Pju

Det är svettigt att städa. Men nu har jag dammsugit hela huset, dammat mitt rum + datarummet, gått med soporna, diskat, snyggat till i huset och tvättat.. Det här var värre än vilket jäkla träningspass som helst.

Nu MÅSTE jag ta itu med Kultur&Idéhistorian. Redovisning imorgon, och jag har inte ens börjat. Jag har hittat fyra tavlor av Goya, det är allt. Nu fattas bara lite fakta, lite analyser av målningarna, lite idéer på varför Goya målade som han gjorde plus en klassisk låt från romantikepoken. Tack läraren för denna underbara, lätta och framför allt roliga uppgift. Nej. Romantiken som epok är så fruktansvärt tråkig.. Fast jag har gjort ett sjuk bra jobb med historiauppsatsen idag, det jag hittils har skrivit är klcokrent. Som tur är.

Imorgon är det skolfoto, sedan hem för att direkt åka iväg med bror för att hämta hunden, sedan hem igen, laga mat och baka kladdkaka, och sedan invänta föräldrarna (och mina presenter..)

Jag har inte ätit någon mat idag, det slog mig alldeles nyss. Allt jag ätit är frukost, ett äpple, två knäckebröd och alldeles för mycket kaffe. Jag kanske borde äta något?

Skriv din åsikt
Postat av: Petra

Snacka om osicial människa, har du gått i ide helt eller?

2006-10-01 @ 00:44:05
URL: http://whoppe.blogg.se

Skriv vad du tycker:

Du heter?
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Tyck till!

Trackback
RSS 2.0