Finally!

Jag har haft en toppenhelg!

Äntligen tillbaka i Stockholm igen.. Hade upprop på Miljö och Utveckling i fredags, och det verkar helt fantastiskt! Jag är sjukt taggad! Första föreläsningen är imorgon.

Fredagen spenderades med Johanna, vi såg film och hade det mys. På lördagen var det klassisk förfest hos mig, och sedan drog jag, Johanna och Sofie till Terassen. Den här dagen spenderades med Sofie, Ben&Jerrys och Twilight.

Som sagt, en riktig toppenhelg!

slutspurten

en två tre jobbdagar kvar.
11-20 måndag, 8:30-18:30 tisdag och glidartiden 8:30-13:30 på onsdag.

En sista sväng hos Nova på onsdag, och så ska jag handla massor med mat att ta med hem till mig. Torsdagen skall ägnas åt klippning av håret samt hemfärd mot Stockholm. Pizza och vin på kvällen med familjen. Sen kör vi igång igen! Upprop på fredag..

Nu ska jag dricka mer kaffe.
Återkommer till bloggen när livet är som det ska igen, dvs framåt fredag.
Ah, alla vänner jag ska träffa snart! Sofie, Maria, Peter, Jonna, Johanna&Skoog... Lovely!

Ungefär såhär

FEM jobbdagar kvar. Fem. Jobb tors-fre, ledig lör-sön, jobb mån-tis-ons, åker hem till Sthlm på torsdagen!

Idag, till äran av att vara ledig, ska jag bege mig till Smultronstället för att äta glass.

Förövrigt har jag köpt världens snyggaste boots.

Ledig idag också, faktisktDet blev inte bara blåbärsplock igår, för min bror ringde och hotade mig om att jag skulle visa vart jag sett alla vildhallon. Så det var bara att ge sig ut i hallonsnåren, vilket resulterade i glass med varma hallon på kvällskvisten (jag hade ätit hallonen á naturell om det nu inte var så att jag är en sån värdelös plockare att jag i stort sett mosade varenda jäkla hallon). Så nu har jag fått frisk luft så det räcker och blir över för heela augusti.

Fast jag ska ju ut på en promenad också. Det är ju faktiskt solsken!

Skamligt att säga detta, men jag längtar till hösten! Eller snarare till den 20 augusti och alla följande dagar! Ny utbildning (med ny skola, nya kursare, ny litteratur, det bisarra i att se mig försöka sätta mig på rätt pendeltåg..), Stockholm igen, nytt jobb förhoppningsvis (måste verkligen skriva nytt CV direkt..), alla vänner däruppe.. Och för att inte ens tala om de 2-3 nya tatueringar som blir av i september!

En ny dator ska jag förhoppningsvis bekanta mig med också. Sorgligt nog så är min dator döende. Likaså min vänstra bakre lårmuskel. Och mitt ryggslut. Måste komma ihåg att hälsa på en kotknackare så fort jag återvänder hem.

Bärplockare

Drog ut i blåbärsskogen imorse, och kom hem med lite över en liter. Mycket bra gjort av mig! Mygg stora som småfåglar finns det i skogen vill jag lova, och en jäkla massa mini- grodor.

Köpte även ny kalender idag, så jag knåpar fortfarande med att föra över allt viktigt från den gamla till den nya. Tog mig i kragen också och betalade kåravgiften till SH idag, så man får sitt studentkort i tid. Kul dock att jag ska betala två kåravgifter nu i höst, vilket innebär att jag kommer släpa runt på både ett studentkort och ett mecenatkort. Hur som helst.

Resten av dagen skall ägnas åt promenad, uppletande av ett recept där jag kan använda lite blåbär, lite plockande utav hallon i en skog strax intill, fixa klart kalender och skriva ett nytt CV. Alltså en effektivisering av en ledig dag.

Bara 10 jobbdagar kvar nu. Hej å hå.

Jovars

Fortfarande bitter på livet i Flen. Annars något bättre. Nu kan jag i alla fall förmå mig till att svara på tilltal.

Jag hade pain in the ass- kunder idag. Bara.

Var dock duktig och tog en promenad efter jobbet. Måste komma i form igen, det här börjar fan bli löjligt.

300 aggressiva mail till Telia, fortfarande ingen iPhone på väg. Idioter. EN MÅNAD har jag väntat. Tröstshoppade ett par toksnygga boots från La Redoute istället.

In the movies

För tillfället är jag besatt av biofilmer. Jag vet inte riktigt hur det här kom sig, men jag har nu listat alla filmer jag måste se på bio under 2009:

Public Enemies
Inglorius Bastards
Taking Woodstock
Flickan som lekte med elden
Shutter Island
Fame
Luftslottet som sprängdes
Old Dogs
Sherlock Holmes


Fatta vad dyrt det här kommer att bli. Plus att jag måste orka läsa Stieg Larssons två sista böcker..
Men film är bäst på bio!
Fy så taggad jag är på Sherlock Holmes! Har ni inte sett trailern så bör ni göra detta på momangen!

Fuck you

Livet är ibland jävligt bra.

Och ibland helt jävla värdelöst.

Ibland funderar jag på att lägga ned den här bloggen, för den är oftast värdelös. Men sen kommer de där stunderna när man vill ventilera sig lite. Typ som nu. I och för sig vet jag inte ens om jag orkar ventilera massor med tankar, men ändå.

Jag blir så arg på fega jävla människor som bara stoppar huvudet i sanden så fort det är något. Såna som vänder kappan efter vinden bara så att de ska slippa ta en konfrontation. Och det här gäller även människor som påstår sig vara ärliga och rättframma. Aaah, yeah right vill jag lova.

Annars så är Flen precis så värdelöst som det kan bli.
Vad jag än föreslår att man ska hitta på så tycks ingen vilja göra något. Jag vet inte, kanske är det bara så att man inte vill umgås med mig, men då kan man ju säga det. Just det.

12 arbetsdagar kvar, sen tänker jag inte dyka upp här särskilt ofta alls. Mark my word på den. Vi ska bara se huruvida jag överlever 12 arbetsdagar och ett antal lediga dagar eller ej.

Nu ska jag höra om mina föräldrar vill gå på bio imorgon, för som vanligt så kan inte någon av alla de jag frågar svara ja eller nej om de vill göra nått eller inte. Så då står man med sista alternativet - övertalning av föräldrar. Fan tur att jag i 9 fall av 10 har världens bästa föräldrar.

Oh, en sista bara.
Jag blir ärligt talat fly förbannad på folk som måste vara nedvärderande eller "roliga" (dvs elak humor som inte uppskattas av någon) så fort de ska kommentera att någon annan faktiskt gör något av sitt liv. Det gäller allt möjligt, att man skaffar sig en utbildning (något som folk i allmänhet lider brist på), flyttar, skaffar ett visst jobb, umgås med vissa människor, gör vissa stora val här i livet. Svårt att sköta sitt eget ibland bara?

Jag är på så uruselt dåligt humör just nu att jag hoppas att ingen jävel tilltalar mig på minst en vecka.
Jag vill bara vara ifred.

hits