Hemligheter avslöjas!

Ännu en jobbvecka.
Jag har börjat tröttna rejält på detta nu. Våren var ju helt underbar, jag låg i soffan och tittade på lunchTV och eftermiddagsTV och gjorde slut på massor med pengar ihop med Sofie och promenerade vid vattnet. Jobb är fan överskattat.

Dagen räddades av 1 liter blåbär, varav ½liter har ätits upp ihop med mjölk. Mumma!

Förövrigt såg jag "2 days in Paris" igår. Sjukt snyggt filmad, bra skådisar, bisarr humor och bra historia. Det trodde jag ju då inte, men döm om min förvåning! Det gillar vi.

Jag kanske ska ta och avslöja mina studieplaner nu! :) Haha. En del vet redan, men vissa kommer bli snopna. Som ni kanske förstått så spolar jag detta med kriminologi nu, och psykologi hoppar jag. För jag ska bli miljövetare!
Miljö och Utveckling, 180hp, på Södertörns högskola.

Ah, jag är så sjukt taggad! 3års studier!
Jag satt och funderade på varför i hela fridens namn jag inte väljer att studera något som jag är intresserad av och som jag faktiskt skulle vilja spendera resten av mitt liv att jobba med. Valet faller då lätt på miljö, med tanke på att återvinning är min största hobby. Så jag sista-minuten sökte för 2½ vecka sedan, kom in på första försöker, och så är det med det!

Miljövetare! Yes!

När man vet att det gått åt helveteFesten i lördags började spåra ur i samma veva som Petra och jag fick för oss att börja skeda folk, tillsammans med någon som förevigade alla dessa skedningar med min kamera.

Inte okej alltså.

Mina strumpbyxor är heller inte okej.

Ett litet konstaterande

Okej, så här ligger det till.
När det blir sommar i detta land så tycks denna blogg alltid ta semester.
Det här har absolut ingenting att göra med att jag har så mycket roliga saker att sysselsätta mig med så att bloggen inte hinns med, utan beror helt och hållet på att jag alltid spenderar mina somrar på jobbet vilket innebär att jag aldrig har något roligt/intressant/vettigt/överkomligt att skriva om.

Så.

Två biofilmer har jag hunnit med.
Harry Potter = Världsklass! Sjukt välgjord, funkade bra utifrån boken, rolig, spännande.. Kärlek!
Baksmällan = Humor! Se den, fy tusan vad partysugen man blir! Helt klockren film.

Igår var jag onykter. Ni vet sådär obehagligt pruttfull som bara jag kan bli. Mår rätt okej idag ändå, trots att jag inte kom hem förrens halv sex imorse. När jag känner för det ska jag berätta historien om PEAB- killen som vi träffade igår. Dummare människa får man leta länge efter. Kontentan är att människan ÄR en dåre.

Kaffe nu.

Bilproffsen

Igår skulle P och jag kolla ifall muttrarna i hennes bildäck satt fast ordentligt.

Så vi sparkade på alla fyra däck, precis som män gör när de ska köpa en begagnad bil. Sen begav vi oss hem åt varsitt håll, innan jag insåg att Nej. Man kanske ska kolla på muttrarna och dra lite i dem istället för att kolla lufttrycket i däcket (eller vad man nu gör när man sparkar sådär).

Ingen kan anklaga oss för att vara bra på bilar minsann.

Jobbhelg förövrigt. 14-21 idag, 16-21 imorgon. Arbete tar död på mig. Allt jag vill är bara att få ligga i solen på altanen med en kopp kaffe i ena handen och en bra bok i den andra. Men icke då!

Frukta icke!

Jag lever. Helt sant.

Det är bara det att jag jobbat en del. Och sedan avlidit på jobbet, för att återuppstå från de döda, jobbat vidare och sedan avlidit igen. Damn you som har semester.

Men annars så.Jag har druckit goda drinkar ur väldigt annorlunda drinkglas.Albin återvände hem efter 8 månader i Aussie. Det firades.
Den makalösa fyran umgicks igen för första gången på evigheter.


Typ så.
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag hämta min spikmatta i Stockholm! Ren glädje vill jag lova.

Ibland så

Jag har några sjukt bra dagar att se fram emot!

Imorgon kommer Albin, då blir det mys! Lördag går i festligheters tecken, på söndag ska jag gosa med Nova, måndag blir förvisso rätt så useless men på tisdag ska jag dricka kaffe och snacka skit med Axel!

Ack om man ändå vore arbetslös! Tänk vad mycket tid man skulle ha till att träffa folk och styra upp massor med roliga saker! Det skulle ju förvisso kräva en del cash på banken, men livet vore nog bra mycket bättre!

En kopp té och en bok nu. Sen ska jag sova.

WE'RE ALL HAPPY 'CAUSE THE STREETS THEY'RE ALWAYS THERE FOR USImorgon - jobb och promenad. Det blir inte mer än så.
På fredag däremot, då kommer Albin hem till civilisationen igen efter att ha spenderat på tok för lång tid i den gudsförgätna avgrunden som vanligtvis kallas Australien. Så jobb hela fredagen - sen möta Alb på stationen! Hem och göra tacos, snusa och spela kort. Det är vad vi planerat, och bättre än så blir det knappast.

På lördag så smäller stora "Welcome Home, Mate" festen igång, klassisk Flenfylla är att vänta från alla inblandade. Det kommer figurera cowboyhattar, Boris- vodka, en salig blandning utav människor och ren glädje.

ómnia mea mecum portokaffe & bok på altanen nu.
i solen, givetvis.

Sådetså

Kort dag på jobbet, grillning av hamburgare med far, en sväng på vinden där jag fyndade en hattask och en gammal blommig sak som ska föreställa en väska. Kaffe. Word Challenge på FB.

Detta är vad jag kallar en ultimat tisdag!

Imorgon ska jag sola. Oavsett väder.

Ah, dessa bekymmer

Det finns många anledningar till varför jag INTE bör ha en dator med internetuppkoppling.

Idag beställde jag en iPhone.
Där har vi en mycket bra anledning. Men jag behöver ju trots allt en ny telefon, och Jonna var så uppmuntrande att jag helt enkelt var tvungen!

Dessvärre behöver jag mer elprylar.
En ny dator är prio ett.
Sedan kan man ju fråga sig hur länge till min kamera tänker vara i livet, med tanke på att den badade lite i min grogg på Peace&Love. Men iPoden som gick sönder lyckades jag laga helt på egen hand. Det är helt enkelt bara att hålla tummarna, inte minst för min stackars ekonomi. Men när jag får min nya telefon så smsar jag gratis till allt och alla! Det ni! Inte en lugn stund framöver!

The Galway Girl

Lite smått uttråkad såhär en måndag.

Igår åt familjen pizza och roades av Nova, as usual. Jag tror min bror bröt handleden på mig, så allt är som vanligt. Är man 32 har man faktiskt ingen bra anledning att bete sig som 12 och försöka ha ihjäl sin lillasyster! Föräldrarna och jag tillbringade sedan kvällen med att titta på "P.S. I Love You", sjukt bra film (som man får gratis med senaste numret av Plaza Kvinna!). Jag som är svag för irländare/irländsk musik redan tidigare blev ju inte direkt botad av att se den filmen vill jag lova!

Planen för dagen är en långpromenad.
Sedan väntar jag med spänd förväntan på antagningsbeskeden till hösten.
Jag sista-minuten sökte till en 3årig utbildning som jag tror stenhårt på, så det är bara att hålla tummarna!
CSN kanske man ska ta och söka om också, skoja inte om att jag ser fram emot den utbetalningen i augusti!

Nej, vettigare än såhär blir det inte idag. Imorgon har jag en TUNG jobbdag, 11-16. Haha.

Peace&Love omgång -09

 

 

 

 

 

 
det går utmärkt att klicka på bilderna
(om man vågar se dem i en större version).

Kickstart my heart,

give it a start!

Jodå, jag lever.
P&L var sådär som bara P&L kan vara. Skitigt, äckligt, en frän urindoft var man än vände sig - det hade jag räknat med.
Folket jag var där med var alla malplacerade på sitt sätt, men på det stora hela var det en alleles makalös kombination! Jag ska slänga ut lite bilder någon dag så att ni får se packet.

Två specifika meningar sammanfattar vår lilla utflykt mycket bra:
(för att citera August) Människan ÄR en dåre.
Om det nu är så inihelvete bra, varför säger ingen då det?

Varmt. DET kan man lugnt säga. Något så inihelvete fruktansvärt varmt var det.
Men i glada vänners lag och med 7 flaskor solkräm så överlevde alla utom Isak solen!

Hur som helst.
Började jobba i måndags.
Var ledig i tisdags. Min iPod gick sönder!
Jobbade onsdag och torsdag.
Ledig idag = dåligt väder!

Så jag ska lägga all energi jag kan uppbåda idag på att försöka laga min iPod. Annars kan alla promenader jag tänkt ta kyssa mig i arslet, för utan iPod stannar jag inne! Min garantisedel är ju givetvis i Stockholm.

Mötley- feber förövrigt. SATANS vilken bra konsert! Kärlek!

hits