig badbomb från Body Shop! Hej!

Sex, droger & tinnitus


Citatböcker har ju alltid faschinerat mig, och nu har jag hittat den ultimata; Sex, droger & tinnitus av Klas Ericsson. Bara massor med härliga rockcitat!
 
”När jag växte upp fanns det två saker som var impopulära i mitt hem.
Den ena var jag. Den andra var min gitarr.”

- Bruce Springsteen

Galaxen

" I begynnelsen skapades universum.
Detta har senare gjort många människor väldigt upprörda,
och har i vida kretsar betraktats som helt förfelat. "


- Ur 'Liftarens Guide till Galaxen'
Möjligtvis den bästa bok som någonsin skrivits,
och texten ovanför är troligtvis den mest humoristiska någonsin.

Äntligen över

Tam tam taa, finally är julen slut för detta året. Eller nästan i alla fall, imorgon så ska hela familjen (eftersom vi inte var alla igår) äta kalkon och byta lite julklappar. Kan bli trevligt.

I övrigt så har jag nu beställt tid för tatuering. Plus att jag måste börja planera min Londonresa en aning, t.ex. hur mycket pengar jag borde få ihop, och så borde jag kanske ringa Sam och meddela att jag kommer över. Det är mycket nu..

Nej, kanske dags att slänga sig i soffan, fortsätta på boken och bara göra ingenting. Helt enkelt. Japp, så får det bli.

Årets rensning

Idag blir det bio, 'Narnia; Häxan och Lejonet' är ju ett måste.

I övrigt idag så ska jag rensa garderoben, jag kommer knappt in i den längre. Måste slänga ut lite saker som jag vet att jag aldrig mer kommer använda, plus allting som är trasigt men som jag av sentimentala och förhoppningsfulla skäl inte vill göra mig av med. Tanken är att ifall jag rensar ut rätt rejält, så kommer jag få plats med alla väskor därinne. Och alla skor. Och alla halsdukar, mössor, hattar, kepsar, bälten, smycken, tofflor.... Jag måste verkligen rensa, och det är nu.

Oh, idag har jag även slängt massor med gammalt smink. Det borde man verkligen göra lite oftare, jag hittade grejer som jag inte ens minns att jag inhandlat, och absolut inte använt. Eller, rättare sagt så hoppas jag att jag inte använt de prylarna. Ick.

Nu är det jullov, väldigt välbehövligt. Handla sista julklapparna imorgon, jobba på fredag och öppna paket på lördag. Krogen på söndag och sen vetesjutton. Jag måste slå in julklapparna också.. Hmm.

Nej, garderoben var det visst! (rensa aldrig din garderob utan att lyssna på Bruce's 'Born to Run'- skiva.)

We don't celebrate mondays

Har sitter jag i ett iskallt rum, framför datorn och försöker skriva klart ett hemprov i SamB, som ska vara klart och inlämnat vid tolvslaget. Jag har precis skrivit klart delen som skulle handla om tsunamikatastrofen, och inte helt ovänt har jag skypp galla över Laila Freivalds och hennes ytterst viktiga teaterföreställning, som prioriterades högre än att få hem några hundratals skadade och chockade svenskar. Bra Laila, BRA! Ah, jag får panik på politiken. Vart finns alla vettiga människor med fungerande åsikter? Om du är en sådan människa, hör av dig. Vi har politik att diskutera.

Jag jobbade igår, jag ska jobba idag, jag jobbar imorgon och jag jobbar på fredag. Ju närmare julafton vi kommer, desto mer köer och desto mer griniga kunder. Oj, jag längtar verkligen ihjäl mig..

På torsdag ska sista julklapparna inhandlas, och då ska jag även beställa tid hos tatueraren. Jag ska dessutom köpa lite uppmuntrande saker till mig själv, eftersom vintern tar kål på mig. Nu ska jag däremot ta itu med lite frågor angående terrorism, och sen hörs vi på ICA! Kom och handla av mig och gör min kväll lite roligare!

2005

Musik och människor som berört mig under året.

Vi börjar väl med musiken;

Bruce Springsteen - Thunder Road
”So Mary climb in, it’s a town full of losers and I’m pulling out of here to win”

Bruce Springsteen - Born to run
"I wanna die with you Wendy on the streets tonight, in an everlasting kiss"

Bruce Springsteen - Lost in the Flood
"Hey man, you think that's oil? Man, that ain't oil that's blood"

Bruce Springsteen - Devils&Dust
"We're a long long way from home Bob, home's a long long way from us"

Josh Groban - You raise me up
"You raise me up, to more than I can be"

Thin Lizzy - Cowboy Song
"Let me keep spinning til' I hit the ground"

Moneybrother - They're building walls around us
"For all intents and purposes, man, it's easier to leave "

Dire Straits - Heavy Fuel
"It took six hamburgers and scotch all night, nicotine for breakfast just to put me right"

Creed - One Last Breath
"It seems I found the road to nowhere, and I’m trying to escape"

Bob Dylan - Subterranean Homesick Blues
"God knows when but you're doin' it again"

Mikael Wiehe - Flickan och Kråkan
"Och flickan är liten och hennes hår är så ljust, och hennes kind är så flämtande röd.
Och kråkan är klumpig och kraxande svart, och om en stund är den alldeles död."


Björn Afzelius - Fröken Julie
"Julie, ja så var visst ditt namn, ja jag minns du föll av stolen, när jag sa att mitt var Juan"


Människorna som berört mig under året, det är en svår lista att göra. Självklart har alla mina vänner haft en enormt stor betydelse, men det finns vissa människor som har fått mig att känna det där lilla extra, vare sig det är bra eller dåligt.

Sandi
Jag finner inga ord, det är fortfarande så overkligt.

Sam
Du har varit så stark, och du kommer alltid vara en del av min familj.

Morgan
Älskar dig mer än någonsin nu.

Malin
Det som hänt dig gör ont i mig.

Petra
Dig kan man nå dygnet runt, och hos dig har man alltid en sovplats om livet blir jobbigt.


2005 visade sig vara det värsta året hittils i mitt liv, det året som allt värdelöst var tvunget att hända. Men vi har alla blivit starkare utav det som hänt, och vi tar vara på varandra istället för att vara förbannade på livet. Vissa läxor man får lära sig är hårda och otroligt jobbiga, men de läxorna är oftast de viktigaste.


I need you to be so much closer..

deja vu

Det känns som om historien bara upprepar dig, som om jag ständigt hamnar i samma deja vu, och att jag gång på gång måste uppleva och gå igenom detta med mina vänner. För att beskriva hur det känns, på ren svenska, så finns det bara en mening som funkar; Det suger så in i helvete.

Händer detta någon mer av mina vänner, så är det endast en sak som gäller;
kastrering, stympning och allmän avrättning.

2005 är ett värdelöst år. Det fick inte ens sluta bra.

allting är ju relativt

Rent allmänt så är vintern helt värdelös. Det är kallt, man måste gå i klumpiga skor och tjocka äckliga jackor. Slasket gör att vad man än tar på sig så blir det ändåså förstört. Det var vad jag hade att säga om vintern. Nu tänker jag däremot ta upp vad jag håller på att flippa ur på mer eller mindre dagligen;

1. Först och främst, människor som verkligen bara måste vara griniga när de väl bestämt sig för det, och som absolut inte kan piggas upp vad man än säger. Alla drabbas väl av det här mer eller mindre, men för guds skull, försök iallafall! Det blir inte roligare än vad man gör det till.

2. Människors behov av att vara fjortisar, utan att de själva tänker på det. Exempel är detta evinnerliga 'festande', där hälften däckar innan tio. Vad är poängen med det? (som parantes kan man ju fråga sig varför man dricker tills man däckar över huvud taget..) Vissa människor bara mååste dricka, festa, hångla med alla och allt det där tjafset enbart för att de ska känna att de är 'någon/något'. Det känns som om människor i allmänhet har glömt vad som är viktigt. Det för oss direkt till punkt 3.

3. Det som är viktigt, och värt att ta vara på är familjen, vännerna och alla dom härliga stunder man har med dem. Hur härliga är de stunder, egentligen, när hälften spydde och andra halvan bara har minnesluckor? Umgås på andra sätt med era vänner. Istället träffas folk enbart när det vankas sprit/fest. Det är både patetiskt och sorgligt.

4. Förmågan folk har att alltid lägga sig i allting. "Åh, vem hånglade med vem? Vem är intresserad av vem?" och allt annat som mest i mina öron kan liknas vid; blabla gughgiohsd. Typ.

5. Människors förmåga att kläcka ur sig massor med elaka saker, utan att ens använda ett uns utav sarkasm eller ironi. Ni kan lägga ner genast, för det är bara GAH! Refererar vidare till
Petras blogginlägg som tog upp just detta ämne.

Det var allt som jag i allmänhet stör mig på just nu. Sista punkten i dagens (kvällens?) tankar är; Varför ska det vara så jäkla svårt att veta vad man vill? Jag vet inte vad jag vill göra, jag vet inte hur jag vill ha det, jag vet inte hur jag ska göra, jag vet inte varför och jag vet ingenting. Massor med tankar, känslor och allmänna vederstyggelser bara far omkring i mig, runt mig och fanimej precis överallt. Vilka kommer finnas kvar när det börjar bli ryckigt? Vilka kan man lita på i vått och torrt? Vilka är äkta och vilka är lika fejk som silikon? aah, jag blir galen. Det känns som om alla mer eller mindre börjar bli suddiga i kanterna, konturerna försvinner tillsammans med det man trodde man faktiskt visste om sina vänner/bekanta/whatever.

Jag vet inte vad jag vill, och jag har inte den blekaste aningen om vad det kommer att bli av mig. Allt jag vet är att Bruce är Gud, vintern är fruktansvärd, sommaren återvänder varje år och att kaffe är det enda som håller mig vaken när det är mörkt, kallt och väldigt mycket vinter ute. (Annars också, egentligen, men det passade inte riktigt in.)

Om en månad more or less blir jag arton. Sen är det inte långt kvar tills det verkliga livet börjar. Vilka vågar släppa den trygga, tråkiga vardagen och åka med mig? Vi kan leva på luft, sålänge vi har kul, och sålänge vi är med varandra. Detta förutsätter förståss att vi har kaffe och snus. Jag börjar om; Vi kan leva på luft, kaffe och snus. Bättre.

Eftersom det här inlägget verkar bli lite för långt för att man ska orka hålla ögonlocken öppna under hela den stunden som det tar att läsa, förstå och acceptera det som är skrivet här, så tänker jag därför bara avsluta lite kort med ett väl utvalt citat;

"all the bridges in the world won't save you if there's no other side to cross to"


It could all be so simple but you rather make it hard .. Picture us on the road, with me behind the wheel, driving us both away from here...

Enkel filosofi


"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar."

I'm an evil overlord

Jag klarade nationella provet, med god marginal, vilket känns ruskigt skönt. Av mina poäng var 8st Vg, vilket jag måste beundra. Varför är jag bara bra på svåra saker, och helt inkompetent när det gäller de lätta grejerna? Måste jag alltid tänka så himla komplicerat?

Idag har Petra och jag organiserat hela elevrådsrummet, rensat ut onödiga saker/papper, tagit ett ordentligt tag i skoltröjeplaneringen och helt enkelt varit ruggigt effektiva. Vi var så energiska att jag missade historian, mentorstiden och nästan matten. Sanslöst. Sen gick jag och klippte mig och färgade håret, och jag måste säga att jag blev nöjd. Och nu behöver inte alla klaga på att jag har så långt hår, för jag klippte faktiskt av en hel del! Det ni..

Kvällen kommer nu att bestå utav Top Model, Sex and the City- maraton och en kopp grönt citronté. Jag ska dessutom plugga lite psykosocialt arbete i pauserna, eftersom jag har prov imorgon.

För er som inte har något att göra, och dessutom har skön humor, tänker jag tipsa om en grej;

The Top 100 things I'd Do If I Ever Became An Evil Overlord

Sjukt bra humor, alla som någonsin läst fantasy / science fiction eller sett en sådan film; You'll love it! Kortfattat handlar det om alla saker som onda personer gör i filmer/böcker, som slutar i deras nederlag. Listan vänder på det, helt enkelt. Skrattretande.

Bah. Det slog mig att jag måste gå upp tidigt imorgon, möte klockan åtta med styrelsen. Träligt att gå upp tidigt, men uj så mycket viktigt det finns att ta upp! Hejpa!

Galen eller genial

I illustrerad vetenskap nr 18, finns det en ruskigt intressant artikel som behandlar faktumet att riktiga genier (ex. John Nash, Albert Einstein, Ernest Hemingway o.s.v) ofta hamnar i sjukdomar som anses vara rätt 'galna' (manodepressivitet, paranoid schizofreni, depressioner, tvångstankar o.s.v). Och är det egentligen så konstigt? Att vara intelligentare än sin omgivning innebär ju att de som man har runt omkring sig inte förstår en på ett bra sätt, eftersom de inte fungerar på samma sätt som en själv. Likadant med att man kan ligga på samma 'våglängd' som någon annan. Som exempel tänker jag ta upp mig själv och Petra. Vi behöver inte avsluta meningar, för vi förstår varandra ändå. Vi behöver aldrig förklara ord, begrepp och teorier för varandra, eftersom vi tänker på liknande sätt. Det är jäkligt skönt, för med många andra måste jag förklara begrepp och ord, för att inte tala om teorier och idéer jag har. Så därför tänker jag härmed hålla ett litet tacktal till Petra!

Petra!
Grymt bra att du förstår mig på den sjuka och smått galna nivå jag/vi ligger på. Du kan hantera de skumma konversationer som jag måste föra, t.ex. de som handlar om USA's politik, Harry Potter, naturkatastrofer, människor, filmer, böcker o.s.v. Inget jag säger tacklar du ner, utan du diskuterar med mig! Det är fan en bedrift. Plus att du är den enda någonsin som  jag kunnat haft ett grupparbete i skolan med utan att flippa ur totalt. All heder till dig!

Som avslutning på detta något skumma inlägg vill jag påpeka att intelligens är inte samma sak som att vara smart. De två saker skiljer sig åt något enormt. Och för att citera Illustrerad vetenskap; "Hög intelligens gör kaos till kreativitet".

Ikväll blir det poker med Petra, Negern, David och Albin! Jisses så utspelade de kommer bli av mig. Jag är nästan lite för bra på Texas Hold'em än för mitt eget bästa. Tjipp!

None but the brave...

Choose a band and answer only in song titles by that band: Bruce Springsteen

Are you male or female: Brilliant Disguise
Describe yourself: Tougher than the rest
How do some people feel about you: Let's be friends (skin to skin)
How do you feel about yourself: I'm a Rocker
Describe your ex girlfriend/boyfriend: Lost in the flood
Describe your current girlfriend/boyfriend: Nothing man
Describe where you want to be: Where the bands are
Describe what you want to be: None but the brave
Describe how you live: Mansion on the hill
Describe how you love: All or nothin' at all
Share a few words of wisdom: It's hard to be a saint in the city

Nationella

Satt för en stund sedan och skrev nationella provet i MaB. Del 1(den lätta) gick väl hur dåligt som helst. Del 2 dock, den svåra, var jag väl helt grym på! Så jag hoppas på ett VG,men det blir nog bara ett G.

Slutar skolan tio i fyra idag, och börjar jobba klockan fyra. Det är omöjligt att få ihop den ekvationen. Det blir att springa till jobbet, hoppa i arbetskläderna och flyga nerför trappan och kasta sig i en utav kassorna! Föreställ er det där... Tveksamt om jag lyckas med det där på tio minuter.

Ikväll ska jag umgås med Petra, probably Negern och vad vi gör är en bra fråga. Det lär väl bli poker/monopol som kvällens underhållning. Helt okej alltså!

Wow, nu är det bara en och en halv timme tills jag börjar..gah!

Magiskt

Här sitter jag med mina grymt snygga rödlackade naglar och filosoferar över hur min handväska egentligen fungerar. Nån utav er kanske har läst en viss barnbok om Tomten och hans magiska julklappssäck, där precis allt går ner? Då vet ni hur min handväska fungerar. Det är helt sjuk hur mycket grejer som går ner i den!

Nycklar, överdimensionerad Burberryplånbok (Smockfull med 'ICA-dra-bonus-kvitton'), nagelfil, nagellack, skolböcker, tre snusdosor (varav en är så gott som tom), tre anteckningsblock, iPod, kalender, lotion, cirka 5 lypsyl, småpengar, skolpapper, pennor (20st?), sudd, tre tuggummipaket, en svart fingervante och en blå fingervante (?), en burk c-vitamin, en burk bafucin, näsdukar, Ica personalbrickan, stift, hårsnoddar, hårspännen, täckstift och läppglans. Mer än så har jag inte orkat rota upp, men ni ska veta att den här väskan inte ser stor ut. Vanlig axelväska, men lika magisk som Tomtens julklappssäck.

Jag har precis trampat motionscykel i 40min, och nu ska jag göra en kopp té och hoppa i badkaret en stund. Ska läsa ut boken jag håller på med, och sen vetesjutton.

(Jag men hej hopp, jag har väl nationellt i maB imorrn, har jag pluggat något? NEJ! gaaah..)

Duktig idiot

Duktig idiot ska väl vara jag då. Har precis trampat motionscykel i 39min & 9sek. För att inte dö av tristess så såg jag LOST, avsnitt ett. Jajemen, jag ska ta itu med alla LOSTavsnitt som hittils visats på Amerikansk TV, och därför ska jag slå två flugor i en smäll.

Annars så är det helt sjuk mycket att göra i skolan;

- Hemprov, Samhällskunskap B
- Instuderingsuppgifter, Kultur & Idéhistoria
- Nationellt Prov, Matte B
- Redovisning PowerPoint- presentation om da Vinci, Engelska B
- Prov, Psykosocialtarbete
- Grammatikprov, Spanska steg 4
- Redovisning om Peru på spanska, Spanska steg 4
- Uppsats om Voltaire, Historia A
- Prövning för MVG i Naturkunskap B, Prov / Uppsats


Ja men hej hopp, det är väl bara två veckor kvar, men allt detta ska vi minsann hinna med. Gissa hur mycket som jag gjort idag? .... Ni som känner mig rätt gissar på NADA, och det stämmer alldeles ypperligt. MEN, jag ska ta itu med lite imorgon. T.ex. KuHi och HiA. Roligaste och lättaste ämnena, i alla fall av de uppgifter som går att göra hemma. Mitt i all röra av skolarbete så är första 'inför studenten' festen den 17 december. Alla som inte köpt biljetter går till Lina, Malin eller Sara Ax  first thing in the morning!

Ikväll ska jag se Top Model, och för första gången ska jag faktiskt försöka följa mer eller mindre hela säsongen. Ska titta allaaa kvällar när jag inte jobbar.

Ett litet memo till Petra; Det är kul om du har lite bilder i boken, iaf några stycken. Och skippa alla punkter och andra onödiga tecken, då blir boken inte lika tjock. (BARN i största allmänhet är IQ befriade)

Jag har

(x) rökt en cigarett
(x) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x ) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) flygit
( ) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
(x) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) haft ett te-party (inte precis ett party men mycket te blev det)
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
(x) varit med om en jordbävning
(x) rört en orm
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) ätit ett helt glasspaket
( ) varit vittne till ett brott
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) skrivit ett brev till tomten
( ) förstört en fest (Räknas det om man förstor något under festen, men inte själva festen?=)
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
( ) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan på en lyktstolpe el. dylikt
(x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
( ) brutit ett ben (räknas lillfingret?)
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) Hoppat Bungejump
(x) Suttit i cockpit när ett flygplan landat
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken

Vad säger den här listan om mig egentligen? Hm.

Bruce



Baby this town rips the bones from your back
It's a death trap, it's a suicide rap
We gotta get out while we're young
Cause tramps like us, Baby we were born to run

Gratis

Jag tänkte vara snäll idag och ge ett bra tips!

Klicka på länken, där finns massor med gratissaker, plus att du kan vara med och tävla om biobiljetter! =)

http://www.GratisListan.se/inbound.aspx?t=Tavling&d=82639


På väg

Hey hoes. Strax anländer Mogge till Flen, det var ett tag sen man såg honom. Ska bli kul att träffa honom, plus att vi ska bestämma en helg då jag ska upp till honom och mysa! =) Han sover över här, sen imorgon så ska han vidare.

Wow, stormöte idag för elevrådet, och hur många klassrepresentanter som helst dök ju upp! Jag är stolt!

MVG på provet i psykosocialtarbete; återigen är jag stolt. Den här bloggen känns numera som en hyllning till mina prestationer. Men det är sant, jag är BRA!

Imrogon sker första avbetalningen på Bulgarienresan, P och jag är på VÄG!

hits