Konsten att roa sig i Flen

Igår blev det en halvdag i vårat stora Centrum med Petra, där vi hann med två besök på resebyrån, ett halvt besök på trafikskolan, ett långt besök på ett av fiken och ett onödigt besök på ICA. Mitt kära ICA hade fått in nya DVD- filmer, Ta tre för 99kronor. Ja, men jag tog väl tre. Som vanligt.. Plus att de hade fått in lite reaböcker. Så jag plockade på mig Tempelriddarna och korstågen till det heliga landet och Berlin; Slutstriden 1945. Lovely! Det är ju bara det att jag har böcker överallt numera, och igår kväll var jag nära att beställa fler böcker från cdon.. God have mercy on me..

Jag gillar mina och Petras fikastunder. Sittandes i timtal med kaffe och ostfralla, så mycket skit som vi pratar då kan vara världsrekord. Mer fikastunder åt folket! (?) Eller kanske bara åt Petra och mig då..

Jag håller på att planera en weekend till Milano, som Petra ska få följa med på. Vi ska dit enbart för att strosa runt, ha lite ledigt och SJÄLVKLART besöka Santa Maria delle Grazie för att se mitt favvokonstverk genom tiderna - Nattvarden. Vi har dessutom planerat in en Londontripp i slutet på Januari, och jag ska ju dit på höstlovet också. Dags att jobba arslet av sig igen alltså, vilket redan är schemalagt då jag jobbar konstant hela sommaren. Men pengar är inte fy skam.

Nu ska jag laga lite mat åt min hungriga mage!

Skriv din åsikt

Skriv vad du tycker:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Tyck till!

Trackback
RSS 2.0