Bland dryga fransmänn och baguetter,

.. kommer jag att befinna mig de närmsta dagarna! Imorgon 11:55 lyfter jag och Axel mot Paris, där vi ska tillbringa fem riktigt härliga dagar. Louvren, Sacre Cour, Montmartre, Moulin Rouge, Triumfbågen, Eiffeltornet, Notre Dame, Picassomuséet och mycket mer..

Underbart! Kommer hem igen på söndag natt, så några blogginlägg blir det inte fören på måndag.

Och nej, varken jag eller Axel pratar franska. Inte ett ord kan vi. Men dricka vin, äta brié och baguetter - det kan vi!

Vitruvianska människan - finally! Äntligen kommer jag att stå öga mot öga med mitt favoritkonstverk genom tiderna! Makalöst.

Nu är det dags för massage.


Springsteen

11172-65
Bruce Springsteen på Globen - helt makalöst!

Jag finner inga ord! Vilken känsla! Bruce är Gud, det är bara att konstatera. 13 500 människor fick Globen att lyfta! två och en halv timme ren lycka..

Bäst? The River, The ghost of Tom Joad, Jacob's ladder, Atlantic city, Long time comin', Jesus was an only son, American land, Old Dan tucker och Pay me my money down.. Jag skulle kunna fortsätta den här listan tills jag fått med alla låtar han spelade..

Sämst? Att det inte varade för alltid..

Jag säger som Aftonbladets Markus Larsson; "Jag kan bara skrika." Så bra var det. Fem plus från allt och alla hittils, och han hade säkerligen fått mer ifall det var möjligt. Och han kom med den bästa nyheten på länge; han jobbar på ett nytt album med E Street Band! Lovely.

Makalöst. Jag har fortfarande inga vettiga saker att säga. Det jag känner för att göra nu är att tatuera in Bruce Springsteen någonstans på kroppen, bara för att klargöra hur jäkla mycket hans musik betyder. Och hur bra den är.. AAAAH!


11172-64

Låtlista;
Atlantic City
John Henry
Old Dan Tucker
Further on (up the road)
Jesse James
O Mary don't you weep
Growin' up
Jesus was an only son
Erie canal
My Oklahoma home
Love of the common people
The ghost of Tom Joad
Mrs McGrath
How can a poor man stand such times and live?
Jacob's ladder
Long time comin'
Open all night
Pay me my money down

Extranummer;
The River
You can look (but you better not touch)
When the saints go marching in
This little light of mine
American land11172-63

Bruce


Mycket

Det ser ut som om vi klarade oss från stormen, i alla fall här där jag bor. Som vanligt alltså, vi slipper alltid alla oväder. Bra placering utav Flen, det måste man medge.

Jag har stora ekonomiska bekymmer. Hur kommer det sig att pengarna aldrig räcker till? Och varför är jag alltid tvungen att handla så jäkla mycket hela tiden? Jag har pengar så att jag klarar Sthlm/Bruce, och Paris. Men sen när jag kommer hem.. Från den sjätte till den tjugofemte så kommer jag att vara helt pank. Och med helt pank så menar jag att jag inte kommer att kunna köpa minsta lilla tuggummipaket. Hur ska det gå?

Det kommer att bli lite tunnt med blogginlägg nu framöver, då jag inte kommer att kunna skriva något alls söndag och måndag, då jag är i Sthlm. På tisdag ska jag nog hinna med ett inlägg eller två, sedan åker jag ju till Paris på onsdag. Så då blir nästa inlägg på måndag vecka 45..

Det är som ni förstår en hel del på gång. Nu ska jag göra mig iordning, äta lite lunch och sedan knalla iväg till jobbet. Slutar vid åtta, då blir det till att packa, först till Sthlm och sen till Paris. Upp och ta tåget på söndag morgon, kommer hem igen på tisdag vid lunchtid, hämta ut Metrokort och planera lite med Axel, sedan sova och sedan iväg till flyget.. Lungt och fridfullt lov, inte det minsta.

Nu har jag saker jag måste göra..

Lite mindre hjärtklappning nu

Ni anar inte hur duktig och effektiv jag har varit här hemma idag. Direkt efter skolan så satte jag igång med massor med skolarbeten, och jag blev klar med alla de jobbigaste som ska in snarast! Helt underbart känns det. Så förhoppningsvis kommer min stressnivå att lägga sig lite nu framöver..

Igår gjorde jag en H&M- beställning, och idag en Asos- beställning.. Äntligen lön, eller vad säger man? Hinner jag med det imorgon så petar jag in ett inlägg med vad jag beställt för härliga saker!

Nu däremot - té, smörgås och lite TV innan jag fortsätter med att plugga till mitt prov i Företagsekonomi imorgon.. Sedan ska jag ringa bror min också, planera lite för sön-tis!

Vardagslyx

Om en liten stund är det dags för att få massage igen, för andra veckan i rad. Mamma är snäll och betalar massage, eftersom min rygg och jag inte riktigt är överens. Ska hålla på i några veckor så att ryggen kanske ger med sig lite. Lovely!

Jag borde just nu göra en filosofiuppgift och börja min teodicéuppsats. Uppgifterna ska in imorgon respektive på fredag, men energin tryter rejält just nu. Jag borde lägga på ett kol på släktforskningen till historian, och kanske så borde jag börja med projektarbetet.. Skolan är påfrestande.

På fredag blir det äntligen en shoppingtur, måste inhandla vinterjacka plus lite annat smått och gott. Men inte allt för mycket dock - fickpengar till Paris måste jag dessutom ha. Lönen var bra, men man kan ju alltid hoppas på lite mer.. Mycket vill ha mer, visst är det så.

Jag är rejält fullbokad nu ett tag framöver, men direkt efter lovet är det jag som styr upp lite filmkvällar och annat med vännerna. Malin, Lina, Petra, Albin... Alla ska få sin del av kakan. Jag har varit ruskigt dålig på att träffa folk på sistone, men jag ska bättra mig. Jag ska se till att bjuda hit dem var och en på filmkväll, jag har så mycket bra filmer som bara väntar på att någon ska njuta av dem. Så, så får det bli!

Protestera!

"Den nya regeringen vill skrota Djurskyddsmyndigheten. I sin första budgetproposition meddelade regeringen att man vill att den ska vara avvecklad till den 1 juli 2007.

Idag är det Djurskyddsmyndighetens uppgift att se till att djurskyddslagen i Sverige genomförs. Jag anser att Djurskyddsmyndigheten ska finnas kvar! Omsorgen om djuren bör stärkas - inte försvagas!"


Namnlistorna kommer att överlämnas till jordbruksministern.

Skriv på
protestlistan du också!Måste den nya regeringen förstöra allt som djurens rätt och andra personer har arbetat så hårt för? Varför kan de borgerliga inte vara humana? Anser de att djur är leksaker och ägodelar, som man kan behandla precis som man själv vill? Skamligt, tycker jag. Vi människor måste börja respektera djur och natur, för så som vi håller på för tillfället så kommer inte mycket att finnas kvar i framtiden. Hur kan mänskligheten vara så egoistisk? Vi kommer att överlämna en skövlad och förstörd jord till våra barn och barnbarn.

Är det vad vi vill?

Pengar går faktiskt inte att äta..

Fisken

Fisken

Den berömda Fisken. En väldigt originell sjuttonårs- present, som har överlevt alldeles för många månader (år!) och emellanåt väldigt skitigt vatten. En guldfisk blir i snitt tre-fyra månader, men den här fisken är snart två år gammal. Vilket är imponerade, då jag inte direkt är särskilt duktig på att rengöra skålen. För tillfället är han tjock. Riktigt tjock.

Sinnesjuk är han dessutom. Han suger in stenar i munnen och skjuter dem på glasen, eller spottar dem utanför skålen. Växter har han inga numera, då han demolerade de senatse växterna jag köpte. Han tuggade sönder dem i småbitar så att hela vattnet var grönt. Han är numera även sällskap av en plast- guldfisk, som min kära bror och hans sambo slängde ner i vattnet.

Avslutningsvis vill jag bara säga; köp aldrig husdjur åt någon i present, IFALL de inte önskat sig det.Kanske en positiv söndag

Det har blivit dåligt med uppdateringar de senaste dagarna, så jag ber om ursäkt för det. Men jag tänker skylla ifrån mig på massor med skolarbeten och lite väl många jobbtider! Mitt mål är ju alltid att uppdatera minst en gång om dagen, och jag känner att jag är en aning dålig på den fronten. Men en bättring skall ske, som alltid!

Idag har jag en på tok för lång "att-göra-lista". Skolarbeten varvas med städning, tvättning och en massa annat jag bara måste göra. Men mellan varven ska jag hinna blogga en hel del, här och på
bokbloggen.

Just nu tycker jag att det blivit lite väl många "meningslösa" inlägg, skärpning på mig. För det är ju faktiskt rejält långtråkigt att läsa om hur mycket jag har att göra och hur trött jag är.. osv...

Så nu jäklar! Haha.

Livet från den ljusa sidan?

Internet är verkligen värdelöst. Att söka fakta där är som att leta efter en nål i en höstack. Överallt står det olika saker, man hittar aldrig det man söker efter och man blir enbart förvirrad och irriterad. Tacka vet jag böcker..

Energin tryter verkligen, och med migränen jag har idag så är jag inte på särskilt bra humör. Att gå iväg direkt efter skolan och jobba känns inte särskilt lockande. Och eftersom det blir precis likadant imorgon med skola och sedan jobbet direkt så blir det bara värre. Just nu vill jag bara gräva ner mig i en bra film eller en bra bok. Lite té och värmeljus.. Så skulle dagarna se ut under vintern, då skulle man må bra.

Skolan är ju helt sanslös, nya uppgifter varje minut. Hur tror de att vi ska orka med allt? Ovanpå allt detta har vi ju projektarbetet, plus att jag har elevrådet, skoltidningen och jobbet.. Jag kommer smälla av, var så säkra på det!

Nu ska jag väl återgå till något vettigt, eller så tar jag en fika i cafeterian. Det lutar dock åt en kaffe..

Håltimmar är verkligen guds gåva till folket

Dessa håltimmar suger verkligen musten ur mig.. Om Frida hade varit här hade vi kunnat göra lite skolarbeten, men att sitta här helt själv och veta att jag BORDE göra något, men utan att ha energi till något alls - det är helt värdelöst.

Den här veckan blir det mycket jobb. Tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag. Bra med pengar dock, och det behöver jag. Eftersom jag inte kommer vara hemma på lovet så får jag helt enkelt tacka ja till alla tider jag kan få! Bara tretton dagar kvar till Bruce Springsteen, och femton dagar kvar till Parisresan.. Helt underbart! Axel och jag ska fixa Metrokort imorgon, sedan ska jag kolla up lite saker med hotellet. Plus att jag måste ta reda på när det är insläpp till Bruce- konserten.. Mycket nu..

Jag kanske borde ta och göra något vettigt?

trötthet

11172-60

Såhär känner man sig inför den kommande veckan. Jag vet hur mycket jag har att göra, hur mycket jag måste anstränga mig - och framför allt hur lite all ansträngning kommer att ge.

Skoltrött, ja. Ressugen, ja.

I behov av pengar, skoja inte.


Jag har stora planer på att gå och sova nu. Tänk er att krypa ner under täcket och bara få sova bort all trötthet och allt annat som ligger och gnager.

Ännu en söndag avklarad.

Återigen söndag, och vi vet ju vad vi tycker om söndagar. Så mycket att göra, så lite energi.. Under hela helgen så borde jag ha tagit itu med en helsikes massa skolarbeten, men så har det inte blivit. Jag vet inte alls vad jag gjort med tiden! Visst, jag har jobbat både lördag och söndag, men lite borde jag ju ha hunnit med därimellan. Så nu sitter jag och snabbskriver en massa uppgifter som ska in imorgon, och det är inte alls en bra idé. Men så fick det helt enkelt bli!

I fredags hann jag ju i och för sig en bit på vägen med släktforskningen, men jag känner lite ånger över allt som jag borde ha gjort nu under helgen.. Kanske en bättring till nästa helg vore en bra idé? Jag får nog lägga på ett kol nu i veckan också, jag jobbar ju bara onsdag, torsdag och lördag. Så det ska jag nog hinna.

Men det jag verkligen vill göra är att njuta av bra filmer, härliga böcker och lite quality time med familjen och vännerna. När ska jag få tid över? Och när jag väl får tid över, se till att ge mig lite tips på sevärda filmer! Jag har dålig koll på alla "de senaste" filmerna, så tips mottages tacksamt! Hösten innebär ju mysiga filmkvällar!

Bare Skin

11172-59

Peta är en fantastisk organisation, och här på bilden gör de grymt bra reklam för sig själva - och självklart för djurens rättigheter. Pamela Anderson, som är deras frontfigur, är självklart med.

We'd Rather Bare Skin Than Wear Skin

Ett STORT plus till Stella McCartney som vägrar använda djur till sina kollektioner!

Gör en insats du också...

Fredagen den 13e

Idag har jag varit en sväng hos farmor och farfar. Håller på med släktforskning i Historia B, så jag ställde lite frågor till dem. De mindes inte sådär överdrivet mycket, men däremot så kom farfar ihåg allas födelsedatum, speciellt dag och månad, men det var knappt så han kom ihåg några namn alls. Skum gubbe. Ska knalla till mormor nästa vecka och höra mig för där.. Kul är det i alla fall!

Idag/ikväll blir det massor med pluggande och så ska familjen se en bra film. Just nu verkar det luta åt Casablanca, en sådan klassiker bör ju vara riktigt sevärd!

Fredagen den trettonde.. Har ni råkat ut för något otursamt ännu? Det enda jag har hört talas om är mammas jobbarkompis som fick bilen påkörd av en utländsk kille som skulle parkera. Det visade sig att hans bil varken var försäkrad eller att han hade körkort. Otursdag för honom, garanterat!

Torsdag

Nobelpriset i litteratur gick till en turkisk författare som jag aldrig någonsin har hört talas om.. Mer om det på bokbloggen.

Ska ta och kila iväg till jobbet snart, har eget arbete i filosofin så jag hinner äta något innan jag ska börja slava. Det är ju alltid trevligt. Men egentligen orkar jag inte jobba 15:00 - 21:15... Jag är alldeles slut i kroppen och huvudet, mörkret börjar redan göra sitt med min energi och ork.

Hur kommer det sig att alla uppsatser och dylikt som jag lämnar in, och absolut inte är nöjd med, alltid får ett MVG av läraren? Om jag däremot är nöjd med det jag gjort, blir det VG+. Måste jag alltså skriva så att jag själv anser det vara dåligt, för att få bästa betyget? Så ska det ju inte behöva vara. Sjukt.

Mörkret

Hösten och det fruktansvärda mörkret är här nu. Jag funderar på att gräva ner mig redan nu, men troligtvis gör jag inte det förens i mitten av november. Jag avskyr mina vinterdepressioner, och ifall jag har tur blir det inte lika jävligt iår på grund av Parisresan nu första november och Londonresan framåt februari.

Men för att överleva hösten någorlunda så tänker jag vräka i mig böcker och filmer. Några av alla de böcker som ska läsas nu i höst är;

Ken Kesey - Gökboet
Fjodor Dostojevskij - Idioten
Philip Gardiner och Gary Osborn - The Serpent Grail
Peter Hoeg - Fröken Smillas känsla för snö
Raymond Khoury - Den siste tempelriddaren
Lena Einhorn - Vad hände på vägen till Damaskus?


Filmer som ska ses är;

Casablanca
Borta med vinden
da Vinci -koden
Doktor Zjivago
Singin' in the rain
Greven av Monte Cristo
The Passion of the Christ


Möjligtvis överlever jag allt mörker och all kyla tack vare dessa. Men mellan allt bokläsande och alla filmkvällar måste jag ju både plugga och jobba.. Tiden räcker bara inte till. Men nu i helgen ska jag plugga så att svetten lackar, ju mer jag gör klart nu, desto mer tid över till böcker. Så sant som det är sagt.

Waterstones

Waterstones Piccadilly - Xmas window

Det här är världshistoriens absolut bästa bokhandel;
Waterstones i London, beläget mitt på Piccadilly Circus.

Åtta våningar med böcker. Åtta våningar. Mitt paradis alltså. Det finns så många böcker där att man blir alldeles vimmelkantig. Supertrevlig och hjälpsam personal. En stackars kvinna sökte böcker åt mig i över en timme! Snacka om service. De har (självklart) ett café, kaffesugen blir man av att handla böcker i flera timmar, och de håller regelbundet massor med events. Bra priser dessutom!

Ja tack, jag vill flytta in där. I en liten vrå brevid alla Leonardo da Vinci- böcker.

Dagens fråga 10/10

Blev utmanad av Qaroline att svara på dagens fråga, och visst, why not?  

Finns det någon modefluga som du saknar och vill ha tillbaka?
Jag är ju en sucker för riktiga, klassiska cowboyboots (inte sådana som Din Sko och andra affärer säljer, utan riktiga amerikanska klassiker), så jag önskar ju självklart att de alltid vore på tapeten, för det blir ju så mycket lättare att få tag på nya boots då! Men egentligen är det sak samma, jag går ju i mina allt som oftast ändå! Jag gillar även när rock är på modet, för är det något jag gillar så är det rockiga t-shirts, svarta stuprör och så vidare.. Det vore även nice ifall mysbyxor alltid var högsta mode, för det finns väl ingenting skönare? :)

Modefluga du absolut inte vill ha tillbaka?
Kjol-ovanpå-byxor som var hett när jag gick i trean. Då knallade alla runt i slemmiga jazzbyxor och en slemmig jazzkjol på det. Inte snyggt. Jazzbyxor behöver heller aldrig komma tillbaka, för de är ju inte smickrande på någon. Päls är alltid ute, vem vill gå runt med fyrahundra chinchillapälsar (så många chinchillor krävs det för en pälsjacka..) på kroppen? Snobbiga Östermalmstanter borde aldrig få vara på modet igen, någonsin! Bojkotta päls helt enkelt.

Sådärja!

Helgen

Måndag igen, och jag kan bara säga att man kunde ha mått bättre. Amazon i lördags, det var ruskigt roligt! Förfesten var mys, Petra och jag kom och tänka på härliga minnen från Bulgarien när vi lyssnande på George, det drack en hel del och Josefina bytte utstyrsel ungefär tvåhundra gånger. Sedan bar det av, Amazon var i högform, härliga människor och god dricka. Dyr tequila dock, fyra stycken för 258 kronor.. Bra att man beställer och fricker upp innan man får reda på priset! Hemgång med Axel, vi skulle tydligen upp på en hal gräskulle för att Axel skulle sjunga en sång för mig, och där halkade jag och mina svarta jeans blev galet leriga. Kom sedan hem, och vad som hände hemma låter jag förbi osagt. Vi kan bara konstatera att jag inte mådde så bra då.

IKEA igår, hittade massor med härliga grejor, alltid lika kul att handla stekspadar, vitlökspressar och annat smått och gott. Det är ju lika bra att börja samla på sig saker, flytten hemifrån blir ju bara närmre och närmre...

Och alla såg Meet Joe Black igår? Om inte borde ni se den, är lite av en favorit. Otroligt vacker film!

Håltimma nu igen, blir till att plugga massor, jobbar efter skolan så då blir det inte mycket gjort.

Shoppingförbud

Snart är det dags för Bruce på Globen, och ni har ingen jäkla aning om hur overkligt detta känns! Jag kommer att vara i extas i säkerligen ett halvår efter konserten.. Och inte nog med Bruce, jag hinner inte mer än hem från konserten så bär det av till Paris. Jag måste börja spara pengar..

Jag sätter fanimej ett shoopingförbud för mig själv. Jag ska köpa vinterjacka, BH, ett par stövlar och strumpbyxor, sen får det vara nog! Shoppingförbud ända fram till december.. Tror vi att jag lyckas på den fronten? Jag måste ju, det blir ju minst tre resor nästa år! Jag startar idag, bortsett från de där tre sakerna som jag MÅSTE köpa. Shoppingförbudet får innebära inga tidningar, inga böcker, inga filmer, inget godis..

Jisses..


I brist på annat

Idag blir det till att plugga rejält på skoltid, jobbar direkt efter skolan och det är mycket som ska in imorgon. Jobbar även fredag och lördag, och på lördagen direkt efter jobbet så blir det Amazon! Åttiotalsfest, mest världens bästa coverband, FEJK, på scenen. Underbart. Jag tror nog att Petra och jag ska övertala bartendern att blanda iordning en Melon Ball! Bulgariennostalgi. På söndagen blir det sedan troligtvis IKEA med familjen, helt underbart, jag har massor med saker jag vill handla där! IKEA är verkligen fantastiskt, jag kan tillbringa hur många timmar som helst där. Deras priser är ju helt makalösa!

Snart är det ju dags för Bruce Springsteen konserten på Globen, närmare bestämt den trettionde oktober. Den första november bär det sedan av till Paris med Axel, vilket ska bli helt amazing! Framåt februari så blir det London/Windsor, då ska jag visa Petra varför jag anser att England är det mest fantastiska landet i världen! Shopping, lite sightseeing, träffa Sam och självklart tvinga Petra att dricka äkta engelsk té på det underbara lilla téhuset i Windsor. Senare på våren blir det antingen Milano, för att titta på Nattvarden, eller till Rom för att se ALLT. Frågan är om Petra vill joina på den resan, eller om jag måste hitta någon annan. Men jag tror att jag behöver ha Petras trygga hand att hålla i nere i katakomberna.. Haha.

Nu måste jag plugga.. Först lite filosofi, fakta om hedonismen.. Sedan Musikhistoria, fakta om Verdi. Pju, vi har fått på tok för mycket att göra i skolan, jag hinner knappt med att andas. Kombinerat med jobbet och projektarbetet som jag borde ta tag i så är min fritid noll. Jag ska ju dessutom hinna träna och umgås med familjen och vännerna. Så därför är den nya planen följande; Göra nästan allt skolarbete under håltimmar och lektionstimmar, träna vissa håltimmar och de dagar jag slutar tidigt, sedan jobba enligt schemat. Sedan, när jag inte är i skolan eller på jobbet, så ska jag se till att umågs med allt och alla. Lina har jag inte träffat på evigheter, Malin umgås jag med sällan, Petra springer jag bara om i skolan och Albin sitter jag bara med på vissa lektioner.. Verkligen en skärpning på den fronten. Men nu är det ju höst, vilket innebär filmkvällar! Myspys helt enkelt! Sedan ska jag se till att dra mig ut på krogen så fort jag har råd med det! Så får det bli.

Nu tänker jag återgå till skolarbetet!

Planering och inredning

Den källkritiska uppsatsen i historia B är klar och väntar bara på att bli inlämnad. Så nu tänkte jag, för en gångs skull, sätta lite fart med projektarbetet. Idag innan nästa lektion (13:10) så ska jag hinna skriva ihop lite frågor som jag ska maila till polisen, och skriva ett nytt blogginlägg i blogg- loggen. Pju. Jag velar alldeles för mycket med det här jäkla projektarbetet! Nu måste jag se till att få tummen ur, för första avstämningen är i november, och då vore det ju bra om jag faktiskt hade skrivit några kapitel! Som tur är så har jag min kära handledare som helt enkelt bara är i extas över mitt val av projektarbete, så hon gnäller ju i alla fall inte.

Två lektioner kvar nu. Sedan hem och plugga litteraturvetenskap, filosofi och svenska C. Analys, fakta och jämförelse. Jag måste göra klart allt idag, för imorgon jobbar jag och på torsdag så ska allting in!

Oh, vårat nya matsalsbord kom igår, så nu har familjen möblerat om i vardagsrummet och snyggat till det rejält! Äntligen fick jag slänga massor utav föräldrarnas "skit", helt enkelt. Så nu är matsalsdelen snyggt avskalad, enkel och mysig. Nu ska vi bara köpa lite nya hyllor, för de vita passar inte in längre.. Jisses, nu vill jag bara flytta hemifrån och inreda hela lägenheten själv.. Jag vet precis hur jag ska ha det, inredning är ju för jäkla kul! Jag ska nog ta och publicera ett litet inredningsinlägg. En specialare om garderoben, och sedan bara lite allmänt. Älska IKEA!

Snart bär det av till Paris..

Mycket att göra på sistone

Dåligt med uppdateringar, jag vet! Men sedan i tisdags så har jag haft på tok för många bollar i luften. Massor med skolarbeten, jag har jobbat och firat min mammas femtioårsdag. Så det har varit en hel del att stå i, men nu är jag tillbaka på den normala stressnivån med alldeles lagom många bollar i luften.

Ni kan omöjligt tänka er att jag tänker klaga på den här skoldagen va? Men jodå, det ska jag. Första lektionen mellan halv nio och halv tio, Svenska C inställt, sista lektionen tjugo i tre till fyra. Och jag fick nyss reda på att sista lektionen är inställd den med. Alltså kunde jag ha knallat hem vid halv tio, men neeej. Den här skolan är världsbäst på att informera elever om saker och ting i GOD TID.

Men jag ska ta och knalla hem alldeles strax, väl hemma blir det att skriva klart historiauppsatsen, plugga lite annat också och sedan tvätta lite. Mamma och jag ska dessutom rensa ut allt från hyllan i vardagsrummet, och sedan plocka bort den, då vårat nya matsalsbord kommer nu i veckan! Lovely!

Sedan är det ju C.S.I. ikväll! Inte missa!

hits