Skoldagarna

Ah, dessa värdelösa skoldagar. Det var precis likadant igår som det var idag. Man går till en lektion, sitter där i tio minuter, sedan får man gå iväg och jobba. Man går till nästa, likadant där. Jag blir bara uttråkad av att sitta i caféterian. Dessutom blir jag ruinerad, då det kostar allt för mycket pengar när man dricker så mycket kaffe som jag gör. Varför ska man gå i skolan om man inte får lära sig saker och ting på lektionerna?

Igår var jag och tränade, och eftersom jag har en precis lika värdelös skoldag imorgon (Inställd svenskalektion, sedan en kort ShB- lektion tjugo i två) så ska jag och träna innan ShB- lektionen. Sedan, klockan tre, är det dags för mig att klippa och färga håret, vilket ska blir skönt. Det börjar verkligen bli dax nu, då mitt hår växer som ogräs.

Den här veckan jobbar jag på fredag och på lördag, så i helgen blir det nog lungt.

Min kära Holmas fyller minsann arton år idag (eller egentligen inte, då hon är född den 29 februari). Hon får dock vänta med sin present till nästa vecka!

Och by the way, jag funderar på att åka in och tatuera mig igen nästa vecka! Ska ringa tatueraren imorgon för att höra om han har någon tid åt mig!)

Have a good one!

Firmafest

I lördags gick firmafesten av stapel på anrika Yxtaholm. Jag och mina kollegor lär nog aldrig mer få komma dit, av följande anledningar;

> Efter den traditionella utlottningen utav saker vi fått utav leverantörer under året som gått, så var Jossan den lyckliga vinnaren utav den rosa Ahlgrenspulkan. Denna skulle förstås prövas direkt, så Enver (cirka 40år gammal, värt att kommentera) tog pulkan nedför tre trappor - inomhus. Yxtaholm är ett "slott", också värt att kommentera.

> Eva, även hon runt 40år, hittade två snöskyfflar utomhus, som hon tog in och spelade luftgitarr med. Plus att hon petade folk i rumpan med dem, bland annat mig.

> Ett flertal glas gick sönder när My girigt skulle roffa åt sig en Baileys.

> Och frågan är hur det gick med stolen som Enver och My dansade med..

Övriga händelser som också är värda att kommentera;

> Jag vann på lotteriet! Två t-shirts, den ena står det "Schlagerfreak" på, och den andra är från en utav våra köttleverantörer där sloganen "Måltiden blir en fest när köttet är som bäst" finns tryckt på ryggen. Inget att använda på gymmet alltså.

> Petra vann en signerad kokbok, Adlen en hockeyhjälm och en hockeyfrilla, tro det eller ej.

> Ralle och jag var värdelösa på att dansa, men gjorde det ändå. Dock så kunde jag dansa när Rikard förde, så det kan vara så att det bara är Ralle som är en dålig dansare.

> Enver och My åkte båda hem tidigare av olika orsaker, men allt var väldigt relaterat till alkohol.

> Eva försökte hälla ner drinkar i halsen på mig. Hon lyckades emellanåt.

> Petra och Rikard blev väldigt osams.

> Jag sa till Eva och Camilla att jag älskar dem.

> My och Rikard var väldigt roande under middagen, då de under två timmar pratade väldigt mycket om allt möjligt, men speciellt om mina bröst. Jag kände mig trakasserad.

> G var otroligt imponerad utav trollkarlen, medans Petra och jag mest blev frustrerade av vårat behov av att alltid veta hur allting går till. Varifrån kom fåglarna? Och vart tog de vägen sen?

> Enver höll ett tal till kassörskorna, för att poängtera att det var hans tårtor vi sålde. Han bröt även på turkiska varje gång han höll tal.

> Ralle tog över Yxtaholms reception, och försökte kränga rum åt alla.

> Andrea berättade att hon innehar det Tyska rekordet i ölkanon, en vattenslang gick från våning 22 till våning 8, och säkert en tio öl var fick de i sig genom vattenslangen.

> Kalvbräss är tydligen mjälte. Det är kul att få reda på efter att man ätit en hel del.

Nu har jag säkerligen glöm en hel del roliga och nämnvärda händelser, men de passar säkert inte i tryck, så det är nog lika bra det. ICA Kvantum- packet är helt klart de roligaste människor som finns!

Fredag

Woho, jag är klar med min Summary, jag är nästan klar med historiauppsatsen, det behövs nog bara två sidor till. Sen är det bara arbetet med A midsummer night's dream kvar, men det tar jag på söndag, då jag även gör klart uppsatsen. Nu ska jag däremot trampa lite motionscykel och titta på Lost. Och ifall orken inte tryter så kanske jag plockar fram hantlarna, eftersom jag inte hinner ner till gymmer förens på måndag.

Jobbar idag, 15:00 - 19:00, och imorgon 08:00 - 14:00.. Imorgon är det löning, och jag får hela 5500:-!!  Helt fantastiskt, jag behöver verkligen de där pengarna, för jag har inte lagt ett öre på Bulgarienresan hittils. Och imorgon är det även firmafest, på snobbiga Yxtaholm av alla ställen! Dyrt med alkoholen, men är det firmafest så är det. Jag är heltaggad! :)

Ha en bra dag alla!

Flen & alla kändisar

Idag när jag jobbade så fick jag stå 1½ timmer i selfscan- kassan. Jag blev helt torr i munnen av att till varje kund lära ut hur man skulle göra, eller när de väl kom för att betala säga; "Hej! Har allt gått bra? Är det några varor du inte kunnat scanna? Om du skulle vilja dra ditt ICAkort.. " Min stackars mun. Och mina stackars fötter. I den där jäkla kassan står man ju upp hela tiden. Men jag och Josefina hade i alla fall trevligt! :)

Pluggade jag när jag kom hem då? Neeej. Antikrundan var ju på TV, och det får man ju inte missa när de faktiskt höll hus på Hedenlunda i FLEN. Flen är nu mera med på kartan. Eller, vi kanske var det redan innan, av dessa anledningar; Magnus Uggla har sommarstuga här, Kungen och Drottningen besöker ibland slottet här som jag nu glömt vad det heter, Kungen invigde min gymnasieskola för något år sedan, Göran Persson har bosatt sig strax utanför Flen.. Hmm, ja, det var nog alla anledningar. Jag kan även passa på att nämna att Pappa en gång krockat med pyttelilla och superkorta Magnus Uggla på posten i Flen, och att han och Mamma en gång höll på att bli överkörda av Kungen och Drottningen ute vid slottet. (Vilket är beviset på att Kungen faktiskt kör som en galning, och Silvia gjorde dessutom den berömda vinkningen som en liten ursäkt till mina kära föräldrar!). AAH! jag kom på en till kändis. Han som förr i tiden var domare på programmet "Guiness Rekord TV", han har sommarstuga här. Han med den enorma mustaschen alltså! Hur härligt som helst.. Jag har dessutom haft en Bernadotte som handlat i min kassa på ICA. Plus att en Flensbo är sjukt lik Fraiser. Det var nog allt! :)

Latmask

Jag tragglar vidare med min historiauppsats, som för tillfället är skriven i dagboksform. Den känns väldigt, hur ska jag uttrycka mig, B? Man vill ju inte dra igång något skönlitterärt när det bara får vara några sidor långt, så därför känns det lite tarvligt skrivet. Men förhoppningsvis går det hem i alla fall.

Vid klockan ett så ska jag ner och träna, sedan bär det av till jobbet för att äta lite lunch och sedan arbeta 15:00 - 19:30.. Måste komma ihåg att byta en tid nästa vecka också. Jag jobbar aldrig onsdagar, aldrig. Men självklart har jag fått en onsdagstid när jag ska klippa mig och färga håret. Hur bra känns det? Jag blir tokig på det här.

När jag kommer hem från jobbet måste jag börja med min Summary till Eng Skrivkursen, och det är jag verkligen inte sugen på. Jag har blivit så lat när det gäller skolarbeten, jag måste verkligen rycka upp mig. Jag får helt enkelt sätta igång en kanna kaffe och hoppas på det bästa! :)

Skolarbeten vs. Lov

BAH!

Här sitter jag i snöyran och skriver en jäkla uppsats om emigrationen i novellform. Ärligt talat så är det riktigt tråkigt, men dock väldigt lätt. Betygskriterierna var ungefär; Försök sätta dig in i hur en person under den här epoken tyckte och kände, försök använda historisk fakta, blabla...

Det värsta är bara att när jag väl är klar med den här uppsatsen, så väntar mer läxor på mig. Jag ska skriva en sammanfattning på engelska om Shakespeares A midsummer night's dream, och möjligtvis plocka ut lite repliker som vi ska ha till ett kommande teaterstycke i EngB, jag ska skriva en Summary till min Engelska Skrivkurs, och sen ska jag troligtvis göra något mer som jag redan glömt bort. Allt ska dessutom in på måndag, direkt efter lovet. Det innebär alltså att jag kommer att vara tvungen att sitta på söndag kväll och plugga, eftersom jag känner mig själv så pass väl att jag vet att jag inte kommer göra klart allt de närmsta dagarna. Och på söndag kommer jag vara rejält bakfull eftersom det är firmafest på lördag, jag ska dessutom in till Eskilstuna för att handla, och ska sedan fira min svägerska som fyller år. LYCKAT! Neeej. Nu får jag ångest, jag kunde ju pluggat igår eftersom jag varken jobbade eller träffade folk. Det enda jag gjorde igår var att träna på gymmet, men det tog ju inte direkt upp flera timmar.

Om någon människa därute har ett bra tips på hur man faktiskt får arslet ur vagnen och gör klart skolarbeten så fort man får dem, tveka inte att tipsa mig. Jag har inte det svårt i skolan, jag har bara svårt att ta tag i alla dessa urtråkiga saker.

Duktiga jag

Idag har jag varit duktig! Trampat motionscykel och kört lite med hantlar. Jag har dessutom jobbat! Go me!
Petra och Negern kom sedan hit för att beställa lite från H&M, men troligtvis mest för att kolla på hockeyn. Inte oväntat alls att Canada skulle ta hem hela skiten. H&M- beställningen blev dock lite övermäktig, jag köpte för cirka 2000:-.. Jag förstår mig inte på mig själv.

Imorgon blir det att plugga lite, träna på gymmet och sedan gå på bio för att se Lasse Hallströms Casanova. Så vi får hoppas på att det är en sevärd film! Jag kanske även skulle ta och städa rummet imorgon.. Känns inte särskilt lockande, men måste man så måste man.

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite Don Quijote. Eller den andra boken jag har på gång, Tithe; A modern tale of faeire. Svårt val. Men eftersom Tithe ligger på nattygsbordet och Don Quijote i köket så lutar det väldigt mycket mot Tithe. Latmask.

Dilemman

Imorgon är det officiellt sportlov. Det är även det näst sista sportlovet jag kommer att ha i hela mitt liv. Scary. Jag gillar sportlov. Vanligtvis i alla fall. Men neej, imorgon så ska jag jobba. Men jag börjar dock inte förrens klockan två, så jag ska nog ner och träna innan. Eller så tränar jag på tisdag.

...

Jo, jag tränar på tisdag. Imorgon kan jag städa mitt rum och cykla lite till ett LOST- avsnitt istället. Bättre idé.

I övrigt har det här varit en sjukt degig dag. Vaknade vid halv elva, då jag la mig i soffan och kollade på skidstafetterna med pappa. Sen åkte vi en sväng till Mormor. För typ en och en halv vecka sen så ramlade hon och slog upp ett sår i bakhuvet. (Hon fick dessutom en blödning i hjärnan, men det vill hon inte veta av). Så när pappa och jag kom dit idag så hade hon mössa på sig, med en vante vid bakhuvudet, av den anledningen att hon då inte skulle slå sig lika illa ifall hon ramlade igen. Hon är bra rolig hon. Hon ska dessutom skaffa rullator, enligt kommunen. Men hon ska ha en röd rullator, för annars ska hon inte ha någon alls! Ingen blå som alla andra har.. Jösses..

Sen så har jag bara degat. Tvättat lite, jovisst. Men mest degat. Jag kunde ha pluggat, men dega är så mycket mer behagligt.

Nu blir det dock en bok eller teven.

Dålig gårdag

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. På väg till Jonna sprang jag in på H&M och gjorde århundradets snabbaste shoppingrunda. Två ribbstickade linnen, ett vitt och ett mörkgrått, en keps och ett hårband (svart med vita prickar). Detta tog cirka 1½ minut, vilket nog är rekord för mig. I alla fall om man bortser från mina impulsköp i Bulgarien. Men de ska vi inte tänka på, eftersom jag ångrar 80% av allt jag köpte där nere.

I alla fall, väl hos Jonna, efter middag och allt möjligt, så dricker jag väldigt mycket vin. Fort. Plus en 8.5 cider. Och när man gått upp okristligt tidigt på morgonen, bara druckit en kopp kaffe och fortfarande har sjukdom i kroppen, då kan det bara bli på ett sätt. Dåligt. Jag skäms lite över mig själv, jag mår ju aldrig dåligt när jag dricker! Men Lina och Jonna var sjukt gulliga mot mig, bäddade ner mig och hämtade massor med vatten. =)

Jag mår faktiskt lika dåligt idag, så jag struntade i HockeyfestenAmazon. Kände inte för att göra något alls, så jag har istället tagit ett låångt, varmt bad med en bra bok istället. Verkligen ett bättre drag av mig, jag måste se till att bli helt frisk så att jag inte missar några jobbtider nu under sportlovet.

Tattoo

Tattoo

Det här är alltså tatueringen. Det tog en jäkla tid innan jag fick energi nog att fota den,
så ni får ursäkta de noppiga mjukisbyxorna! :)

"Per aspera ad astra" (latin) betyder "genom svårigheter mot stjärnorna"


Torsdagskväll

Imorse var jag trött, men utan träningsvärk. Oj så underbart, men tji fick jag. Nu börjar minsann träningsvärken sätta in, lite väl rejält i armarna dessutom. Bara det inte är illa imorgonkväll, får då är det krogen som gäller! Shots för 28:-, det tackar man inte nej till. Lina är extremt taggad och tjuter till lite av glädje ibland. Hon och jag fick även det glädjande beskedet att Sara och Emma ska följa med (troligtvis). Innan krogen så ska jag en sväng på stan när man ändå är på ett ställe där det finns affärer. Måste investera i en ny foundation, för min är helt slut. Jag vill dessutom ha en dödskallesjal, men vet ej vart jag kan få tag på en sån. Nån som vet en affär som säljer sådana? Efter stan (där en självklart runda på systemet ingår! Vin, mmm!) så bär det av hem till Jonna där vi ska laga lite mat, och sedan förfesta. Nu måste jag bara kolla tågtider!

Måste även nämna Sofis Mode, som faktiskt var klart sevärt. Lite väl töntiga inslag emellanåt, men klart godkänt. Det gladde mig att Pamela Anderson var med på top tio;  Hollywoods snyggaste frisyrer. Hon är grymt snygg i håret. Sådana lockar ska jag ha när mina vänner tar studenten nu i sommar! Nice.

Sista skoldagen imorgon, sen är det sportlov. Jag behöver verkligen lov nu, jag har varit en riktig latmask i skolan, så det finns lite att jobba med under lovet. Men bäst av allt; Jag stänger inte på måndag, så jag får se C.S.I! Ni anar inte hur lyckligt lottad jag känner mig. Grissom är min enda vän.. 

Liam

Om det plötsligt dyker upp en kille med stort skägg och lockar och gör ett jävla mirakel och sen säger till mig: "Liam, jag är Gud," kommer jag att säga "okej, jag köper det. Jag trodde inte på dig med det är okej, du fick mig där." Men tills den dagen kommer kan han dra rakt åt helvetet.

- Liam Gallagher (som tagit lite väl mycket droger innan han kläckte ur sig detta?)

Ett virrvarr av saker

Imorse så gjorde jag något helskumt med ryggen/nacken när jag skulle lämna köksbordet. På nått sätt så har jag lyckats få en sträckning som går från mitten av ryggen, ut på hela högra siden och som sedan slutar i nacken. Hur lyckades jag med det? Det värsta är att jag har "träningspremiär" ikväll halv sex. Tänk om jag inte kan göra alla grejer i maskinerna eller vad jag nu ska dit och göra. Nautilus. Dyrt som ett as, men jag måste verkligen börja träna igen. Det var säkert två- tre år sedan som jag tränade kontinuerligt. Sanslöst. Beach -06, here I come! (Jag har bestämt mig för att träna minst tre gånger i veckan. Hur länge håller det löftet?)

Anyhow, jag har på tok för mycket skolarbeten att göra nu under sportlovet. Jag ska dock hinna med en biofilm (Casanova), filmkväll + semlor med Malin, en Geni- kväll med Petra och alternativt får Albin och Negern vara med. (Note to self; tala om detta för Petra), jag ska hinna träna MINST tre gånger, jag ska jobba fyra dagar, jag ska på personalfest på lördagen... Bah. Jag kommer lida av allvarliga stresssymptom efter lovet. Jag måste sluta upp med att planera den lilla lediga tid jag har, för jag håller ju ändåså inget jag lovat.

Nu tog jag en alvedon, då kanske smärtan i ryggen minskar en aning. Jag har dessutom varit lite duktig idag. Jag har varit på den lektion jag hade idag (EN lektion. Skolkbenäget AB), jag har städat åt fisken och jag har påbörjat hemprovet som ska in imorgon. Det tråkiga är bara att jag inte har ShB- boken hemma, vilket är ett måste om man ska kunna svara på vissa av frågorna. Smart. Så jag petar iväg hemprovet till Larssa någon gång efter skoltid. Måste även skriva ett formellt brev där jag klagar på något till min Engelska Skrivkurs. Det skulle vara inne i tisdags, men jag har gett mig själv dispans eftersom jag varit sjuk. Jag borde även skriva en sammanfattning av Shakespeares "A midsummer nights dream" tills imorgon, för det har jag lovat mina EngelskaB kamrater. Nu får det dock vara nog med bloggandet (jag tänker dock peta in ett citat), jag måste ju packa väskan med träningskläderna!

Dubbeldejt

Petra min gode vän, hon är bra snäll hon. Vid sextiden ringde hon och räddade mig från ångesten. Så nu har hon precis gått hem, och vi har hunnit med åtta vänneravsnitt och en sexig färgning av hennes hår. Fan, jag är rätt bra på det där med slingor. Ska nog börja ta betalt för det... HA HA. Nej, men bra blev det! Albin och Joonatan kom förbi för att göra sällskap hem med Petra. Joonatan kommenterade det faktum att han inte varit hos mig sen vi hade dubbeldejt - i tvåan! Det var ju bara en sisådär åtta - nio år sedan. Sanslöst att han faktiskt minns det. Han mindes med vilka, att det figurerade kärleksbrev.. :)

Jag borde ha pluggat idag. Men nej. Så nu måste jag i all hast skriva ihop lite fakta om empirialismen till Historian, annars kommer lärar- Ingela att flippa ut på mig. Hon börjar gnälla om mitt MVG nu, att jag måste anstränga mig mera. Jag gillar inte ansträngningar.. Jag får ÅNGEST då. Det är mycket ångest nu.

Som slutkläm har en tjej kommenterat kring vissa utav de eviga frågorna som publicerades för ett tag sen. Det var då Petra som ville veta hur många isotoper uran har. Nu har vi svaret!

Sandra svarade att; Uran har sexton isotoper, alla radioaktiva.

Tack för det, lite ångest blåste nu ut genom fönstret! :)

Söndag = ångest

Jag tycker inte om söndagar. De är ångestfyllda. Jag får alltid för mig att jag på just söndagar måste göra bra saker. De vanligaste alternativen är att jag ska 'ta hand om mig själv', städa eller plugga. Imorse blev det alternativ ett, vilket resulterade i att jag gjorde en nyttig med svårtuggad frukost bestående utav ett äpple i bitar, några skedar sockerfri müsli, a-fil och till det té. Som fortsättning nu så brukar jag lägga en ansiktsmask eller så, ta ett långt bad och sedan lägga ner hela idén. Jag hatar söndagar. Bara för att man inte slutför något som man bestämmer sig för att göra så får man ångest. Jag gillar inte ångest.

Nästa helg däremot.. Då blir det krogen på fredagen, troligtvis bio på lördagen (Lasse Hallströms Casanova), och sedan ännu en ångestfylld söndag. Jag bläddrade igenom min kalender förut, bara för att upptäcka att jag till på torsdag ska ha läst ut en spansk bok. Kruxet med den spanska boken är att jag för det första inte ens har öppnat den, och för det andra tappat bort den för cirka två månader sen. Så nu har jag dessutom fått ångest över spanskaboken. Jag ska även ha gjort ett hemprov i Sam B, ekonomi, tills på torsdag. Men jag VILL INTE svara på frågor som handlar om den svenska kronans devalvering, den ekonomiska konjunkturen och annat skit. Det här är inte ångest, det är bara rent hat mot ekonomiprov. Tills imorgon ska jag även ha gjort något i historia som handlar om imperialismen, plus att jag ska skriva en uppsats, som jag inte har någon aning om när den ska vara klar. Jag är skoltrött, jag vill inte vara med längre. Nu får det vara nog. Tack gode gud för att det bara är en vecka kvar nu, sen är det sportlov. Och på sportlovet så är det personalfest, så jag kan skönja lite sol bland alla moln.

Nu låter det som om någon gör mackor i köket, och jag vill ha en jag med. Sen ska jag hugga tag i min bok (Inte den spanska boken, men däremot en bok som utspelar sig i Spanien; Don Quijote av la Mancha. När jag tänker efter så är författaren spanjor, och bokens orginalspråk är spanska. Undra om spanskaläraren accepterar den boken istället?), ja, ta min bok och lägga mig i badet, så att jag kan få ångest över att jag inte orkar ta hand om mig själv.

Måste bara tillägga att jag köpte ett par otroligt sexiga svarta skor igår. Ah, I love them, och dom ska debutera på krogen på fredag. MYS!

Konsten att tycka synd om sig själv

Jag ber om ursäkt för att det varit stiltje på bloggen ett tag nu, men jag har legat i soffan och tyckt väldigt synd om mig själv ända sen i måndags. Först fick jag feber, och när febern tog slut blev jag extremt förkyld, fick ont i halsen, plus att jag fick tillbaka febern. Helt värdelöst alltså. Jag är fortfarande sjuk, och borde verkligen inte gått till skolan idag. Men gjort är gjort, så nu får jag ligga hemma och må dåligt i helgen istället, vilket är mycket roligare.

Mja, i övrigt finns det inte mycket att säga. Det enda jag gjort är att glo på repriser av program jag redan sett, tittat på 80% av alla program Discovery Channel visar (ack så sorgligt det är med program som Pet Rescue. Folk som misshandlar/missköter djur bör DÖ!) Jag har även löst korsord och läst tidningar så som Vi i Villa, Byggnads, Easy Shopping och Kommunalarbetaren. Jäkla gratistidningar. Jag är verkligen inte intresserad av att nån skum snickare inte fick a-kassa för att han inte tog jobb i Norge, jag bryr mig inte om att nån kommunalarbetare fick ont i ryggen pga dåliga arbetsrutiner som arbetsgivaren inte vill kännas vid... BLA BLA BLA. När jag är sjuk vill jag läsa saker så som Illustrerad Vetenskap och Allt om Historia. Easy Shopping- tidningen är nästan värst. OOOH, köp ett par (fula, säkert obekväma) trosor för 0:- (endast 49.90 i porto) och få en läcker klocka på köpet! Verkligen jättemodern! (modern på åttiotalet, eller möjligtvis på pensionärsklubben).

This sucks. Jag missade Petras födelsedagsfirande på krogen dessutom. Får verkligen bartenders i Eskilstuna någon lön när jag inte är där och vänder ut-och-in på plånboken? Sanslöst..

Fredag kväll, jag är snorig och det finns absolut ingenting att se på TV. Ingenting alls. Jag menar, Ace Ventura - Den galopperande detektiven, Det är inte vad jag kallar bra TV. Och den filmen var den mest sevärda av de som gick. Hur sorgligt är inte det? Och jag kan inte heller se mina vänneravsnitt, eftersom jag redan sett dem sju miljoner gånger nu i veckan. Jag ger upp.

David Lee Roth

"Folk tror att jag har en märklig kvinnosyn, men jag är väldigt familjeorienterad.
Jag har startat fyra, fem stycken bara på det här året."

- David Lee Roth

Söndag

Idag har jag faktiskt fått lite saker gjorda! Jag har pluggat massor med Historia, om emigrationen. Infot ska vara klart till imorgon, och sen ska det skrivas en uppsats. Jag har dessutom skrivit ett 'informellt brev' till min engelska skrivkurs, vilket ska vara inne imorgon. Så nu har jag inget överhängande kvar att göra. Men seriöst, ett informellt brev? Kan det bli mycket lättare än så? Jag har tvättat två maskiner, kammat hunden, städat åt fisken, skrivit upp lite mer grejer i min fina receptbok (när tänker jag någonsin ställa mig och laga mat?), plockat iordning en aning i rummet och varit och firat farfar som minsann fyller 82 år idag. Jag åt på tok för mycket smörgåstårta, that's all I have to say.

Ah, man pluggar absolut bäst till en skiva med antingen Cornelis eller Dylan. Avkopplande musik.

Imorgon måste Albin och jag ordna Petras present, för hon fyller ju faktiskt på onsdag. Då blir det premiär på krogen för hennes del! Jag ska med, men det känns lite knivigt med pengarna, eftersom jag bara MÅSTE spendera allt på en gång. Hur lyckas jag? Födelsedagspengarna, löningen och studiebidraget är så gott som slut, redan. Jag är helt sanslös.

Nej, nu ska jag fortsätta plocka i mitt rum, det ser tyvärr fortfarande förjävligt ut. Sen ska jag se lite mer vänneravsnitt (Jag har under helgen säkert sett 30 stycken..) och läsa lite i Mitch Alboms "Fem personer du möter i himlen". Lättläst bok, men tyvärr känns den inte lika djup som jag hade hoppats på. Men man får inte alltid som man vill! Godnatt!

Coola Killar

"Den här killen från något band kom fram till mej och sa "vet du vad, jag är glad att jag slipper vara dej just nu, inget privatliv och så," och jag tänkte, "javisst liksom, jag har en jävla Rolls Royce, en miljon dollar på banken, en jävla herrgård och ett eget flygplan och du tror att du ska tycka synd om mej? Jag är glad att jag inte är du, fattig som fan och beroende av socialbidrag."

- Noel Gallagher

"Jag är Oasis och jag borde få mer jävla pengar. Det här är sinnessjukt.
Vi tjänar massor och jag vill ha mer."


- Liam GallagherCitaten från bröderna Gallagher kommer från boken Sex, droger & tinnitus.

Friluftsdag a.k.a. ledig dag

Det här kommer bli en väldigt segt och allmänt trött dag. Vi har friluftsdag i skolan, vilket innebär att jag bestämde mig för att strunta i bowling och iskall promenad. Jag klev motvilligt upp ur sängen vid tio, och de senaste två timmarna har jag bara segat.

Dock ska jag ge mig i kast med att göra mig iordning nu, för snart ska pappa och jag till banken, där vi ska hämta ut massor med pengar som ska gå till allt som har med det blivande körkortet att göra. Vi kanske tillochmed ska köra en sväng idag? Det behövs.

I övrigt så är jag snart klar med boken "Fem filosofiska frågor", så en recension utav den är att väntas. Kan dock utfärda en liten varning; Läs inte den boken ifall du ogillar komplicerade ord! Jag tänker ge fem exempel på ord som förekommer i boken;

Paradox
Koherentism
Premiss
Externalistisk
Revidera


Alltså ingen bok för de som inte gillar onödigt komplicerade ord.

Nej, nu ska jag resa mig upp och börja få saker att hända. Göra mig iordning, städa i rummet, troligtvis tvätta lite... Bah.

hits