Det blir nog en ny dag imorgon


"We learn from failure, not from success"

Peace&Love 2008

Hemkommen från Peace&Love, och skapligt utvilad. Grymt kul vecka, precis som förra gången. Jag vet inte riktigt vart jg ska börja berätta, jag tror nästan jag skippar det faktiskt. Drar lite kort bara.
Fyra band blev det för min del i år; The Hives, Thåström, Sex Pistols och Nationalteatern.
I övrigt bestod dagarna av vodka+energidryck (boris!), langos, mjukost, våldtäktsmasken, trubaduren, enerverande skåningar, Wild Thing, Petras och mitt PYTTELILLA tält, kissbusken, Ding ding ding och massor med annat trevligt. Jag orkar inte dra upp alla bilder här, dom får hamna på Facebook istället.

  
  

Jo, just ja, det var ju även den här lilla detaljen när jag och Posse gjorde århundradets mest impulsiva grej också.
Vi bestämde oss på 3½ sekund för att pierca oss i bröstvårtan.
Det var precis det vi gjorde. Så galet smärtsamt att jag skrek i falsett (och jag som har basröst.. förstå hur ONT det gjorde). Jag upptäckte att Posse var piercad i bröstvårtan, och säger sedan lite helt apropå att "man kanske ska pierca sig där". Johan (tack för den..) säger att jo minsann, han såg en piercare lite längre ner på gatan.. Sagt och gjort, Posse och jag tar våra plånböcker och vinglar iväg... Jag hade på känn att impulsivitet inte var min grej.

Hur som helst så vill jag tacka alla inblandade för att Peace&Love även detta år var helt underbart, see you next year! (Med ett STORT tält nästa gång. Med stort menar jag åtminstone så att P och jag kan ligga raklånga i tältet..)

Nu ska jag åka till ICA och köpa Ben&Jerrys. MUMMA!

Nu drar jag

Jag vill meddela att den försvunna TVdosan nu lett till att jag investerat i en 32'' svart pianolackad LCD- TV från Philips. Very nice indeed. Den passar in fint här må jag säga.

För övrigt så lämnar jag hemmets trygga vrå imorgon för att ta mig till Borlänge och årets upplaga av Peace & Love. 10:00 eller något åt det hållet så lämnar vi Flen. Uppdatering sker först framåt måndag då jag förhoppningsvis har nyktrat till.

Ha det!

Fuckin' vacation man!

Klockan halv fyra idag blev det officiellt. Jag har nu två veckor semester på raken. (Den tredje blir i augusti).
Det jag har att säga om saken är: FAN VAD SKÖNT!

Som jag har längtat.. Iställer för att masa mig upp imorgon vid kvar över sex så ska jag sova till kroppen och hjärnan är utvilade. Det behövs.

Och midsommarbilder kommer. Jag kan gladeligen meddela att det var en trevlig tillställning med en makalös utsikt.

Godnatt.

En bra dag må jag säga

Jag har en ruskigt bra dag. Fick tillbaka resultatet på senaste tentan - ett B, det vill säga det näst högsta betyget av sju möjliga! =) DAMN I'M GOOD! Apskönt. Inte visste jag att jag var så pass skarp när det gällde samhällsvetenskaplig forskningsmetod. Men där ser man!

Fick ett glatt och överraskande telefonsamtal förut, för det var nämligen John i andra änden! Han har bestämt sig för att följa med oss till P&L! Hur kul som helst, det blir ju nästan en reunion från förra året. Så jag ringde Gös, som också ska med, och kirrade bilplats. Så två bilar blir vi upp, och detta kan bli helt galet. Gös är superhypad på att ha en full Albin i bilen. Tur det, för ingen annan ser fram emot den biten! :)

Nu ska jag fira mig själv med kaffe.

Mysteriet med TV- dosan

Min TV- dosa är spårlöst försvunnen. Jag hade den i förraveckan när Malin och jag såg en film, och efter detta har jag städat hela rummet och bytt lakan i jakt på dosan. Men den finns inte längre.

Det här måste ju innebära att jag behöver köpa en ny TV. En 32tums platt sak. Trist... =)

Nu ska jag hänga lite tvätt, sedan ska jag, Petra och Josefina bege oss till Katrineholm för en tur på ÖB, fika och vad vi nu kan ta oss för. Sedan ska jag jobba 16-21.

Monday again

"Det finns mycket som vi skulle kasta ifrån oss
om vi inte vore rädda för att andra skulle plocka upp det."
Oscar Wilde

En helt vanlig måndag. Inte så mycket att säga om saken, förutom att jag höll på att dö av tristess på jobbet eftersom jag vet att det inklusive idag bara är sex jobbdagar kvar till jag har semester. Jag vill ha semester nu. Och det är ju faktiskt bara knappt två månader kvar innan jag slutar som heltidsanställd och istället övergår till studerande och helgjobbare. Ni ska bara veta hur mycket jag längtar!

Jag funderade förut på hur P och jag är vänner, och varför vi är så pass tajta som vi är. Kollegor på jobbet tjatar alltid om hur tajta vi är, men dom har inte hajat på vilket sätt. Men det var en del funderingar, så det får helt enkelt bli ett eget inlägg en vacker dag.

"Ge mig överflödet, det nödtorftiga kan jag leva utan."
Wilde igen..

Gör en god gärning idag

Vecko Revyn vill förändra synen på våltäkt, och har därför startat en namninsamling. De vill bland annat att;

Alla våldtäktsanmälningar ska, där det faktiskt är möjligt, undergå en ordentlig polisutredning.
Faktorer hos kvinnan, såsom påverkan av alkohol, klädval, beteende eller tid från våldtäkt till anmälan, gör henne inte mindre värd att få en ordentlig polisutredning.

Bra initiativ från VR tycker jag. En våldtäkt på en onykter kvinna är en våldtäkt hur man än vrider och vänder på det.
Så skriv på och hoppas på att det blir någon skillnad!
SKRIV PÅ

Och så skriver vi på dessa namninsamlingar också;

En liten sexårig grabb har engagerat sig mot "Finning", en process där hajar får sina fenor avskurna, för att sedan kastas tillbaka ner i havet igen, vilket gör att de drunknar. Hjälp grabben HÄR.

Djurens Rätt protesterar mot Ullindustrin runt om i världen, där man bland annat klipper bort huden på bakdelen på lamm, helt utan bedövning. SKRIV PÅ för att stoppa ullindustrin, och även för att uppmärksamma problemet för svenska klädbutiker.


Fest i Flen  

  

Är det fest i Flen så är det. Gårdagen bestod av studentskiva hos Freddy (Grattis!), grillning och fotboll hos Lina & Ralle, taxi mot stan där det vankades E-Type (Adlen på första bilden är bevis på stämningen där! Haha). Sedan var det öltält och coverband för hela slanten. En härlig kväll, som alltid när det är fest i den här stan.
Idag är man mindre pigg. Men tacopaj och sedan kaffe piggar upp.

Saturday

Dolly igår, härligt stämning trots att det var kyligt på stadion. Innan blev det lite mat och några glas vin på en uteservering i solen på östermalm. Rart. Nu är jag aningen trött, då jag sovit i en soffa inatt. Funderar på om jag ska lägga mig ner och blunda en stund, för sen drar det ju igång igen. Först Freddys studentskiva, och sedan fest hos Lina och Ralle innan det är dags att ge sig i kast med årets omgång av Fest i Flen.

Sovdags då.

Why'd you come in here looking like that?

Ikväll är det jag och min bror som slår oss i slang med Dolly Parton på Stadion i Stockholm. Ni förstår väl hur jävla bra det här kommer att bli? Dolly är en ikon, utan tvekan. Och dessutom den enda kvinnliga artist jag lyssnar på. "Jolene" live kommer ju att bli helt fantastiskt! Fan vad taggad jag är! Jag har ju till och med köpt en väldigt countryinspirerad rutig skjorta dagen till ära! =)
Kvinnan är förutom en fantastisk musiker och låtskrivare en riktig citatmaskin;

 • Jag tar inte illa upp av dum-blondin-skämt eftersom jag vet att jag inte är dum. Jag vet även att jag inte är blond.
 • Om ni visste hur dyrt det är att se så här billig ut.
 • Visst är det mina bröst, jag har betalt dem själv.
 • Mina fötter är små därför att inget kan växa i skuggan.
 • Det enda som är äkta hos mig är mitt hjärta.

 • Avskedsfest

  I fredags var det avskedsfest för min beloved Malin som ska jobba på Öland hela sommaren. Så vem ska jag nu se film med alla regninga dagar? Taskig tycker jag.. Man kan ju inte bara dra sådär. Men det var en trevlig tillställning, trots att jag missade trekampen pga min tenta.  Min älskade Adlen var där! Såhär glad blir man då;


  Glada miner, alkohol och den skånsktalande Yara.  Linn är ju kanske absolut världsbäst på fyllan.


  En helt ny säsong har tagit sin början..

  Det är nu svettsäsongen har tagit sin början på ICA. Ni kassörskor förstår vad jag menar. Män med bar överkropp och kvinnor med på tok för tighta linnen stövlar in i butiken - och stinker svett.

  Jag hatar lukten av svett. Nu är ju jag en av de lyckligt lottade som har i stort sett icke fungerande svettkörtlar, för normalt sett så svettas inte jag. Men jag jobbar ju självklart i förebyggande syfte, med till exempel deo och DUSCH.
  Jag önskar att kunderna också kunde göra det. Dom kanske inte känner det själva, men för oss som suttit inne en hel dag i luftkonditionering och bulldoft så utgör svettlukten en extremt frän doft som gör att man vill drämma en kolsyretub i flaskan på luktmarodören.

  Deo, gott folk. Deo.

  OH YES!

  Nu har jag precis lämnat in min sista hemtentamen i Kriminologi I. En hel dag för tidigt.
  Sug på den.

  Så nu ska jag fira med jordgubbar, glass och ett glas vin.

  Fy fan vad gött jag kommer att sova inatt!

  (Det är lite dåligt med uppdateringar här nu, vilket beror på tentan som nu är över och det fina vädret. Så det så!)

  Ett kort konstaterande

  Solen!

  Det räcker så. Min näsa kan visa vad jag gjort precis hela dagen.

  Underbart.

  Nu är det tentadags. Inte i solen, men det måste ju trots allt göras. Jag har dock klagat på att man lägger en tenta under det fina vädret. Regn och tentor passar ihop. Sol och pocketböcker passar ihop.

  hits