Allmänna dagen för ungdomsfylla är återigen här

Igår var jag och tjuvkikade lite på Petra och Jimmas nya lägenhet. Mycket nice måste man säga! Stort och bra, och ett alldeles utmärkt rum till mig och Albin att övernatta i. I "mitt" rum finns även "sportskåpet". Det vill säga, i sportskåpet finns deras alla "sportattiraljer". Och det luktar ungefär som ett par gamla benskydd. Kommer att bli en klassiker, det har jag på känn. I övrigt så drack P och jag mest kaffe och snacka lite skit om jobb och allt sånt.

Idag däremot, Valborgshets på ICA. Scanningväggen var inte sig själv, den ville inte riktigt släppa ut scannrar till folk. Men för en gångs skull så var personalen på topp (jag är ju iofs alltid på topp..) så vi hade mest roligt och var sådär i allmänhet riktigt hjälpsamma. Men det tär på krafterna att jobba en sådan jäktig dag. Så jag ligger enbart och degar just nu.

För mig så blir det lungt ikväll, kanske en bra film? Hur som helst så blir det några glas vin nu. Det är jag fanimej värd.

På västfronten intet nytt.

Det har inte hänt mycket de senaste dagarna. Massor med jobb mest. Idag var jag däremot iväg till ungdomsmottagningen, en sisådär en vecka försenad, för att ta min P-spruta i samma stund som jag skulle börja jobba. Jo men visst, fanns det någon barnmorska där då? Neehejdå. Bara en meningslös kurator. Jag blir upprörd. Så nu har jag inte möjlighet att ta mig dit förrens nästa vecka. Men så är det när man missar sin ursprungliga tid. Som vanligt för mig alltså.

Om en stund ska jag upp till ICA och möta upp P tillsammans med min beloved laptop, och sen så ska vi hem till henne för att betala hennes räkningar, dricka kaffe och spela Wii. Lagom för en tisdagkväll må jag säga.

Sen blir det jobb för hela slanten resten av veckan, förutom torsdag och lördag då jag ska ligga på altanen och jobba till 100% på brännan! yey.

Återigen en effektiv söndag (?)

Nu har jag legat här och jäst en stund. Så det är dags för middag nu har jag en känsla av. Albin ska dyka upp här om trettio minuter, så det är väl dags att jag börjar bli redo för besök.

Frågan är ju bara vad man ska orka laga för någon mat. Jag känner inte för att laga något alls, men man borde ju ha en matlåda med sig till imorgon. Eller, ska man bara lägga ner allt och göra sig en jävla äggmacka?

Dagens I-landsproblem, mina vänner.

Och eftersom jag ÅTERIGEN missat att jag skulle iväg och ta min P-spruta denna vecka, så är det fanimej det första jag ska göra imorgon. Jag begriper det bara inte, hur kan jag glömma bort det vareviga gång? Allt annat lägger jag ju på minnet, men inte detta nej. Jag måste även hinna med en sväng till bolaget nu innan valborg, det var ju tal om margharitas!

Nej, mat var det. Nu är det bara tjugo minuter till han dyker upp. Om han är i tid, det vill säga!

You may say that I'm a dreamer, but I'm not the only one

Det kommer bli en höjdarsommar, det har jag på känn. Det blir ingen solsemester med tanke på ekonomin, men det kommer bli så jävla bra ändå. Jag måste ju verkligen ta vara på sista sommaren innan min utbildning sätter igång på allvar. Jag blir ju typ vuxen sen (eller, kommer jag någonsin att bli det?), med dålig studentekonomi och allt vad mitt studentliv kommer att innebära. Så, den här sommaren skall vigas till festandets sommar. Ihop med alla vännerna. Det kommer bli nice. Schemat ser ut (än så länge) som följande;

13 juni: Dolly Parton på Stadion ihop med bror.
20 juni: Midsommarafton. Mat och alkohol med vännerna. Ett parti fyllekubb är på sin plats.
25 - 29 juni: Peace&Love. Med allt vad det innebär.
5 juli: Bruce Springsteen på Ullevi ihop med bror.
16 juli: Albin 20år.
19 juli: Josefina 20år.
4-10 augusti: En helt ledig vecka, både från jobb och från planer.
13 augusti: MeatLoaf på CloettaCenter med föräldrarna.

Den 25 augusti är det slut på det roliga, då börjar jag som heltidsstudent. Så, vecka 26, 27 och 32 är jag helt ledig. Är det något på G då, ring! Om inte annat så planerar vi in något!

Jag räknar nu officiellt med den bästa sommaren någonsin.
Gör mig inte besviken!

(Och rubriken kommer, såklart, från den exeptionelle John Lennon och hans underbara Imagine. Så.)


Slö.

Det blev en ruskigt seg dag på jobbet. Tiden kröp fram sådär härligt sakta så att man bara vill slita sitt hår. Men annars så. Jag köpte en travrad som gick åt skogen. Och nu ligger jag här och är sådär alldeles fruktansvärt seg. Jag skulle hemskt gärna vilja åka upp till ICA och köpa något gott som man kan ha ihop med en film ikväll, men frågan är om jag orkar ta mig ut till parkeringen för att sätta mig i bilen.

I övrigt så har jag och föräldrarna nu bokat biljetter till Meatloaf! Han kommer till CloettaCenter den trettonde augusti, det får man inte missa! Han gick ju och fick strupcancer förra gången vi skulle se honom, så det blev ju inställt. Fan om han inte håller sig frisk nu!

Nu ska jag testa grejor som kom i ett ellospaket. Wish me luck.


Festivalsommar

Peace& Love är äntligen bokat!
Än så länge är det jag, Petra, Sebbe och Johannes som har biljett. Albin har LOVAT att han ska boka i helgen, och sen är det bara att tjata ihjäl resten av Flenarna som vi vill ha med oss. Plus stockholm, självklart. Och Posse!

Idag har jag legat i solen i stort sett hela dagen, hur skönt som helst. Eftersom det inte blir någon utlandsresa iår (eller snarare en solresa, så kanske man ska säga) så måste jag ju jobba upp en schysst bränna här hemma istället. Så med nya bikinin, ett antal koppar kaffe och "Egyptologens gåta" var det jag som intog altanen. Mys.

Nu ska jag ta tag i den där jäkla ommöbleringen, eftersom min nya och hemskt fina rosa pilatesmatta måste få plats här inne. Sedan blir det ett inlägg i lärandedialogen, och efter det lite jordgubbar!

Det var allt för idag.

Och nej, jag har varken orkat med att möblera om eller plugga. Jag har istället druckit vin och tittat på världens bästa program - Lyxfällan! Tillsammans med Rent Hus är dessa två program de enda som är av värde på TV. Allt annat vettigt att se måste man ju ladda ner, typ Jericho, DH, Dexter osv. Fast det kanske kan bli rätt ekonomiskt, för vem vet, jag kanske klarar mig utan TV en vacker dag?

För övrigt så måste jag fortsätta tjata om mitt halsont, som nu har släppt helt på höger sida, men som istället har satt sig på vänster sida, och nu högre upp i halsen, mer åt gommen. Lina min sjuksköterska-to-be, har du något tips måntro? Aldrig mer att jag lägger ut pengar på patientavgifter och sånt strunt när jag har dig! =)

Nu ska jag knapra lite alvedon och hoppas på att halsen vill ge med sig en aning, sedan är det jag och en bok som kryper ner under täcket. Imorgon är det mycket att stå i, så det gäller att vara utvilad. Jag ska tvätta ett antal maskiner, möblera om, boka och hämta Peace&Love- biljetter, gå en långpromenad, plugga, ligga ute i solen och jäsa.. Ja, ni hör ju. Stressigt värre.. Solen är prio ett. No doubt.

Dagen-för-lön-shopping kan omöjligt funka. Eller?

Dagen har bestått av en långpromenad i solskenet, en supersnabb tripp till Eskilstuna med pappa där jag inhandlade present till Elin, golfbollar till min bror och en pilatesmatta åt mig själv! Pappa köpte gympaskor, med tanke på att han går cirka tre mil om dagen så nöts de ut ganska fort. Idioti om ni frågar mig!
Nu har jag legat och jäst i solen en stund, så det är dags att plugga lite. Sen blir det vin och pitabröd med quorn och grejer. Gott.

Fast jag tror iofs att jag måste ta och möblera om i rummet lite, så att jag får plats att kunna göra lite pilates härinne. Det får nog bli så!

vitlöksmarodören är här igen!

Den elake läkaren jag träffade (Doktor Homer, hallå? Kan man ens heta så?) ville varken ge mig antibiotika eller något mot smärtan. Nej nej, han tyckte att jag kunde gå och köpa en nässpray. Jag har ont i halsen, men visst. Jag har köpt en nässpray. Och med den så är det meningen att jag ska pricka rätt in i bihålorna av någon diffus anledning. Men jag tror dock att jag lyckats pricka bihålorna, för jag får nässprayen rätt ner i munnen igen. Då borde jag väl ha åstadkommit något?

Nu ska jag äta världens godaste Soltorkad tomat & basilikasoppa. Med en extrem touch av vitlök. Enjoy!

Statens oerhörda effektivitet

Eftersom blogg.se hatar sina bloggare så fick ni inte läsa det ytterst intressanta inlägg jag skrev igår, som handlade om vilken otäck sjukdom som kan tänkas finnas i min hals just as we speak. Jag ska till vårdcentralen 15:20. Jag börjar jobba 16:00. Det kan bli lite tajt detta.

Jag ringer vårdcentralen 08:01. En minut efter att de öppnat. Jag får telefontid 10:30. Då talar det om för mig att jag får komma dit 15:20. BRA vårdcentralen. Jag har smärtsamt ont när jag sväljer mitt eget saliv, andas, pratar och gör allt annat jag kan tänkas behöva göra för att överleva. Kan jag inte bara få komma förbi och hämta upp ett stort lass antibiotika? Och kanske lite valium så att jag kan sova trots halsen?

I övrigt så har jag gått en långpromenad i solskenet, pluggat lite och målat mina naglar extremt-jätte-orangea. En givande dag må jag säga. Nu ska jag laga något att stoppa i magen. Troligtvis lite pasta med pesto, squash och kanske en quornfilé. Otippat!

Capgras syndrom nästa

Jag har precis hittat den absolut roligaste och mest perfekta mentala ohälsa som man kan lida av; Capgras syndrom!

"Capgras syndrom är ett tillstånd där en person är övertygad om att en familjemedlem eller nära vän är ersatt med en exakt kopia eller en bedragare. Personen som lider av Capgras syndrom är helt övertygad om att han eller hon har rätt, men kan inte närmare förklara det".  (wikipedia)

Helt galet. Och så sjukt kul att jag måste berätta det här för alla jag känner snarast. Jag ska nog starta en telefonkedja eller något åt det hållet.

Nu har jag bara ett kapitel kvar att plugga in för dagen, nämligen "Strukturerade observationer". Det var ju inte riktigt det här jag skrev upp mig på när jag bestämde mig för att bli kriminalpsykolog eller vad vi nu ska kalla mitt framtida yrke. Men när jag är klar så ska jag belöna mig själv med: färskpressad apelsinjuice, målning av naglar,alvedon, echinacea, sovkläder och min alldeles fenomenalt bra bok: Michael Connelly - Fällan. Om ni ska läsa några böcker i sommar så bara måste ni läsa Connellys. Han är grym! Han är väl varken en Oscar Wilde eller en Douglas Adams, men han är makalös på sitt sätt.

Sunny day

Vädret! Allt jag sa igår om metrologerna är så gott som bortglömt!
Det har blivit en långpromenad i solen, och en grillad hamburgare på altanen.

På något lustigt vänster så blev jag tvungen att städa insidan på min bil, plus alla rutor. I och för sig är det väl inte mer än rätt eftersom min älskade far har bytt till sommardäck OCH tvättat bilens utsida. Men ändå, det är för jävla tråkigt att dammsuga, oavsett om det är inomhus eller i en bil. Men jag gick inte lottlös trots bilstädningen, för där hittade jag 15,50kr och en hel Ploppkaka. Det är den där skräpiga Petra som alltid lämnar choklad och läsk i min bil, men idag var jag ruskigt tacksam för det!

Nu ska jag återigen ta tag lite i mitt liv, och därmed gå och läsa klart delmoment två på metodkursen. Fem härliga kapitel om forskning och sånt krafs. Efter det - delmoment tre. Kul. Men jag kan ju i alla fall sitta i solen och läsa!

Kritik av världens sämsta yrkeskår

Det talades om att det skulle bli fint väder till helgen.
Metrologutbildningen är ett antal år lång, men det tycks inte hjälpa de nollor som sitter på SMHI och chansar sig fram till vilket väder det kan tänkas bli. Det gör ju att man kan kritisera alla de framtidsvisioner som finns angående klimathotet, för hur ska de kunna förutse det när de inte ens kan säga vad vi får för väder om tre dagar? Det här innebär ju inte att man inte ska ta klimathotet på allvar.
Gå in här och rädda lite hederlig svensk gammelskog helt gratis!

Av någon anledning så har jag en V75rad till travet ikväll. Så jag räknar nu med sju rätt och ett antal tusen kronor så att jag blir av med billånet. Eller så att jag kan spontanköpa en jorden-runt-resa eller nått.

Nu däremot ska jag läsa "delmoment 2", det vill säga ett antal kapitel i böckerna "Frågor, fält och filter: en kriminologisk metodbok" och "Samhällsvetenskaplig metod". Sen är det ju tydligen tänkt att jag ska läsa hela "Kunskapens former" till på onsdag eller nått sånt, men det känns aningen överskattat. Jag läste den inte förra gången det var meningen att man skulle det, så varför göra det nu? Logiskt resonemang..

Viva Las Vegas

Trots att jag hade fruktansvärt ont i halsen så var det en bra jobbdag. Rejält med kunder och alldeles för stressigt för alla - utom för mig. Jag gillar när det är så. Och vädret gör ju att alla är på bra humör, det gillar vi.

Nu har jag lyckats (tror jag) tigga till mig lite bra timmar av J så att jag kan tjäna lite extra cash till mitt beryktade billån. Bland annat så blir det nog en sväng på jobbet på kristi flygare, vilket är kanon då det är 100% OB. Ledig kan man väl vara när man är pensionär, eller hur? Mm, jag ser fram emot att bli pensionär, då ska jag dricka vin och lösa korsord. :)

Ikväll blir det lungt, ska kurera min hals. Kanske se en film om jag orkar, eller så blir det en bra bok, som alltid.
Haha, här om dagen såg jag "Viva Las Vegas" med ingen mindre än Elvis i huvudrollen. En så dålig film att den blir bra just av den anledningen! Han var inte mycket till skådis den där Elvis, men sjunga, det kunde han. Så nu rullar "Elvis - The Essentials" i cdspelaren.

Nästa vecka ska jag ta mig tid för både Malin och Lina, en hel del pluggande och några promenader i vårsolen. Och så blir det sista pilatespasset, men sen är det bara att köra igång med DVDfilmerna jag köpte. "Pilates - Bootcamp" låter väl lockande? :)

2008 än så länge

2008, vad som hänt hittils i bilder.
Fast rätt få bilder, och mest fylletillställningar.
Enjoy!Notera följande;
Petras rosa vattenflaska
Albins fokus på Wii
Roberts röda läppstift
Jimmas handväska

Det är synd om mig.

Jag är sjuk. Svullen hals så det heter duga, ett härligt vakuum i huvudet och huvudvärk på det. Sen har jag troligtvis feber, men om man inte kontrollerar det så vet man ju aldrig. Jag går efter mottot "Det man inte vet det lider man inte av". Men troligtvis jo.

Så jag ska slöa till 100% nu. Slutade jobba vid två, så jag har hjälp pappa med datorn här en stund, han hade fått in massor med skumma trojaner och grejor. Tur för honom att jag är jäkligt haj på datorer.

Frågan nu är om det blir någon dålig film eller några avsnitt av "Dexter". Lurigt detdär. Té ska det i alla fall bli. Och LemSip, gud bevare mig för LemSip. Lite alvedon på det så sover man som en gris sen!

Det här går inte riktigt enligt planen.

Tror ni inte att den där jäkla fordonsskatten kom i brevlådan idag då? Jag är nu officiellt pank redan innan lönen har anlänt. Kul.

Så numera ställer jag upp som fyllechaufför på helgerna. Men bara jämna veckor, jag tänker inte köra när jag har min jobbhelg. Och jag tar gärna lite extra jobbtider. Gärna söndagar. :)

Damn.

spjälsängar är inte ett konversationsämne att rekommendera..

Nu har det diskuterats barnvagnar, skötbord, ultraljud, sparkdräkter och spjälsängar i några timmar.

Nog för att bror min ska ha barn, men så jäkla intressant är det väl inte som samtalsämne? Nog för att jag inte tycker om barn, men när jag väl klämde in en kommentar så var alla väldigt anti mig. (Varför vill man inte döpa sitt barn till Achilles? Puckon.)

Blåbärspajen blev självklart helt misslyckad, men det var god ändå. Lite vaniljvisp löser det mesta.

Nu blir det en ny kass film har jag på känn. Vad vet jag dock inte, men något skit ska man väl ändå orka sig igenom. Eller så pluggar jag.. Näe.

Sunday bloody sunday.

Fruktansvärt seg dag på jobbet. Men nu är den äntligen över, så jag ska ta och slänga ihop en blåbärspaj nu, för vid femsnåret kommer bror + svägerska hit på lite mat, och då är ju efterrätt ett måste. Sen ska jag väl försöka läsa lite mer i "Samhällsvetenskapliga metoder". Inte en rolig bok, det är ett som är säkert. Kvalitativa och kvantitativa metoder, fallstudier, surveyundersökningar, kvasiexperiment och krafs. Man kan lätt få en hjärnblödning av den boken.

Bakgrundsmusiken jag har nu är ett måste.
Bruce Springsteen - We Shall Overcome; American Land Edition.
Hela skivan that is. Ladda hem. Eller köp.

Go veg!

För att promota vegetarianer så tänkte jag göra det via hur mycket man förstör miljön genom att bidra till köttindustrin. Så därför får ni dessa siffror, som jag helt sonika stal från DEN HÄR skarpa bloggen!

8 %
av det vatten som används av människan går till köttindustrin

18 %
av de globala växthusgaserna kommer från köttindustrin

26 %
av jordens isfria landområden upptas av köttindustrin

30 %
av de landområden som en gång var vildmark upptas numera av köttindustrin

33 %
av all odlingsmark producerar bete till djur inom köttindustrin

37 %
av all  användning av bekämpningsmedel sker inom köttindustrin

50 %
av all användning av antibiotika sker inom köttindustrin

70 %
av all jordbruksmark upptas av köttindustrin

70 %
av all skogsskövlad mark upptas av köttindustrin

Kroppspulsådern.

Det blev en rätt så slö dag på jobbet idag, så det gjorde inte så mycket att jag var tvungen att jobba trots att jag egentligen var ledig. Träligt bara att jag missade min morgonpromenad. Men det är bara att le och se glad ut, för imorgon är det jobb igen, 07:30-15:00 för att vara exakt. Nästa lediga dag blir på torsdag nästa vecka.

Nu ska jag fortsätta med något halvt meningslöst filmmarathon som jag påbörjade igår, jag håller nämligen på att kolla igenom alla de filmer jag har i min ägo som jag ännu inte sett. Alla som inte är värda att spara ska säljas på tradera och bidra till att betala av mitt jäkla billån. Igår såg jag den verkligen värdelösa "American Dreamz", så det blir väl något likande värdelöst idag. Rätt okej tidsfördriv dock.

Till filmen blir det jordgubbar. Mmm.

By the way, ifall någon av alla läsare här är någorlunda haj på blodådror, så vill jag veta varför min stora blodådra som jag måste anta är kroppspulsådern, syns lite väl tydligt på min vänstra arm, men inte alls på min högra. Det börjar irritera mig, och jag har verkligen frågat alla om det här men folk vet verkligen ingenting om kroppspulsådern. Det här börjar bli i stil med bulorna i huvudet, så jag vill gärna ha svar. Hobbydoktorer, hör av er!


Varför man inte ska svara när det ringer

Min ypperligt sköna jobbvecka med enbart fyra arbetsdagar har nu gått i stöpet. R ringde förut och fick mig att jobba imorgon. Jag behöver verkligen pengarna, men jag behöver även plugga som tusan just för tillfället. Forskningsmetoder och sånt är inte sådär särskilt lättsmält.

Nu blir det Pilates och sedan solarium! Frågan är ju om man ska knäcka en film ikväll istället för att plugga vidare?

vitlöksmarodören

Det finns inget som helst logiskt resonemang för att pressa ner två enorma vitlöksklyftor i 7,5dl soppa. Efter att ha ätit en tredjedel av den mängden är jag inte att leka med just nu.

Jag har varit duktig och promenerat i en timme, och ikväll blir det Pilates. Och sen kanske en film hos Lina.

Nu däremot, så ska jag ge mig i kast med boken "Samhällsvetenskapliga metoder". Yey.

"osams tycker vi inte om att vara"

Det här är en av anledningarna till att jag bara älskar gamla människor. Dom är bäst.

Nonsens.

Sjukt trälig dag på jobbet idag. Det enda som egentligen hände var att P fick en så kallad västervikattack, alldeles svimfärdig och grå i ansiktet. Och det är ju inte alls särskilt roligt, så då förstår ni hur tråkig hela dagen var. I västervik löste jag attacken alldeles galant genom att ge P en fenomenal drink (bacardi limón, sourze pineapple, sprite och sen lite lime). Men jobbet tyckte inte att P skulle ha en drink vid tresnåret. (Förutom Bettan då, henne gillar vi!). Så nu har jag varit iväg och solat en sväng, måste ju jobba upp en schysst bränna innan det är dags att ränna runt i kort-kort.

Nu är jag uttråkad. Jag skulle kunna plugga, men det känns lite väl mäktigt. Slöa framför datorn känns inte som någon höjdare. Läsa min bok vill jag göra senare.. Dötid alltså. Kaffe perhaps? Jag ska tvinga pappa att koka lite.

By the way så var jag och pratade med chefen i måndags om hur det blir för mig i höst, med skolan och så. Han var väldigt positiv, så det känns bra. Så i höst tänker jag glida fram på jobbet och bara jobba OB-tider! ;)

Nehej, slöa bestämde vi oss för va?

Tryck, tryck, tryck!

Världens kanske bästa internetsida.

Aprilväder?

Vad är det här för jävla påhitt? Snö?

Jag har ju plockat undan alla mössor och halsdukar idag ju. Tur att uggsen står kvar i hallen.

Jericho my love!

Jag bara måste pusha lite för världens bästa TV-serie, Jericho. Säsong ett var alldeles makalöst bra, och nu har jag äntligen laddat ner hela säsong två, vilket jag ska gotta mig med nu i veckan. Du som inte sett Jericho, LADDA HEM! Bäst någonsin.

ooh, jag köpte ju boxen med säsong ett i London, gissa om jag ska gräva ner mig med den sen i sommar under några regninga dagar.

Gå in HÄR och se lite klipp från säsong två. Eller så visar ni helt enkelt lite stake och ser till att ladda ner Jericho på direkten.


Your'e not gonna end up like your mom and dad

Bah. Nu har jag hunnit med en sväng till Eskilstuna (fick med mig lite hem trots att jag är pank, tack mamma). Solat har jag gjort också, och slängt in en typ pasta/squash/ostsås/ärtor gratäng i ugnen. Mumma. Lite vin på det, och sedan en bra film ihop med föräldrarna och några glas Baileys mintchoklad. Det perfekta slutet på en söndag må jag säga. Plus att det lutar åt att vi ska se en gammal Clintan- western.

Plugga borde jag ha gjort idag. Men det har helt enkelt inte hunnits med. Some other day perhaps.

Haha, mor min är ju bra rolig ibland. Hon skulle prompt bjuda på solningen idag, så att jag kunde ta mina stackars mynt och köpa snus för istället.
Hur hänger det ihop? Hon hatar ju att jag snusar. Det här gör mig aningen förvirrad. Men tack ändå.

Nu ska jag packa ihop lite saker som blivit sålda på tradera.

Yes!

Vad glad jag blir! Hives kommer till Peace&Love! Äntligen får man se dem! Härligt. Bara att boka biljetter DIREKT den tjugofemte!

Skatteverket sucks.

Jag har precis gjort en internet- postutbildning som vi fick av jobbet. Mycket avancerat må jag säga, det var frågor i stilen "Dra rätt etikett till rätt typ av tjänst". Hugaligen. Det där visste man ju redan innan man började på ICA. Men det är schysst med en timmes betalning för något som tog mig tio minuter.

Jag har fått restskatt! Jag hajar inte! Förra året fick jag tillbaka hur många tusen som helst, men nu måste jag betala tusen kronor! Har skatteverket inte någon sympati för en fattig student som behöver betala sitt billån inom fem månader, eftersom jag måste leva på studielån efter det?? Jag ska skriva och klaga! Haha. Sur jag blir, jag hade verkligen väntat mig att få tillbaka massor med pengar. Så mycket fick jag för de förhoppningarna.

Nu ska jag gå ur svenska kyrkan, det trodde jag att jag hade gjort för hundra år sedan. Men eftersom jag tydligen fortfarande betalar skatt till dem så är jag väl tydligen med i alla fall (vadå begravningsskatt? Jag vill spridas i havet som en riktig sjöman!). Religion är det mest horribla som mänskligheten någonsin uppfunnit. Det slår till och med miljöförstöring och djurtester. Då är det fan illa.  

Nehej, säga upp lite prenumerationer (jag är fattig, tack skatteverket), läsa lite och kanske äta en knäckemacka. Det är vad som är på G nu!

Relativt ointressant.

Blogg.se har motarbetat mig här i några dagar, men nu så är jag tillbaka. Tentan lämnades in i söndags, så det är bara att sätta igång med sista delen av kursen nu, nämligen "Metod 1". Där har jag bland annat den mycket roande (?) boken "Frågor, fält och filter; kriminologisk metodhandbok" att läsa. Det låter ju verkligen hur lockande som helst.. Eller nått.

Annars händer det inte mycket nu. En hel del jobb. Eftersom vårsolen har tittat från blir det en del promenader också. Och solglasögon, självklart. Som man har längtat.

Nu ska jag läsa lite bok, sen ska jag ta och knoppa in tidigt ikväll.

hits