Fredagen den 13e

Idag har jag varit en sväng hos farmor och farfar. Håller på med släktforskning i Historia B, så jag ställde lite frågor till dem. De mindes inte sådär överdrivet mycket, men däremot så kom farfar ihåg allas födelsedatum, speciellt dag och månad, men det var knappt så han kom ihåg några namn alls. Skum gubbe. Ska knalla till mormor nästa vecka och höra mig för där.. Kul är det i alla fall!

Idag/ikväll blir det massor med pluggande och så ska familjen se en bra film. Just nu verkar det luta åt Casablanca, en sådan klassiker bör ju vara riktigt sevärd!

Fredagen den trettonde.. Har ni råkat ut för något otursamt ännu? Det enda jag har hört talas om är mammas jobbarkompis som fick bilen påkörd av en utländsk kille som skulle parkera. Det visade sig att hans bil varken var försäkrad eller att han hade körkort. Otursdag för honom, garanterat!

Skriv din åsikt
Postat av: annika

min kompis var med i en moppekrash igår, hans kúsin körde och han dog :(

2006-10-14 @ 20:27:42
URL: http://annikapaananen.webblogg.se
Postat av: maria

alltså jag hade tänkt skriva om hur jag brukar ha tur på fredagen den trettonde men hur usel min dag var det här året med en vidrig ryan-spelning och allt, men alltså. efter inlägget ovan kom jag av mej lite. jag är ledsen, annika.

2006-10-17 @ 12:23:06
URL: http://thelostfeeling.blogspot.com

Skriv vad du tycker:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Tyck till!

Trackback
RSS 2.0